Ru Ua
Колекція Kite — 2021

Колекція Kite — 2021

11.03.2021

Колекція Kite — це традиційна німецька якість, світові модні тренди, піклування про здоров’я дитини та екологію планети. 

Кожному — свій рюкзак Kite! В асортименті є моделі для будь-якого віку та смаку.

Серія Kite Kids — рюкзаки для найменших

Дитячі рюкзаки в садочок для малюків від 2 до 7 років. Зручні аксесуари та захоплюючі іграшки одночасно. Чарівні рюкзаки підходять і дошкільнятам, і молодшим школярам в якості додаткового рюкзака для гуртків та секцій. Діти будуть в захваті від яскравих дизайнів!

Kite Education — для початкової школи

Ранці, які допомагають з дитинства зберегти ідеальну поставу. Німецькі ортопедичні рюкзаки, на які «полюють» батьки першокласників з усього світу. Каркасні, напівкаркасні та м’які рюкзаки в широкому асортименті.

Kite Education Teens

Стильні підліткові ортопедичні рюкзаки для школи та прогулянок. В шаленому вирі дизайнів кожний тінейджер віднайде модель, яка бездоганно ілюструватиме його індивідуальність. Оптимізований простір для канцелярії та ґаджетів – щоб все необхідне завжди було під рукою і зберігалося в бездоганному порядку. Подарунок до кожного рюкзаку Kite Education Teens — стильний брендовий бафф! Модні рюкзаки для старшокласників стануть окрасою образу, подарують відчуття легкості та комфорту.

Усі шкільні моделі – ортопедичні. Запатентовані спинки Ergo Kids, Ergo Back, Ergo Teens, Air Comfort та інноваційна Anti Gravity System розроблені для школярів будь-якого віку: від першокласника до випускника.

Kite City — рюкзаки для міста

Зручні повсякденні рюкзаки, які перетворюють вулиці міста на модний подіум стрітстайлу. Епатажні та стримані, класичні та зухвалі, компактні та місткі.

Інновації Kite 2021

Лінійка Wonder Kite

Це наша гордість! VIP пропозиція для вимогливих клієнтів, яке допоможе вам зекономити час та гроші, адже разом з крутим рюкзаком ви отримуєте комплект важливих аксесуарів.

Ексклюзивні капсульні набори для школи поєднують в собі три головні шкільні товари: рюкзак, пенал та сумку для взуття. Вони виконані в єдиному дизайні та бездоганно доповнюють один одного. Це згуртоване тріо неможливо розділити: усі моделі Wonder Kite продаються виключно комплектами.

Wonder Kite порадує розширеним функціоналом та унікальним дизайном. У кожного комплекті – свої «плюшки» та переваги: замок FIDLOCK, кріплення для пенніборду, суперміцна тканина «ріпстоп» та ін.

Спинка AGS

Унікальна система AGS представлена в Україні ексклюзивно в наших рюкзаках. І вона змінить ваше уявлення про комфорт!

Працюючи за принципом автомобільної пневмопідвіски, система суттєво знижує навантаження на плечі та спину. Під час ходи рюкзак немов висить в повітрі у вас за спиною, а його вміст відчувається на 25% легше.

Це те, чого так чекали школярі та їхні батьки! Якщо ви хоча б один раз підіймали шкільний рюкзак дитини, то не з чуток знаєте про те, який важкий тягар щодня лягає на тендітні дитячі плечі. А тепер уявіть, що чверть ваги цієї ноші, за відчуттям, практично випаровується!

Рюкзаки зі спинкою AGS найдбайливіше піклуються про комфорт та підтримання правильної постави.

Рюкзаки з LED-підсвічуванням

Ультрамодні рюкзаки з LED-елементами яскраво сяють та мерехтять в 3-х режимах. Неймовірно крутий декор, завдяки якому аксесуар світиться та підіймає настрій. Важлива особливість LED-моделей полягає в тому, що дитину добре видно в темряві, а це – ще один плюс в колонці  «безпека».

Малюнки, які світяться в темряві

Новинка в оздобленнях – спеціальне нанесення, яке, подібно до фосфору, накопичує світло та проявляє його в темряві.

Рюкзаки з перероблених матеріалів

Піклування про збереження природи та чистоту планети – важлива місія усього людства. Проблеми екології стосуються кожного. І ми не можемо залишитися осторонь. Новинка колекції Kite-2021 –  рюкзаки з перероблених пластикових пляшок. Разом ми можемо допомогти нашій спільній домівці, попіклуватися про збереження світової флори та фауни. Адже один такий рюкзак очищує планету на 35 пляшок (рівно стільки потрібно для виготовлення однієї моделі).

Ідеальна організація внутрішнього простору

Кишені для ґаджетів містять м’які вставки, які захищають екран від подряпин. Для молодших школярів передбачені поля для запису персональних даних. Зручні іконки навігації підказують призначення кожної кишені.

Нові ліцензії

Kite завжди піклується про те, щоб аксесуари дарували радість. Завдяки дивовижним дизайнам в найкрутіших світових ліцензіях, улюблені персонажі завжди поруч! Окрім існуючого пакету ліцензій (My Little Pony, Hello Kitty, Shimmer&Shine, Studio Pets, Hot Wheels, Transformers, DC, FC Juventus, Harry Potter, MTV), цьогоріч в нашій родині ліцензіарів приголомшливе поповнення!

Snoopy – кмітливий песик з легендарних коміксів та мультиків Peanuts. Цей персонаж підкорює своєю безпосередністю та харизмою. Снупі настільки милий та веселий, що його однаково люблять і діти, і дорослі.

NASA – акронім, відомий в кожному куточку планети. Ми завжди із завмиранням серця спостерігаємо за космічними місіями НАСА, а зараз можемо доторкнутися до легенди, примірявши стильні ліцензійні  аксесуари з нової колекції Kite.

Ортопеди рекомендують Kite!

Вся лінійка Wonder Kite та моделі KITE 501, 531, 555, 700, 706, 720 схвалені та сертифіковані німецьким Інститутом Здоров’я та ергономіки IGR.

Kite створює не тільки бездоганні рюкзаки для усієї родини, а й неймовірну канцелярію! Обирайте свої улюблені моделі та наповнюйте їх шкільними приналежностями  в яскравих емоційних дизайнах.

Kite – першокласні рюкзаки та канцелярія!

Схожі новини
Українська народна премія визначила найкращі рюкзаки 2023 року. І це рюкзаки Kite!
29.09.2023

Kite став переможцем в номінації «Найкращі рюкзаки 2023 року» Української народної премії.

Читать
Конференція Kite 2023: подія, яка поєднала у собі тренди, інновації та благодійність
22.09.2023

14 вересня відбулася Конференція Kite, на якій бренд презентував нову колекцію рюкзаків, аксесуарів та канцелярії.

Читать
Обираємо рюкзак в перший клас: актуальні моделі для початкової школи
03.08.2023

Як вибрати рюкзак мрії, щоб дитина пішла в перший клас найщасливішою?

Читать
Як подовжити термін служби улюбленого рюкзака? Інструкція по догляду за текстильними аксесуарами Kite
15.05.2023

Щоб ваш улюблений рюкзак якнайдовше зберігав свою первісну чарівність, необхідно дотримуватися простих правил догляду за ним.

Читать
Kite – переможець у номінації «Рюкзаки 2022 року» Української народної премії
26.09.2022

«Українці варті кращого»: гасло Української народної премії! А її мета – виявлення кращих з кращих серед брендів.

Читать
Рюкзак для дитячого садочку: як обрати найважливіший аксесуар для дошкільнят
20.09.2022

Перший рюкзак – неймовірно корисний подарунок для малечі. Незамінний помічник для дитячого садочка та підготовчих занять, захоплюючий аксесуар для різноманітних ігор та стильна окраса гардеробу.

Читать
Зручні та трендові бананки Kite!
25.07.2022

Сумка-бананка – один із найкращих винаходів людства! Адже з її появою в житті вирішується купа проблем. Куди покласти телефон та де зберігати картки? Як гуляти та мандрувати з вільними руками та усіма необхідними дрібницями? 

Читать
Трендові новинки аксесуарів Kite! Створюй неймовірні луки, насолоджуйся легкістю та комфортом
15.07.2022

Інколи для створення довершеного образу не вистачає невеличкого штриха. Одного-одненького, але дуже важливого інгредієнта. Чогось дуже стильного та одночасно зручного.

Читать
Як обрати рюкзак для першокласника у 2023 році
03.06.2022

Коли наближається пора перших дзвоників та вересневих урочистостей, для майбутніх школярів настає хвилююча мить вибору нового рюкзака. Ця подія така хвилююча та важлива! Хочеться зупинити час та насолодитися її трепетно-солодким смаком.

Читать
Що рюкзак може "сказати" про людину
04.10.2021

А ви знали, що рюкзаки вміють говорити? Ні, ви не почуєте від них людську мову і буквальне звучання голосу. Вони розмовляють інакше. Безмовно, але дуже змістовно: не здригаючи повітря звуковими хвилями та не порушуючи гармонію тиші.

Читать
Рюкзаки з майбутнього: нова колекція Kite 2022
17.09.2021

Коли тренди, інновації та традиції зливаються воєдино, народжується щось неймовірне. Ці магічні елементи в правильній комбінації створюють справжнє диво. І кожен рюкзак з нової колекції Kite 2022 поєднує в собі всі три заповітних інгредієнти:

Читать
Як обрати рюкзак для подорожі
02.08.2021

Що може бути приємнішим за подорож? Нові місця, живописні краєвиди, незвична архітектура: у мандрівках ми відкриваємо для себе нові грані цього світу та розширюємо власні горизонти. Хвилююче передчуття, заколисуючий звук мотору та гіпнотизуюча зміна ландшафтів за вікном: такі моменти наповнюють справжнім щастям. 

Читать