Ru Ua
Рюкзаки з майбутнього: нова колекція Kite 2022

Рюкзаки з майбутнього: нова колекція Kite 2022

17.09.2021

Коли тренди, інновації та традиції зливаються воєдино, народжується щось неймовірне. Ці магічні елементи в правильній комбінації створюють справжнє диво. І кожен рюкзак з нової колекції Kite 2022 поєднує в собі всі три заповітних інгредієнти:

  • традиційна німецька якість;
  • інноваційні технології;
  • модні тренди з майбутнього.

Рюкзаки Kite 2022: чим дивує нова колекція

На вас чекають нові моделі рюкзаків і аксесуарів. Революційні формати, унікальні оздоблення та чарівні дизайни. Як завжди — максимум комфорту та функціоналу. Здавалося б, куди ще зручніше? Було ж ідеально. Але в цьому році розробники Kite зробили неможливе — включили тумблер комфортності до рекордних показників і кожну модель відточили до досконалості.

Wonder Kite

Лінійка Wonder Kite, яка дебютувала в минулому році, стала улюбленицею школярів та їхніх батьків. VIP-комплекти радують розширеним функціоналом і економлять час. Асортимент преміум-наборів став ще ширше. Вас чекає нова модель з рельєфною EVA-панеллю та оновлені дизайни.

Ще більше рюкзаків з амортизуючої спинкою AGS

Моделі, які дарують незабутній комфорт і на чверть полегшують вагу вмісту рюкзака тепер представлені в різних розмірах і дизайнах.

Kite Kids 2022

Крихітні суперлегенькі рюкзачки в ясла і багатофункціональні моделі для дошкільнят. Їх компанію поповнила нова європейська модель, а існуючі — стали ще зручніше. Для повного щастя малюків — величезне розмаїття дитячих бананок.

Kite Education 2022 — рюкзаки для молодшої школи

Каркасні, напівкаркасні та м'які моделі. Такі ж ортопедичні. Такі ж зручні. У запаморочливому хороводі нових дизайнів для кожного школяра знайдеться свій вірний супутник. Адже асортимент розширюється, як і Всесвіт: стрімко та нескінченно.

Усі напівкаркасні та каркасні рюкзаки тепер, окрім нагрудного, оснащені поясним ременем — вага помірніше та м’якше розподіляється, а хребет — максимально розвантажений.

Моделі-новачки Kite Education вже готові вирушати в школу в перший раз! Вони дуже зручні і функціональні, з безліччю корисних кишеньок і відділень.

Kite Education Teens — модні рюкзаки для підлітків і молоді

Ультрасучасні та стильні. Багатогранність дизайнерських рішень вразить найвибагливіших модників. Лаконічні та стримані однотонні моделі або епатажні рюкзаки для тих, хто любить бути в центрі уваги.

Найкращий дует

У подарунок до великого та супер-місткого рюкзаку — мега-трендовий міні-рюкзачок. Ефектна парочка контрастів, яка стане пікантною перчинкою гардероба.

Модульні рюкзаки

Хедлайнери сезону — моделі з оригінальними підвісками-гаманцями та знімними кишеньками, які можна носити окремо як міні-сумочки.

Маестро перевтілень

Сучасний ритм і насичений щоденний графік вимагає від нас уміння перевтілюватися. В повсякденному житті ми змінюємо амплуа частіше, ніж голлівудські актори: строгий офісний дрес-код, елегантні наряди для походів в кафе чи спортивна форма для пробіжок. Щоб скрізь встигнути, часом доводиться носити з собою багато «реквізиту». Kite істотно спростить цю задачу.

Новий рюкзак зі змінною панеллю вранці ефектно доповнить ваш бізнес-образ, а ввечері віднесе кросівки в спортзал. Строгий дизайн в одну мить перетворюється в спортивний.

У подарунок до всіх рюкзаків зі спинкою Ergo teens і Air comfort — стильний бафф.

Дизайни та оздоблення 2022

  • LED-пайпінг — в колекції майбутнього року рюкзаки, як і раніше, будуть мерехтіти подібно до яскравих зірочок.
  • Прозорі кишені зі жменею м'яких помпонів і чарівні м'які ведмежата.
  • Підвіски — об'ємні, яскраві, фактурні.
  • Статичні та змінні бейджі — як завжди, в тренді.
  • Яскраві принти та чарівні патерни.
  • Голографічний та фольгований друк.
  • Ніжна пастельна палітра — на піку популярності.

Нові ліцензії

Рюкзаки зі всесвітньо відомими персонажами та брендами — ексклюзивна прикраса колекції. У цьому році — одразу 5 нових ліцензій, на які ви так чекали:

  • Mortal Kombat
  • Rick & Morty
  • Мавка
  • Tokidoki
  • Likee

Новинки аксесуарів

Сумки крос-боді — ультрамодний аксесуар, з яким можна гуляти з легкістю, виглядати стильно та тримати при собі всі необхідні дрібниці.

Мініатюрна сумка-гаманець вмістить гроші, картки та смартфон.

Міні-рюкзак — чарівний «малюк», який бездоганно підкреслить ваш стиль.

Колекція Kite 2022 — рюкзаки майбутнього!

Автор: Олена Шарандак

Схожі новини
Українська народна премія визначила найкращі рюкзаки 2023 року. І це рюкзаки Kite!
29.09.2023

Kite став переможцем в номінації «Найкращі рюкзаки 2023 року» Української народної премії.

Читать
Конференція Kite 2023: подія, яка поєднала у собі тренди, інновації та благодійність
22.09.2023

14 вересня відбулася Конференція Kite, на якій бренд презентував нову колекцію рюкзаків, аксесуарів та канцелярії.

Читать
Обираємо рюкзак в перший клас: актуальні моделі для початкової школи
03.08.2023

Як вибрати рюкзак мрії, щоб дитина пішла в перший клас найщасливішою?

Читать
Як подовжити термін служби улюбленого рюкзака? Інструкція по догляду за текстильними аксесуарами Kite
15.05.2023

Щоб ваш улюблений рюкзак якнайдовше зберігав свою первісну чарівність, необхідно дотримуватися простих правил догляду за ним.

Читать
Kite – переможець у номінації «Рюкзаки 2022 року» Української народної премії
26.09.2022

«Українці варті кращого»: гасло Української народної премії! А її мета – виявлення кращих з кращих серед брендів.

Читать
Рюкзак для дитячого садочку: як обрати найважливіший аксесуар для дошкільнят
20.09.2022

Перший рюкзак – неймовірно корисний подарунок для малечі. Незамінний помічник для дитячого садочка та підготовчих занять, захоплюючий аксесуар для різноманітних ігор та стильна окраса гардеробу.

Читать
Зручні та трендові бананки Kite!
25.07.2022

Сумка-бананка – один із найкращих винаходів людства! Адже з її появою в житті вирішується купа проблем. Куди покласти телефон та де зберігати картки? Як гуляти та мандрувати з вільними руками та усіма необхідними дрібницями? 

Читать
Трендові новинки аксесуарів Kite! Створюй неймовірні луки, насолоджуйся легкістю та комфортом
15.07.2022

Інколи для створення довершеного образу не вистачає невеличкого штриха. Одного-одненького, але дуже важливого інгредієнта. Чогось дуже стильного та одночасно зручного.

Читать
Як обрати рюкзак для першокласника у 2023 році
03.06.2022

Коли наближається пора перших дзвоників та вересневих урочистостей, для майбутніх школярів настає хвилююча мить вибору нового рюкзака. Ця подія така хвилююча та важлива! Хочеться зупинити час та насолодитися її трепетно-солодким смаком.

Читать
Що рюкзак може "сказати" про людину
04.10.2021

А ви знали, що рюкзаки вміють говорити? Ні, ви не почуєте від них людську мову і буквальне звучання голосу. Вони розмовляють інакше. Безмовно, але дуже змістовно: не здригаючи повітря звуковими хвилями та не порушуючи гармонію тиші.

Читать
Як обрати рюкзак для подорожі
02.08.2021

Що може бути приємнішим за подорож? Нові місця, живописні краєвиди, незвична архітектура: у мандрівках ми відкриваємо для себе нові грані цього світу та розширюємо власні горизонти. Хвилююче передчуття, заколисуючий звук мотору та гіпнотизуюча зміна ландшафтів за вікном: такі моменти наповнюють справжнім щастям. 

Читать