Ru Ua
Як вибрати ланчбокс для здорового перекусу

Як вибрати ланчбокс для здорового перекусу

14.11.2019

Навіщо кожен раз переживати, поїла дитина в школі або знову в їдальні була ненависна вівсянка на воді. Просто покладіть смачну, здорову і улюблену їжу в ланчбокс і спокійно відправляйте на навчання. До того ж перекус в школі — це не просто можливість вгамувати голод. Це ще й відмінний спосіб поспілкуватися з однокласниками та стати ближче до колективу.

Великий вибір в лінійці ланчбоксів Kite дозволить підібрати потрібну модель, яка ідеально підійде вашій дитині по дизайну, обсягу і наповненню.

Як влаштовані ланчбоксы

Це ємності з харчового пластику різного об'єму і функціональності. Вони відрізняються між собою наповненням і зовнішнім виглядом. У моделях Kite можна знайти улюблених героїв мультфільмів, зображених на кришці контейнера. Цікаво буде підібрати ланчбокс в одному дизайні з канцелярією: Hello Kitty, Hot Wheels, Jolliers, Lovely Sophie, My Little Pony, Transformers. Такий стильний набір обов'язково сподобається школяреві.

Розберемо ланчбокс детально:

  1. Матеріал. Одним з найбільших острахів батьків є переживання про здоров'я дитини. Всі ланчбокси Kite виконані з харчового пластику стійкого до падіння. Це повноцінна альтернатива склу. Якщо ємність впаде на підлогу, то не розіб'ється і дитина не пораниться, а речовини, що входять до складу, безпечні і не потрапляють в їжу.
  2. Обсяг. Діти активно ростуть. Чим старше стають, тим більша порція для перекусу. Для першокласників вибирайте невеликі ланчбоксы на 420 мл. Дітям старше підійде обсяг у 860 мл. В нього поміститься їжа на 2 перекуси, коли багато уроків в школі, є додаткові заняття в гуртках, а зайти додому пообідати немає ніякої можливості.
  3. Наповнення. Всередині ланчбокс може бути:
    • на 1 відділення;
    • з щільною знімною перегородкою на 2 відсіки;
    • з наповненням: укомплектований ложечкою, вилочкою і додатковою ємністю.
    Дієтологи радять давати дитині в школу просту і корисну їжу. Що це може бути: яблуко, банан, сухофрукти, бутерброд зі скибочками м'яса або рибки, домашня випічка і хлібці.
  4. Температурний режим. Ланчбокси Kite можна безпечно використовувати в мікрохвильовій печі, не закриваючи кришку. Підходить для зберігання їжі в холодильнику.
  5. Кришка. Щільно прилягає до контейнера, виключає проливання або висипання.

Здоров'я і успіхи в навчанні безпосередньо залежать від правильного харчування. Фахівці Kite радять: збираючи їжу в ланчбокс, залучайте до цієї справи дитину. Не лінуйтеся пояснювати, чому був зроблений саме такий вибір продуктів. Так ви з дитинства сформуєте звичку їсти не тільки смачну, але і корисну їжу.

Схожі новини
Чому корисно вести щоденник? Як це допомагає досягати мрій та творити власну історію
02.02.2024

Планування майбутнього, зберігання спогадів та фіксація ідей – далеко не весь потенціал особистого щоденника.

Читать
Що має бути у ланчбоксі та термочашці для корисного перекусу дитини? Ідеї ланчів для підвищення енергії  та покращення розумової діяльності дитини у школі
29.12.2023

Ланчбокси та термокухлі Kite допоможуть налагодити режим, смачно та правильно харчуватися у школі, в садочку та в подорожах.

Читать
Диво Новорічних cвят для дітей: подарунки та творчість створюють чарівну атмосферу зимової казки
08.12.2023

Новорічні свята для дітей – це час, коли малюки вірять у справжнє диво.

Читать
Як доглядати за термосом, термочашкою та пляшечкою Kite
27.11.2023

Ознайомтеся з інструкцією, щоб отримувати максимальну користь та радість від користування термосами, термокружками та пляшечками для води Kite.

Читать
Світловідбивайки Kite – сяюче розмаїття аксесуарів, що подбає про вашу безпеку
13.11.2023

Ці аксесуари є надзвичайно важливими для безпеки на дорозі, адже виконують рятівну місію.

Читать
Як читати, щоб отримати з книги максимум користі
01.11.2023

Сьогодні ми розглянемо, як читати, щоб розкрити потенціал кожної книги на повну та засвоїти максимум матеріалу.

Читать
Важливість фінансової грамотності для розвитку дитини: чому з дитинства важливо формувати правильне ставлення до грошей
16.10.2023

Навчання дітей розумінню грошей відкриває двері до здорового ставлення до фінансів в майбутньому.

Читать
Які матеріали обрати для юного художника
06.10.2023

Якісні матеріали для малювання відкривають двері до світу креативності.

Читать
Як творчість впливає на дитину: кілька слів про користь малювання
11.03.2023

Нестримне прагнення до малювання, вражаючі креативні здібності та унікальне «авторське» бачення світу: це – суперздібності, притаманні кожній дитині. І їх реалізація – природна потреба особистості.

Читать
Як складати плани, щоб бути продуктивним? Корисні поради та лайфхаки
02.02.2023

Насолоджуйтесь плануванням та втілюйте найсміливіші мрії разом з канцелярією Kite!

Читать
Збираємо першокласника до школи з Kite
18.08.2022

Що потрібно першокласнику? Яке шкільне приладдя купити в 1 клас? Відповіді на ці питання у нашій статті. З Kite підготовка до школи — в радість.

Читать
Ланчбокси Kite: час підкріпитися!
08.09.2021

Щоб успішно навчатися, займатися улюбленими хобі і всюди встигати, потрібні не тільки бажання та старанність, а й ... сили! Графік сучасної дитини часом перенасичений подіями, заняттями та обов'язками. Уроки, секції, гуртки, репетитори, факультативи, спорт. При такому завантаженні потрібна своєчасна і ґрунтовна «підзарядка». З Ланчбоксом Kite ви можете подбати про те, щоб дитина ніколи не була голодною.

Читать