Ru Ua
Канцелярія, яка робить настрій! Емоційні товари Kite, які повинні бути у кожному пеналі

Канцелярія, яка робить настрій! Емоційні товари Kite, які повинні бути у кожному пеналі

04.07.2022

Як мотивувати дитину вчитися? Як зацікавити та лагідно підштовхнути до натхненного навчання? Щоденна рутина втомлює малечу. З понеділка по п’ятницю одне й те саме: вправи, номери, робота над помилками. Букви, цифри, цифри, букви, знову букви і так по колу… А в цей час хтось дивиться мультики чи ганяє в футбол. От і виходить, що виконання вправ затягується на цілісінький день. Бо натхнення нема. Так буває, бо ми – не роботи і постійно потребуємо емоційної підтримки у будь-якій діяльності.

Емоційна канцелярія Kite – це чарівна паличка для турботливих батьків, з допомогою якої можна перетворити навчальний процес на захоплюючу пригоду. Бо разом з малечею будуть вчитися її улюблені казкові герої, мімімішні песики та кошенятка, кумедні монстрики та інші веселі жителі чарівного всесвіту Kite. Ці крихітні помічники будуть щодня піднімати настрій та зацікавлювати школярів. Тільки подивіться на них! Аж самим хочеться повернутися в дитинство, щоб ходити до школи з такими канцтоварами.

Яскраві та прикольні ручки – щоб писати із задоволенням

Ручка приходить у наше життя ще в ранньому дитинстві. Ми знайомимося з нею, малюючи свої перші каляки-маляки та з того моменту вже ніколи не розлучаємося. Це наш напарник, друг та компаньйон по життю. Нібито така проста і знайома річ, а скільки значення і користі вона в собі несе! Разом з нею ми здобуваємо освіту та реалізовуємо таланти. Проводимо пліч-о-пліч силу-силенну годин. Вона ніби стає нашим продовженням та допомагає надати чітку форму невидимим безтілесним думкам.

Обираючи ручку для дитини, ми маємо зважати на те, що малеча буде щодня тримати її в руці по декілька годин поспіль. У своїй ніжній та тендітній маленькій долоньці. А у середній та старшій школі ручка буде так самовіддано «пахати», що аж іскри летітимуть і гай шумітиме. Тож варто обирати обачно, зважено та відповідально, адже:

  • Ручка впливає на формування почерку.
  • Від «правильної» ручки не утворюються мозолі.
  • З якісною ручкою у зошиті буде чисто, без плям і проґалин.

І найголовніше! Ручка здатна надихати, мотивувати та піднімати настрій!

  • Кулькові ручки Kite. З них усе починається. Це безумовна класика, загальноприйнята для багатьох навчальних закладів як базова. Вони дуже економно витрачають чорнила та формують охайну лінію. Саме ці ручки рекомендовані для початкових класів, під час напрацювання каліграфічних навичок.
  • Гелеві ручки Kite «пиши-стирай». Дуже легко та плавно пишуть. А головне – дають змогу протягом 12 годин виправляти будь-які неточності та помилки. Після витирання, яке відбувається за рахунок нагрівання чорнил під час тертя, текст зникає зі сторінки начисто, не залишаючи жодних слідів. А головне – без псування паперу та формування качалок.
  • Масляні ручки Kite. Унікальні моделі, які поєднують у собі переваги кулькових та гелевих. Дуже плавно та яскраво пишуть, зберігаючи економну витрату чорнил. Маст-хев для тих, кому треба швидко занотовувати великі об’єми інформації, конспектувати лекції тощо.
  • Гелеві ручки з глітером. Неймовірно яскраві кольори, які сяють, мов зірочки.

Кульмінація, до якої ми йшли! Емоційні дизайни ручок Kite!

  • Кумедні об’ємні персонажі на ковпачку та корпусі. Звірятка, пташки, герої мультфільмів та коміксів. Вони неймовірно барвисті, приємні на дотик та відмінно деталізовані.
  • Ефектні принти на корпусі. Яскраві ручки прикрашені якісним, чітким та виразним друком. Грайливі орнаменти, строкаті патерни та ніжні пастельні поєднання кольорів. Асортимент – шалений! Кожна дитина може обрати ручку з героєм улюбленого мультфільму, з чарівними тваринками та іншими принтами, від яких діти та підлітки просто в захваті!
  • Ручки з підвісками. Витончені підвісочки – такі милі! Ніби витвори ювелірного мистецтва. Вони так прикольно хитаються під час письма та піднімають настрій.
  • Ручки з печатками. Увага! Найочікуваніша новинка сезону! Ручка зі справжніми суперздібностями! Приголомшливі підвіски у вигляді цукерок – не звичайні, а з секретиком. Всередині кожної цукерочки – 2 різні штампи, за допомогою яких дитина зможе робити фігурні кольорові відбитки в блокноті чи альбомі.

Цікаві та корисні факти про ручки Kite:

  • Вони мають ергономічну форму та зручно лягають у долоньку. Рука не втомлюється навіть після багатогодинного письма. Є моделі з прогумованим грипом та рельєфною областю захоплення. Завдяки цьому ручка не ковзає, не тисне та не натирає.
  • В основі кожної ручки – швейцарський пишучий вузол Premec та якісні німецькі чорнила Documental. Лінія виходить чітка, рівномірна та насичена. Без патьоків та пропусків. Під час письма не вимагають сильного натискання. Лагідно та плавно взаємодіють з папером.

Гумки, які чудово стирають усе зайве і додають гарних емоцій

Канцелярські гумки лише на перший погляд можуть здатися дрібничками. Не зважаючи на їхній скромний розмір, кожна гумка Kite має велетенське значення. Спробуйте щось підправити, коли її немає під рукою. Спойлер: нічогісінько не вийде. Усе лише розмажеться та зіпсує картинку. А от з гумкою можна відчути справжню свободу творчості. З її легкої подачі усі помарки зникають безслідно.

Гумки Kite – круті дизайни, які піднімають настрій:

  • Феєрія кольору: соковиті насичені відтінки та ніжні пастельні поєднання.
  • Кумедні смайлики: гумки з емоційними мордочками.
  • З наскрізним малюнком: вони просто неймовірні. Малюнок та забарвлення зберігаються по мірі стирання, адже він суцільний!
  • Яскраві принти з тваринками – ну дуже милі!

Гумки Kite складаються з якісних та безпечних речовин: ЕCО-PVC та термопластичної гуми. Вони делікатно видаляють написи графітним олівцем, не розмазують малюнок та не пошкоджують папір.

Кумедні точилки майстерно загострять олівчики і подарують посмішку

Коли усі олівці гарно підточені, то малювання приносить максимум задоволення. Кожна точилка Kite справляється зі своєю роботою на «відмінно». Завдяки міцному сталевому лезу, надійній його фіксації та зручному корпусу, олівці заточуються легко та плавно, без сколів, тріщин та зазублин.

Дивовижні дизайни, які зачаровують з першого погляду

Точилки Kite без контейнера – компактні та лаконічні! Вони легко розмістяться у будь-якому пеналі, майже не займаючи місця. Тому їх дуже зручно брати з собою в школу та дитячий садочок. Це беззаперечний маст-хев у домашньому органайзері для канцтоварів.

  • Чарівні мінімалістичні точилки у ніжних пастельних кольорах.
  • Кумедні рибки поєднують зручну форму та веселий зовнішній вигляд.
  • Неймовірні моделі у фігурному гумовому корпусі: одночасно і точилка, і класна іграшка.

Точилки Kite з контейнером – оснащені спеціальним резервуаром, у який збирається стружка. Вони допоможуть охайно нагострити олівці, зберігаючи ідеальний порядок на робочому місці. Ідеальний варіант для школи, домашнього використання та подорожей. Адже часто бувають моменти, коли дитина завзято змальовує олівці, а смітника для стружки немає. А інколи просто не хочеться туди-сюди бігати зайвий раз, коли зосереджуєшся на творчому процесі.

  • Яскраві моделі представлені в розмаїтті форм та кольорів.
  • Нові точилки з клацаючим механізмом та загадковим градієнтом.
  • Прикольні моделі з двома лезами та смішними емоджі.

А зараз барабанна дріб…. Крутецькі супер-новинки! Точилки з гумкою 2-в-1! Підточуй олівці та виправляй неточності за допомогою одного предмету. Ідеально!

Вони поєднують круту функціональність та приголомшливий дизайн!

  • Точилки з гумкою у формі звіряток.
  • Точилки з гумкою та щіточкою у вигляді монстриків.

Kite – канцелярія, яка дарує неймовірні емоції!

Автор: Олена Шарандак

Схожі новини
Що купити в школу окрім рюкзака та канцелярії? Важливі товари, про які ви могли забути
23.08.2023

У щоденному арсеналі школяра має бути усе необхідне для налагодження бездоганного шкільного побуту та успішного навчання.

Читать
Як вибрати пенал шкільний для першокласника та для підлітка
11.08.2023

Давайте розглянемо типи пеналів, щоб зробити правильний вибір.

Читать
Дитячий настінний календар Kite – путівник до здійснення мрій
27.07.2023

Нові яскраві календарі Kite створені для того, щоб кожен день супроводжувати дитину на шляху до нових вершин.

Читать
Як зберегти здорову поставу під час читання? Підставки для книг: зручність та користь
19.07.2023

Підставки для книг – вірні помічники усіх школярів. Вони зроблять процес навчання набагато зручнішим та приємнішим.

Читать
Помічники у вивченні іноземних мов, різні методи, поради для запам’ятовування слів
26.04.2023

Картки для вивчення іноземних слів – це один з найпопулярніших методів вивчення іноземної мови.

Читать
BE UKRAINE Нова серія канцтоварів Kite, наповнена любов’ю до України
30.08.2022

Цього року небо по-особливому блакитне, а горизонти – надзвичайно золотаві. Лазурова блакить та тепле сонячне проміння. Дзеркальний спокій синіх озер та бурштинова розкіш пшеничного колосся. Де б ми не були, нас обіймає блакитний небосхил та стелить килимову стежку пісчано-жовта дорога.

Читать
Шкільні щоденники Kite – натхнення для успішного навчання на цілий рік
16.08.2022

Він завжди буде з тобою: з першого дзвінка до літніх канікул. Закарбує на своїх сторінках розклад уроків і нагадає про домашнє завдання. 

Читать
Нова лінійка Kite Fantasy – барвисте натхнення для справжніх мрійників
02.08.2022

Строкаті сплески відтінків, розмаїта гармонія форм та максимальний простір для фантазії. Ця казкова серія зачаровує своєю загадковістю та фантастичною феєрією кольорів.

Читать
Пляшки для води Kite: особливості, переваги та огляд оновленого асортименту
21.06.2022

Пляшечка з водою обов’язково повинна бути в рюкзаку, де б ви не були. Це маст-хев для кожного члена родини. А особливо – влітку. В спекотну погоду ми не завжди відчуваємо, коли наш організм потребує відновлення водного балансу. А зневоднення – не просто неприємний, але й небезпечний стан.

Читать
Як вибрати настінний планер для школяра
08.06.2022

Сучасні школярі мають насичений щоденний графік, який не поступається по своїй завантаженості режиму дня дорослого бізнесмена. Малеча вивчає багато наук, іноземних мов та займається цікавими різноманітними хобі. 

Читать
Нова лінійка канцелярії Kite Dogs – знайомство з дивовижним світом собак
09.12.2021

Тепер дітлахів надихатиме цілий загін нових хвостатих друзів: пухнастих і гладкошерсті, великі та мініатюрні, однотонні та плямисті. Зустрічайте: Kite та собаки!

Читать