Ru Ua
Нова лінійка канцелярії Kite Dogs – знайомство з дивовижним світом собак

Нова лінійка канцелярії Kite Dogs – знайомство з дивовижним світом собак

09.12.2021

Канцелярія Kite – синонім бездоганної якості та невичерпне джерело натхнення для навчання та творчості. Бренд знають і люблять, адже його продукцію обирають для найближчих та найдорожчих. Kite канцелярія допомагає та надихає, супроводжуючи дитину протягом цілого дня: на навчанні – з зошитами та ручками, на перервах – з ланчбоксом та термосом, на позакласних заняттях – з товарами для хобі та творчості.

Бренд безперестанку вдосконалює асортимент продукції, створюючи неповторні на ринку України дизайни та щорічно прикрашаючи продукцію новою родзинкою. А цього року – не просто родзинка, а цілий абрикос! Або навіть персик! Тепер дітлахів надихатиме цілий загін нових хвостатих друзів: пухнастих і гладкошерсті, великі та мініатюрні, однотонні та плямисті. Зустрічайте: Kite та собаки!

Kite Dogs – нова лінійка канцелярії

Kite Dogs – нова лінійка канцелярії

Багато милих песиків оселилися на упаковках канцтоварів Kite. Це найвірніші друзі, найвідданіші компаньйони і найулюбленіші члени сім'ї. Милі хвостики, вологі шкіряні носики, оченята-намистинки, лапки-подушечки... Вони зустрічають нас удома, буквально стрибаючи до стелі від радості. І нудьгують за нами, з надією чекаючи біля вхідних дверей.

Собаки можуть охороняти, знімати стрес, навчати, супроводжувати, окриляти та розважати. Які б труднощі не зустрічалися протягом дня, іноді досить просто обійняти свого барбоса та почухати його за вушком, і на душі легшає. У такі моменти один відданий "гав" замінює тисячу слів.

Не дарма герой знаменитої повісті Астрід Ліндгрен найбільше на світі боявся прожити життя без собаки. Діти дуже люблять цуциків і багато хто з малечі щороку бігає під ялинку в надії почути там заповітне «гав-гав»!

Що цікавого чекає на діток у колекції Kite Dogs?

  • Канцелярія Kite Dogs познайомить малят із представниками різних порід, що красуються на всіх упаковках лінійки. Можливо, це допоможе комусь визначитися з майбутнім улюбленцем, а також – зацікавить та розширить кругозір.
  • Діти можуть зібрати колекцію канцтоварів із улюбленими тваринами. Адже це мрія кожного любителя собак.
  • Участь у благодійній програмі та реальна допомога тваринам – при покупці будь-якої продукції лінійки Kite Dogs частина коштів направиться на допомогу бездомним собакам.

Kite Dogs

Лінійка Kite Dogs познайомить дітей із різноманітними песиками. У всіх видів продукції тепер є свій чарівний чотирилапий хранитель. І кожній категорії канцелярії відповідає певна група порід:

  1. Крейда та пастель – пінчери та шнауцери.
  2. Пластилін – тер'єри.
  3. Папір та картон – шпіци та породи-компаньйони.
  4. Ножиці – гончі та споріднені породи.
  5. Фломастери – лягаві собаки.
  6. Олівці – ретривери, спанієлі та водяні собаки.
  7. Тісто – кімнатно-декоративні собаки.

Допомога бездомним тваринам та залучення до великого благодійного проєкту

Купуючи продукцію із серії Kite Dogs, ви підтримуєте програму допомоги бездомним тваринам разом із благодійним фондом FOUR PAWS.

FOUR PAWS – всесвітня організація захисту тварин, яка опікується тваринами та рятує їх. Фонд заснований у Відні в 1988 р. Хелі Дунглером та його однодумцями. Організація піклується про домашніх, сільськогосподарських та диких тварин, включаючи бездомних кішок та собак.

FOUR PAWS втілює низку проєктів довгострокового захисту безпорадних тварин, які утримуються в невідповідних умовах, а також чотирилапих, які перебувають у зонах стихійних лих та конфліктів.

Допоможемо тим, кого загубили чи покинули! Вони потребують крапельки нашої турботи, а натомість здатні подарувати безмежне море любові.

Kite – це не просто якісна канцелярія, а й активна допомога суспільству.

Автор: Олена Шарандак

Схожі новини
Що купити в школу окрім рюкзака та канцелярії? Важливі товари, про які ви могли забути
23.08.2023

У щоденному арсеналі школяра має бути усе необхідне для налагодження бездоганного шкільного побуту та успішного навчання.

Читать
Як вибрати пенал шкільний для першокласника та для підлітка
11.08.2023

Давайте розглянемо типи пеналів, щоб зробити правильний вибір.

Читать
Дитячий настінний календар Kite – путівник до здійснення мрій
27.07.2023

Нові яскраві календарі Kite створені для того, щоб кожен день супроводжувати дитину на шляху до нових вершин.

Читать
Як зберегти здорову поставу під час читання? Підставки для книг: зручність та користь
19.07.2023

Підставки для книг – вірні помічники усіх школярів. Вони зроблять процес навчання набагато зручнішим та приємнішим.

Читать
Помічники у вивченні іноземних мов, різні методи, поради для запам’ятовування слів
26.04.2023

Картки для вивчення іноземних слів – це один з найпопулярніших методів вивчення іноземної мови.

Читать
BE UKRAINE Нова серія канцтоварів Kite, наповнена любов’ю до України
30.08.2022

Цього року небо по-особливому блакитне, а горизонти – надзвичайно золотаві. Лазурова блакить та тепле сонячне проміння. Дзеркальний спокій синіх озер та бурштинова розкіш пшеничного колосся. Де б ми не були, нас обіймає блакитний небосхил та стелить килимову стежку пісчано-жовта дорога.

Читать
Шкільні щоденники Kite – натхнення для успішного навчання на цілий рік
16.08.2022

Він завжди буде з тобою: з першого дзвінка до літніх канікул. Закарбує на своїх сторінках розклад уроків і нагадає про домашнє завдання. 

Читать
Нова лінійка Kite Fantasy – барвисте натхнення для справжніх мрійників
02.08.2022

Строкаті сплески відтінків, розмаїта гармонія форм та максимальний простір для фантазії. Ця казкова серія зачаровує своєю загадковістю та фантастичною феєрією кольорів.

Читать
Канцелярія, яка робить настрій! Емоційні товари Kite, які повинні бути у кожному пеналі
04.07.2022

Як мотивувати дитину вчитися? Як зацікавити та лагідно підштовхнути до натхненного навчання? Щоденна рутина втомлює малечу. З понеділка по п’ятницю одне й те саме: вправи, номери, робота над помилками. Букви, цифри, цифри, букви, знову букви і так по колу…

Читать
Пляшки для води Kite: особливості, переваги та огляд оновленого асортименту
21.06.2022

Пляшечка з водою обов’язково повинна бути в рюкзаку, де б ви не були. Це маст-хев для кожного члена родини. А особливо – влітку. В спекотну погоду ми не завжди відчуваємо, коли наш організм потребує відновлення водного балансу. А зневоднення – не просто неприємний, але й небезпечний стан.

Читать
Як вибрати настінний планер для школяра
08.06.2022

Сучасні школярі мають насичений щоденний графік, який не поступається по своїй завантаженості режиму дня дорослого бізнесмена. Малеча вивчає багато наук, іноземних мов та займається цікавими різноманітними хобі. 

Читать