Ru Ua
Пляшки для води Kite: особливості, переваги та огляд оновленого асортименту

Пляшки для води Kite: особливості, переваги та огляд оновленого асортименту

21.06.2022

Тільки уявіть: спекотний червневий день, а на небі ні хмаринки. Сонце припікає так, що мимоволі починаєш почуватися чи то верблюдом в марокканській пустелі, чи то стиглою курагою в сушарці. Терміново потрібно освіжитися. Хоча б краплинку чистої водички – і знову можна було б насолоджуватися літніми зеленими пейзажами та яскравим сонячним сяйвом.

В східних казках десь на цьому моменті з’являвся загадковий чарівник, який одним помахом руки міг організувати чисте джерело з прохолодною прісною водичкою. Але, зазвичай, за цей жест джина доводилося виконувати складні завдання чи вирішувати хитромудрі головоломки.

На щастя, це лише казка. В реальності все набагато краще. Адже є пляшки для води Kite! Вони якісні, безпечні для здоров'я та нереально стильні.

Оазис з чистою водою, який завжди під рукою! З ними так зручно і так просто. Захотілося пити – попив. Будь-де. У будь-яку погоду. У будь-якому місці.

Пляшечка з водою обов’язково повинна бути в рюкзаку, де б ви не були. Це маст-хев для кожного члена родини. А особливо – влітку. В спекотну погоду ми не завжди відчуваємо, коли наш організм потребує відновлення водного балансу. А зневоднення – не просто неприємний, але й небезпечний стан.

Простий ковток води, зроблений вчасно, допоможе малюкам бути енергійними, а дорослим – продуктивними.

Чому пляшки для води Kite особливі?

  • Якісні та безпечні. Вони виготовлюються з особливого матеріалу – тритану. Він поєднує найкращі якості скла та пластику: міцний, легенький, зносостійкий, естетичний. І найголовніше – безпечний для здоров’я, адже не виділяє токсичних речовин та не вступає в реакцію з водою. Тритан не впливає на смак та запах рідини, витримує температуру до 90 градусів.
  • Ергономічні. Їх зручно та приємно тримати в руках. Для пиття передбачені різноманітні варіації горлечок на будь-який смак: з трубочками чи без, з фіксуючою клямкою чи закруткою на різьбі.
  • Герметичні. Вони щільно закриваються та не дають рідині проливатися.
  • Стильні. Це саме той випадок, коли корисний предмет має вигляд ефектного аксесуару. Таку пляшечку приємно брати з собою будь-куди.

Модель 395Модель 398

Чому пляшка для води Kite потрібна кожному

  • Бо кожній людині щодня треба пити. Так, це очевидно. Але краще зайвий раз нагадати про важливе. Подбайте про те, щоб у вас та близьких завжди була можливість освіжитися. Це дуже важливо для здоров’я.
  • Їх зручно брати з собою. На прогулянку, на тренування, в школу, в дитячий садочок, на роботу чи у мандрівку.
  • Це гігієнічно. Важливо, щоб у кожного члена родини була своя особиста пляшечка.
  • Це екологічно. Коли пляшечка слугує вам роками, відпадає необхідність купувати безліч пластикових бляшанок та засмічувати планету.
  • Це естетично. Пити з пляшечки Kite – не просто зручно, а й дивовижно приємно. Гарний посуд позитивно впливає на настрій. А які фото можна зробити з нашими пляшечками під час ранкової пробіжки!
  • Це економно. Можна набрати водичку вдома і не витрачати зайві кошти.
  • Це корисно. Коли в рюкзаку є пляшечка з чистою водою, можна швидко втамувати спрагу та не спокуситися на покупку солодких напоїв.
  • Їх легко та зручно мити. Завдяки продуманій конструкції, вони легко розбираються та зручно миються звичайним засобом для миття посуду під теплою водичкою. Після використання промили, поставили на сушарку в розібраному вигляді – і зранку можна користуватися знову.

Пляшечки Kite – лише для води?

Звичайно, наявність під рукою чистої води дуже важлива. Але якщо ви забажаєте урізноманітнити свій раціон, беріть з собою у пляшечці будь-які прохолодні напої: соки, морси, компоти, охолоджені чаї та ін.

Огляд моделей

Ви знайомі з багатьма нашими пляшечками. Та у їх родині – поповнення! Ми нагадаємо вам про класичні моделі та представимо приголомшливі новинки.

Пляшечки для найменших

Модель 399 – яскрава, компактна, з трубочкою

Ідеальний варіант для дошкільнят. Завдяки силіконовій трубочці, малюкам зручно пити, не розхлюпуючи воду. Пластикова кришка надійно закривається, не даючи воді проливатися, а також — зберігає трубочку чистою. Це зручно та гігієнічно. Представлена в 4 яскравих дизайнах. Має зручну ручку-переноску. Об’єм: 350 мл.

Модель 399

Пляшки для води у молодшу та середню школу

Модель 397 – барвиста та оригінальна

Кришка з різьбленням надійно закривається, не даючи воді проливатися, а також — захищає мундштук від забруднень. Ергономічна увігнута форма. Кришечка не загубиться, адже прикріплена до корпусу фіксатором. Модель представлена в 6 неймовірних дизайнах, від яких першокласники будуть у захваті. Об’єм: 500 мл.

Універсальні моделі для школярів та молоді

Модель 401 – надзвичайно популярна

Кришка надійно закривається за допомогою фіксуючої застібки. Модель має оригінальну привабливу форму та представлена в 11 дизайнах, 4 з яких прикрашені яскравими малюнками. Об’єм: 550 мл.

Модель 401

Модель 400 – тендітна та витончена

Вона по-справжньому особлива. Має незвичайну форму, яка ефектно виглядає та зручно лягає у руку. Закривається кнопкою з фіксатором та має лаконічну ручку-стрічку. У лінійці – 6 гармонійних кольорів. Об’єм: 530 мл.

Модель 419 – приголомшлива новинка, на яку ви так чекали

Неймовірно ніжна, немов кришталева, прозора модель, представлена у трьох чарівних кольорах. Має силіконову трубочку, завдяки чому з неї зручно пити навіть на ходу. Кришка оснащена захисним фіксатором. Об’єм: 600 мл.

Модель 417 – унікальна новинка, яка приречена стати зіркою асортименту

Її особливий шарм – у неймовірно стильному дизайні з ефектною матовою поверхнею та тактильно приємним покриттям soft-touch. Усі три колірні варіації заворожують гармонією поєднання відтінків. Об’єм: 600 мл.

Модель 398 – трендова та містка

Нова модель! Кришечка з різьбленням надійно закривається та захищає мундштук від забруднень. Стильний дизайн з приємним на дотик матовим покриттям soft-touch та гармонійним поєднанням кольорів робить цю модель бездоганною. Представлена у трьох модних дизайнах. Об’єм: 700 мл.

Модель 395 – зі зручною розміткою

Кришечка відкидна, з надійним фіксатором. Ергономічний дизайн із мірною шкалою дозволяє відстежувати кількість випитої рідини. Ідеально для занять спортом! Чотири колірні варіанти. Об’єм: 650 мл.

Модель 406Модель 396

Модель 406 – актуальна класика поза часом і простором

Бездоганна для тих, хто весь час знаходиться в русі! Корпус виконаний у привабливому дизайні. Збоку є мірна шкала. Має зручну кришечку з карабіном. 2 кольори. Об’єм: 700 мл.

Модель 396 – наймісткіша

Безперечний хіт колекції. Має ергономічний дизайн та герметичну кришечку на різьбі. Завдяки великій місткості – супер-варіант для подорожей, спорту та прогулянок. 2 кольори. Об’єм: 800 мл.

Схожі новини
Що купити в школу окрім рюкзака та канцелярії? Важливі товари, про які ви могли забути
23.08.2023

У щоденному арсеналі школяра має бути усе необхідне для налагодження бездоганного шкільного побуту та успішного навчання.

Читать
Як вибрати пенал шкільний для першокласника та для підлітка
11.08.2023

Давайте розглянемо типи пеналів, щоб зробити правильний вибір.

Читать
Дитячий настінний календар Kite – путівник до здійснення мрій
27.07.2023

Нові яскраві календарі Kite створені для того, щоб кожен день супроводжувати дитину на шляху до нових вершин.

Читать
Як зберегти здорову поставу під час читання? Підставки для книг: зручність та користь
19.07.2023

Підставки для книг – вірні помічники усіх школярів. Вони зроблять процес навчання набагато зручнішим та приємнішим.

Читать
Помічники у вивченні іноземних мов, різні методи, поради для запам’ятовування слів
26.04.2023

Картки для вивчення іноземних слів – це один з найпопулярніших методів вивчення іноземної мови.

Читать
BE UKRAINE Нова серія канцтоварів Kite, наповнена любов’ю до України
30.08.2022

Цього року небо по-особливому блакитне, а горизонти – надзвичайно золотаві. Лазурова блакить та тепле сонячне проміння. Дзеркальний спокій синіх озер та бурштинова розкіш пшеничного колосся. Де б ми не були, нас обіймає блакитний небосхил та стелить килимову стежку пісчано-жовта дорога.

Читать
Шкільні щоденники Kite – натхнення для успішного навчання на цілий рік
16.08.2022

Він завжди буде з тобою: з першого дзвінка до літніх канікул. Закарбує на своїх сторінках розклад уроків і нагадає про домашнє завдання. 

Читать
Нова лінійка Kite Fantasy – барвисте натхнення для справжніх мрійників
02.08.2022

Строкаті сплески відтінків, розмаїта гармонія форм та максимальний простір для фантазії. Ця казкова серія зачаровує своєю загадковістю та фантастичною феєрією кольорів.

Читать
Канцелярія, яка робить настрій! Емоційні товари Kite, які повинні бути у кожному пеналі
04.07.2022

Як мотивувати дитину вчитися? Як зацікавити та лагідно підштовхнути до натхненного навчання? Щоденна рутина втомлює малечу. З понеділка по п’ятницю одне й те саме: вправи, номери, робота над помилками. Букви, цифри, цифри, букви, знову букви і так по колу…

Читать
Як вибрати настінний планер для школяра
08.06.2022

Сучасні школярі мають насичений щоденний графік, який не поступається по своїй завантаженості режиму дня дорослого бізнесмена. Малеча вивчає багато наук, іноземних мов та займається цікавими різноманітними хобі. 

Читать
Нова лінійка канцелярії Kite Dogs – знайомство з дивовижним світом собак
09.12.2021

Тепер дітлахів надихатиме цілий загін нових хвостатих друзів: пухнастих і гладкошерсті, великі та мініатюрні, однотонні та плямисті. Зустрічайте: Kite та собаки!

Читать