Ru Ua
Розвиваємо дрібну моторику разом з Kite

Розвиваємо дрібну моторику разом з Kite

04.11.2021

Матеріали для ліплення, які перетворять творчість на справжнє свято

У кожної дитини – індивідуальні смаки та уподобання. Хтось любить яблучний сік, а комусь до вподоби какао з молоком. У кожного – свій улюблений мультик, улюблена страва та улюблений супергерой. Але що поєднує абсолютно всіх дітей? Любов до творчості! Ліплення з пластиліну – захоплююче заняття, завдяки якому можна створювати казкові світи, незвичайні локації і навіть вигадувати дивовижних звірів. У процесі створення об'ємних фігур дитина знайомиться з навколишнім світом, вивчає форми та кольори, розвиває фантазію та дрібну моторику. А найголовніше – у цікавій формі реалізує свої таланти.

Як вибрати найкращу основу для майбутніх скульптур? Давайте порівняємо найпопулярніші різновиди пластичної маси та розглянемо переваги кожної.

Тісто для ліплення Kite

Це найперший матеріал для створення фігурних робіт, з яким малюки знайомляться, починаючи з 3 років (звісно, під наглядом батьків). Чому тісто? Малюки потребують особливого матеріалу для створення своїх перших колобків, черв'ячків і равликів. І ось чому:

  • Тісто для ліплення є абсолютно безпечним при використанні за призначенням. Воно складається з абсолютно нешкідливих інгредієнтів: борошна, води, харчових барвників та ін.
  • Не залишає жирних слідів і легко відмивається від будь-яких поверхонь – приємна новина для батьків. Адже малята – такі малята. Хоч би як вони не намагалися бути охайними, а щось все одно впаде на підлогу, а щось – прилипне до светрика.
  • Пластичне та м'яке – легко розминається навіть крихітними дитячими долоньками та при цьому чудово тримає форму. Неймовірно приємне на дотик, з однорідною гладенькою текстурою. Елементи чудово поєднуються між собою: щоб у котика не відвалиться вушко, а у мишки – хвостик.
  • Кольори бездоганно поєднуються – задля створення нових унікальних відтінків.
  • Зберігати потрібно у щільно закритих контейнерах – тісто твердне на повітрі протягом 24 годин.

Восковий пластилін Kite

Традиційний пластилін для дитячої творчості, але значно покращений. Він зберігає всі переваги, за які його любимо, але суттєво виграє на тлі матеріалів попередніх поколінь. Пластилін Kite – м'який, яскравий та не має різкого запаху.

  • Швидко та легко розминається в руках навіть без попереднього нагрівання.
  • Не кришиться та не твердне – можна використовувати повторно.
  • Не прилипає до долоньок, не залишає жирних слідів і чудово катається по дошці.
  • Нейтральний аромат та безпечний склад.
  • Вражаюча гамма кольорів, які чудово змішуються: можна створити необмежену кількість нових відтінків.
  • Найкращий вибір для занять у школі та дитячому садку, а також – для домашньої творчості.

Повітряний пластилін Kite

Особливий та незвичайний матеріал. Цікаво? Гайда знайомитися з ним ближче.

  • Вироби можуть стати справжніми іграшками – поробки мають незвичайну властивість: на відкритому повітрі пластилін застигає і набуває фактури, що нагадує каучук: він м'який, бархатистий і пружний. Можна зліпити багато фігурок, декоративних елементів і навіть ляльковий одяг. Якщо зліпити з легкого пластиліну кульку – вона перетвориться на справжній м'ячик-стрибунець.
  • Має неймовірно приємну та пластичну текстуру – ліпити легко та приємно.
  • Гармонійна палітра – багато красивих кольорів.

Набір для ліплення Kite

Ліпити ще цікавіше із захоплюючими наборами від Kite! Немає межі для фантазії, коли у тебе в арсеналі приголомшливий вибір кольорів, спеціальні формочки та розвиваючі картки із цікавими завданнями.

Щоб стіл завжди був ідеально чистим, а дрібні деталі було зручно опрацьовувати – не забудьте придбати спеціальну дошку та стеки.

Автор: Олена Шарандак

Схожі новини
Що купити в школу окрім рюкзака та канцелярії? Важливі товари, про які ви могли забути
23.08.2023

У щоденному арсеналі школяра має бути усе необхідне для налагодження бездоганного шкільного побуту та успішного навчання.

Читать
Як вибрати пенал шкільний для першокласника та для підлітка
11.08.2023

Давайте розглянемо типи пеналів, щоб зробити правильний вибір.

Читать
Дитячий настінний календар Kite – путівник до здійснення мрій
27.07.2023

Нові яскраві календарі Kite створені для того, щоб кожен день супроводжувати дитину на шляху до нових вершин.

Читать
Як зберегти здорову поставу під час читання? Підставки для книг: зручність та користь
19.07.2023

Підставки для книг – вірні помічники усіх школярів. Вони зроблять процес навчання набагато зручнішим та приємнішим.

Читать
Помічники у вивченні іноземних мов, різні методи, поради для запам’ятовування слів
26.04.2023

Картки для вивчення іноземних слів – це один з найпопулярніших методів вивчення іноземної мови.

Читать
BE UKRAINE Нова серія канцтоварів Kite, наповнена любов’ю до України
30.08.2022

Цього року небо по-особливому блакитне, а горизонти – надзвичайно золотаві. Лазурова блакить та тепле сонячне проміння. Дзеркальний спокій синіх озер та бурштинова розкіш пшеничного колосся. Де б ми не були, нас обіймає блакитний небосхил та стелить килимову стежку пісчано-жовта дорога.

Читать
Шкільні щоденники Kite – натхнення для успішного навчання на цілий рік
16.08.2022

Він завжди буде з тобою: з першого дзвінка до літніх канікул. Закарбує на своїх сторінках розклад уроків і нагадає про домашнє завдання. 

Читать
Нова лінійка Kite Fantasy – барвисте натхнення для справжніх мрійників
02.08.2022

Строкаті сплески відтінків, розмаїта гармонія форм та максимальний простір для фантазії. Ця казкова серія зачаровує своєю загадковістю та фантастичною феєрією кольорів.

Читать
Канцелярія, яка робить настрій! Емоційні товари Kite, які повинні бути у кожному пеналі
04.07.2022

Як мотивувати дитину вчитися? Як зацікавити та лагідно підштовхнути до натхненного навчання? Щоденна рутина втомлює малечу. З понеділка по п’ятницю одне й те саме: вправи, номери, робота над помилками. Букви, цифри, цифри, букви, знову букви і так по колу…

Читать
Пляшки для води Kite: особливості, переваги та огляд оновленого асортименту
21.06.2022

Пляшечка з водою обов’язково повинна бути в рюкзаку, де б ви не були. Це маст-хев для кожного члена родини. А особливо – влітку. В спекотну погоду ми не завжди відчуваємо, коли наш організм потребує відновлення водного балансу. А зневоднення – не просто неприємний, але й небезпечний стан.

Читать
Як вибрати настінний планер для школяра
08.06.2022

Сучасні школярі мають насичений щоденний графік, який не поступається по своїй завантаженості режиму дня дорослого бізнесмена. Малеча вивчає багато наук, іноземних мов та займається цікавими різноманітними хобі. 

Читать
Нова лінійка канцелярії Kite Dogs – знайомство з дивовижним світом собак
09.12.2021

Тепер дітлахів надихатиме цілий загін нових хвостатих друзів: пухнастих і гладкошерсті, великі та мініатюрні, однотонні та плямисті. Зустрічайте: Kite та собаки!

Читать