Ru Ua
Зробимо світ яскравішим разом з крейдою Kite!

Зробимо світ яскравішим разом з крейдою Kite!

26.05.2021

Коли весна вже пестить світ золотими промінчиками, а від співу пташок прокидається натхнення – саме час насолоджуватися свіжим повітрям та розфарбовувати повсякденність яскравими барвами.

Сезон строкатих вулиць відкрито. Гайда влаштуємо феєричний фестиваль стріт-арту!

Переваги малювання крейдою

Кольорова крейда – дивовижний та однозначно недооцінений матеріал для творчості. Замружте очі та пригадайте, які теплі спогади дитинства асоціюються з нею. Достатньо лише взяти в руки брусочок – лавина ностальгії накриває з головою. Але це ще не всі її переваги.

  • Гра на свіжому повітрі. Гаджети викрадають у дитини все більше часу. А це шкідливо не тільки для очей, але і для емоційного балансу. Набір кольорової крейди – чудова мотивація погратися надворі, відновити моральні сили та подихати корисним свіжим повітрям.
  • Рух – це життя. Малорухомий та переважно сидячий спосіб життя негативно впливає на стан здоров’я. А коли дитина малює крейдою на асфальті, малечі доводиться більше рухатися, бігати, стрибати та часто змінювати положення тіла.
  • Свобода творчості. Не страшно помилитися, адже малюнки крейдою легко змиваються. Можна експериментувати та вигадувати щось нове. Процес малювання допомагає розслабитися та відволіктися від щоденної рутини.
  • Від малечі до підлітків: крейдою можна малювати усім та кожному. Від перших художніх спроб малят до вигадливих ігор тінейджерів.
  • Ігри наодинці та в колективі. Якщо малювання фарбами та олівцями – зосереджений процес, який дещо нагадує спокійну медитацію наодинці зі своїми думками та фантазіями, то малювання крейдою на вулиці може бути динамічним та колективним.
  • Розвиток дитини. Створення вуличних живописних шедеврів розвиває координацію рухів, фантазію та образне мислення. В процесі гри покращуються і соціальні навички, комунікабельність та мовлення.

Як обрати крейду для малювання

На що звернути увагу, щоб вибрати хорошу кольорову крейду?

  • Текстура. Вона має бути однорідною та не мати сторонніх твердих включень, які б могли дряпати та пошкоджувати робочу поверхню (це особливо важливо для малювання на шкільній та інтер’єрній дошці). Брусочки малювати м’яко, але не розкришуватися в руці.
  • Колір. Насичений та рівномірний. Традиційно, крейда має ніжне пастельне забарвлення, але кольори не повинні бути занадто тьмяними та плямистими.
  • Безпечний склад. Крейда не має захисного футляру чи обгортки: дитина безпосередньо контактує з кожним брусочком. Тому він має складатися з безпечної основи та барвників.
  • Форма. Округлі подовжені брусочки з гладенькою поверхнею – найзручніші для малювання, вони не тиснутимуть та не натиратимуть ніжні дитячі пальчики.
  • Упаковка. Вона формує перше враження від подарунку та в подальшому відповідає за зручне зберігання.
  • Об’єм. Бажаний формат залежить від ваших потреб. Компактна кишенькова коробочка чи великий запас крейди на цілу компанію малюків? І перший, і другий варіант (навіть без хлібу) стане в нагоді кожній дитині.

Кольорова та біла крейда Kite

Насичена, немов веселка та ніжна, як оксамит. Вона беззаперечно підходить для малювання на асфальті та спеціальних дошках. Має нейтральний аромат та безпечний склад. Великий вибір – щоб кожний міг обрати потрібний формат. Тоненькі брусочки для малювання тонких ліній та точної деталізації та велика крейда Jumbo, якої вистачить надовго. Продумана упаковка: картонне пакування з єврозавісом та зручне відерце з ручкою.

Яскраві ліцензії

Малювати веселіше з улюбленими мультгероями хлопчиків та дівчаток: Hello Kitty, Hot Wheels, My Little Pony, Transformers, Shimmer & Shine, PAW Patrol та ексклюзивний дизайн Kite Jolliers.

Що малювати крейдою? Веселі ідеї для творчості

  • Обводити. Різноманітні предмети та трафарети. Це дозволяє подивитися на звичні предмети під іншим кутом. Можна обводити тінь: друга, мами чи навіть кота! А якщо стати на те ж саме місце в інший час – порівнювати, як тінь змінює своє положення.
  • Лабіринти та доріжки. Створити цікаві траси, а потім бігати та їздити по них на самокаті чи велосипеді.
  • Класики. Традиційна гра, правила якої передаються з покоління в покоління.
  • Дартс. Намалюйте ігрове поле і позмагайтеся з дитиною, хто влучить в самісінький центр з водяного пістолета.
  • Твістер. Так, цю популярну гру можна відтворити самостійно!
  • Карта скарбів та веселий квест. Сховати подаруночок та стрілочками (чи лапками) позначити шлях до нього.
  • Піаніно з буквами. Креслимо клавіатуру піаніно і на кожній клавіші – по одній букві. Ведучий називає слово, а гравець має стрибати по клавішам у вірному порядку.
  • Фотофон. Поєднаймо художнє мистецтво зі створенням креативної фотографії. Потрібна лише крейда Kite та ваша фантазія! Намалювати Ейфелеву башту, космічну галактику чи пухкі хмаринки?
  • Розмальовувати тротуарну плитку в різні кольори.

З кольоровою крейдою Kite малювати неймовірно весело!

Автор: Олена Шарандак

Схожі новини
Що купити в школу окрім рюкзака та канцелярії? Важливі товари, про які ви могли забути
23.08.2023

У щоденному арсеналі школяра має бути усе необхідне для налагодження бездоганного шкільного побуту та успішного навчання.

Читать
Як вибрати пенал шкільний для першокласника та для підлітка
11.08.2023

Давайте розглянемо типи пеналів, щоб зробити правильний вибір.

Читать
Дитячий настінний календар Kite – путівник до здійснення мрій
27.07.2023

Нові яскраві календарі Kite створені для того, щоб кожен день супроводжувати дитину на шляху до нових вершин.

Читать
Як зберегти здорову поставу під час читання? Підставки для книг: зручність та користь
19.07.2023

Підставки для книг – вірні помічники усіх школярів. Вони зроблять процес навчання набагато зручнішим та приємнішим.

Читать
Помічники у вивченні іноземних мов, різні методи, поради для запам’ятовування слів
26.04.2023

Картки для вивчення іноземних слів – це один з найпопулярніших методів вивчення іноземної мови.

Читать
BE UKRAINE Нова серія канцтоварів Kite, наповнена любов’ю до України
30.08.2022

Цього року небо по-особливому блакитне, а горизонти – надзвичайно золотаві. Лазурова блакить та тепле сонячне проміння. Дзеркальний спокій синіх озер та бурштинова розкіш пшеничного колосся. Де б ми не були, нас обіймає блакитний небосхил та стелить килимову стежку пісчано-жовта дорога.

Читать
Шкільні щоденники Kite – натхнення для успішного навчання на цілий рік
16.08.2022

Він завжди буде з тобою: з першого дзвінка до літніх канікул. Закарбує на своїх сторінках розклад уроків і нагадає про домашнє завдання. 

Читать
Нова лінійка Kite Fantasy – барвисте натхнення для справжніх мрійників
02.08.2022

Строкаті сплески відтінків, розмаїта гармонія форм та максимальний простір для фантазії. Ця казкова серія зачаровує своєю загадковістю та фантастичною феєрією кольорів.

Читать
Канцелярія, яка робить настрій! Емоційні товари Kite, які повинні бути у кожному пеналі
04.07.2022

Як мотивувати дитину вчитися? Як зацікавити та лагідно підштовхнути до натхненного навчання? Щоденна рутина втомлює малечу. З понеділка по п’ятницю одне й те саме: вправи, номери, робота над помилками. Букви, цифри, цифри, букви, знову букви і так по колу…

Читать
Пляшки для води Kite: особливості, переваги та огляд оновленого асортименту
21.06.2022

Пляшечка з водою обов’язково повинна бути в рюкзаку, де б ви не були. Це маст-хев для кожного члена родини. А особливо – влітку. В спекотну погоду ми не завжди відчуваємо, коли наш організм потребує відновлення водного балансу. А зневоднення – не просто неприємний, але й небезпечний стан.

Читать
Як вибрати настінний планер для школяра
08.06.2022

Сучасні школярі мають насичений щоденний графік, який не поступається по своїй завантаженості режиму дня дорослого бізнесмена. Малеча вивчає багато наук, іноземних мов та займається цікавими різноманітними хобі. 

Читать
Нова лінійка канцелярії Kite Dogs – знайомство з дивовижним світом собак
09.12.2021

Тепер дітлахів надихатиме цілий загін нових хвостатих друзів: пухнастих і гладкошерсті, великі та мініатюрні, однотонні та плямисті. Зустрічайте: Kite та собаки!

Читать