Ru Ua
Новинка 2016 — рюкзак SMART 702!

Новинка 2016 — рюкзак SMART 702!

18.04.2016

Рюкзак Kite SMART пристосований для комфортного, легкого, приємного і необтяжливо користування рюкзаком. Поєднання жорсткої ортопедичної спинки, ущільненої основи, і в той же час м'якої конструкції – робить рюкзак ергономічним і дуже зручним. Це досягається за рахунок конструкційних особливостей даної моделі і невеликої ваги.

Адаптований для зручної та безпечної ходьби та бігу.

Внутрішні розділювачі, горизонтальний і вертикальний фіксатори дозволяють розмістити і зафіксувати підручники та зошити в чітко вертикальному положенні. Нагрудний ремінь дає можливість рівномірно розподілити навантаження (регулюється в залежності від росту), а поясний ремінь – надійно зафіксувати рюкзак в одному положенні. Це важливо: рюкзак щільно прилягає до спини, а навантаження рівномірно розподіляється на верхній і нижній відділ хребта дитини.

Дві великі передні кишені зможуть легко вмістити пенал або ланчбокс. А зручний органайзер всередині рюкзака дає можливість тримати всі необхідні «дрібниці» в порядку. Яскрава неонова підкладка допомагає швидко знайти необхідну річ всередині рюкзака. Надійна якісна фурнітура. Стильна якісна тканина, модні кольори.

Наявність світловідбиваючих елементів з усіх боків рюкзака – це важлива деталь, вони роблять дитину видимим для автотранспорту в темний час доби, що забезпечує безпеку дитині.

Для доповнення набору, рекомендується придбати пенал (кріпиться за рахунок міцної липучки в боковій кишені) та сумку для взуття. Вони виконані з тих же високоякісних матеріалів в одній колірній гамі.

Для виготовлення рюкзаків "Смарт" використовується один з різновидів поліестеру – ханікомб рипстоп (дана тканина використовується в паропланах).

Ця тканина посилена більш товстою ниткою з кроком від 2 до 10 мм, яка створює щось на зразок міцної сітки, таким чином вона більш стійка до розриву уздовж волокон.

За рахунок підсиленої нитки тканина також має оригінальний дизайн в клітинку, у вигляді шестикутника (стільники).

Схожі новини
Українська народна премія визначила найкращі рюкзаки 2023 року. І це рюкзаки Kite!
29.09.2023

Kite став переможцем в номінації «Найкращі рюкзаки 2023 року» Української народної премії.

Читать
Конференція Kite 2023: подія, яка поєднала у собі тренди, інновації та благодійність
22.09.2023

14 вересня відбулася Конференція Kite, на якій бренд презентував нову колекцію рюкзаків, аксесуарів та канцелярії.

Читать
Обираємо рюкзак в перший клас: актуальні моделі для початкової школи
03.08.2023

Як вибрати рюкзак мрії, щоб дитина пішла в перший клас найщасливішою?

Читать
Як подовжити термін служби улюбленого рюкзака? Інструкція по догляду за текстильними аксесуарами Kite
15.05.2023

Щоб ваш улюблений рюкзак якнайдовше зберігав свою первісну чарівність, необхідно дотримуватися простих правил догляду за ним.

Читать
Kite – переможець у номінації «Рюкзаки 2022 року» Української народної премії
26.09.2022

«Українці варті кращого»: гасло Української народної премії! А її мета – виявлення кращих з кращих серед брендів.

Читать
Рюкзак для дитячого садочку: як обрати найважливіший аксесуар для дошкільнят
20.09.2022

Перший рюкзак – неймовірно корисний подарунок для малечі. Незамінний помічник для дитячого садочка та підготовчих занять, захоплюючий аксесуар для різноманітних ігор та стильна окраса гардеробу.

Читать
Зручні та трендові бананки Kite!
25.07.2022

Сумка-бананка – один із найкращих винаходів людства! Адже з її появою в житті вирішується купа проблем. Куди покласти телефон та де зберігати картки? Як гуляти та мандрувати з вільними руками та усіма необхідними дрібницями? 

Читать
Трендові новинки аксесуарів Kite! Створюй неймовірні луки, насолоджуйся легкістю та комфортом
15.07.2022

Інколи для створення довершеного образу не вистачає невеличкого штриха. Одного-одненького, але дуже важливого інгредієнта. Чогось дуже стильного та одночасно зручного.

Читать
Як обрати рюкзак для першокласника у 2023 році
03.06.2022

Коли наближається пора перших дзвоників та вересневих урочистостей, для майбутніх школярів настає хвилююча мить вибору нового рюкзака. Ця подія така хвилююча та важлива! Хочеться зупинити час та насолодитися її трепетно-солодким смаком.

Читать
Що рюкзак може "сказати" про людину
04.10.2021

А ви знали, що рюкзаки вміють говорити? Ні, ви не почуєте від них людську мову і буквальне звучання голосу. Вони розмовляють інакше. Безмовно, але дуже змістовно: не здригаючи повітря звуковими хвилями та не порушуючи гармонію тиші.

Читать
Рюкзаки з майбутнього: нова колекція Kite 2022
17.09.2021

Коли тренди, інновації та традиції зливаються воєдино, народжується щось неймовірне. Ці магічні елементи в правильній комбінації створюють справжнє диво. І кожен рюкзак з нової колекції Kite 2022 поєднує в собі всі три заповітних інгредієнти:

Читать
Як обрати рюкзак для подорожі
02.08.2021

Що може бути приємнішим за подорож? Нові місця, живописні краєвиди, незвична архітектура: у мандрівках ми відкриваємо для себе нові грані цього світу та розширюємо власні горизонти. Хвилююче передчуття, заколисуючий звук мотору та гіпнотизуюча зміна ландшафтів за вікном: такі моменти наповнюють справжнім щастям. 

Читать