Ru Ua
По одягу зустрічають, по розуму проводжають. Або чому варто вибрати рюкзак KITE SMART

По одягу зустрічають, по розуму проводжають. Або чому варто вибрати рюкзак KITE SMART

29.08.2019

«Хочууу з кииицькоююю! Купиии з Бамблбіііі!» Похід з дитиною за рюкзаком часто закінчується тим, що ми на перше місце ставимо зовнішній вигляд ранця. Але рюкзак для першокласника — більше, ніж засіб для переносу підручників і зошитів. Він відповідає за поставу, здоров'я. І що там приховувати — іноді бере участь в «баталіях» на перерві, «випадково» падає в калюжу і допомагає скотитися з гірки.

Тому головне при виборі рюкзака — це безпека і якість. Рюкзаку SMART в цьому немає рівних. І ось чому:

Рюкзак схвалений німецьким інститутом здоров'я і ергономіки (IRG)

А це означає, що ранець мінімізує навантаження на хребет дитини. Для цього в рюкзаку передбачені:

  • Ортопедична спинка Ergo back з «дихаючими» подушечками. Подушечки розташовуються уздовж хребта, повторюючи його природну форму.
  • Анатомічні лямки правильної S-подібної форми. Вони повторюють вигин плеча, що не натирають і не впиваються в шкіру, регулюються по довжині.
  • Нагрудний і поясний ремені, сприяють щільному прилягання рюкзака до спини, допомагають правильно розподілити вагу і зменшити навантаження на хребет.
  • Рюкзак має відділення з внутрішніми роздільниками і подвійною системою фіксації. Це правильно організовує простір в рюкзаку і зберігає баланс тіла в русі. З таким рюкзаком можна носитися і стрибати, при цьому центр тяжіння не зміститься. А значить, спина дитини — в безпеці.

Надміцний матеріал

Для рюкзака моделі 720 використаний гладкий нейлон, а для 702 моделі — нейлон, прошитий армованою ниткою. Обидва матеріали пройшли тести на зносостійкість і розриви, легко чистяться простими вологими серветками. Рюкзак залишиться таким же яскравим, як і в день покупки. А спеціальне водовідштовхувальне напилення всередині і зовні робить рюкзак водонепроникним. Калюжі, маршрутки, гірки — рюкзак все стійко винесе і вірно прослужить всю початкову школу.

А що ж всередині?

  • 1 основне містке відділення. У ньому зручно носити підручники, альбом для малювання, папку для уроків праці, зошити. Для ще більшої зручності передбачено роздільник і широка гумка.
  • Передня кишеня. Для учнівського, проїзного та інших дрібниць.
  • Кишеня-органайзер. Для ручок, олівців та іншого канцелярського приладдя. Доповнено ключницею.
  • 2 кишені з боків — щоб взяти з собою пляшечку для води, пенал на липучці.

Важливі дрібниці

  • Ущільнене прогумоване дно — сміливо ставте рюкзак на будь-які поверхні.
  • Світловідбиваючі елементи з усіх боків рюкзака. А це безпека при переході через проїжджу частину, та й взагалі на дорозі.
  • Ергономічна прогумована ручка і ручка-петля. Адже рюкзак дитина носить не тільки за плечима. У транспорті доводиться знімати. У школі — вішати на гачок парти.
  • Якісна фурнітура — надійні блискавки легко відкриваються. Вжик-вжик! І так 10 000 разів! Приблизно стільки раз школяр використовує застібку за 4 роки навчання. Міцні фіксатори дитина з легкістю застебне сама.

Зовсім НЕ дрібниці

Аксессуары из этой же серии сэкономят массу времени и нервов на их подбор. При этом качество материала и исполнение — тоже на высоте.

  • Пенал Kite Smart збереже порядок в рюкзаку і допоможе компактно розмістити все канцелярське приладдя — ручки, олівці, ножиці, клей та ін. Липучка надійно фіксує пенал до рюкзака.
  • Сумка для взуття Kite Smart — відмінне рішення, щоб носити на уроки фізкультури і спортивні секції змінне взуття та одяг окремо від інших речей.

Ну і, власне, про «одяг».

Так, зовнішній вигляд рюкзаків SMART більш лаконічний, ніж у інших рюкзаків для початкової школи. Але це перевага, а не недолік. Як показує практика, дитина часто змінює свої вподобання. А однотонний рюкзак ніколи не набридне. Тим більше, що зовнішній вигляд можна змінювати за допомогою значків, які передбачені в комплекті.

Головне, щоб костюмчик сидів

А рюкзак — і поготів! Тому зверніть увагу, що шкільний рюкзак SMART представлений в двох розмірах:

  • K19-720S — для дітей зростом 115-130 см.
  • K19-702M — для хлопчиків і дівчаток зростом 130-145 см.

Впевнені, коли у вашої дитини запитають: «Який твій улюблений ПРЕДМЕТ в школі?» Вона відповість: «РЮКЗАК SMART!»

Схожі новини
Українська народна премія визначила найкращі рюкзаки 2023 року. І це рюкзаки Kite!
29.09.2023

Kite став переможцем в номінації «Найкращі рюкзаки 2023 року» Української народної премії.

Читать
Конференція Kite 2023: подія, яка поєднала у собі тренди, інновації та благодійність
22.09.2023

14 вересня відбулася Конференція Kite, на якій бренд презентував нову колекцію рюкзаків, аксесуарів та канцелярії.

Читать
Обираємо рюкзак в перший клас: актуальні моделі для початкової школи
03.08.2023

Як вибрати рюкзак мрії, щоб дитина пішла в перший клас найщасливішою?

Читать
Як подовжити термін служби улюбленого рюкзака? Інструкція по догляду за текстильними аксесуарами Kite
15.05.2023

Щоб ваш улюблений рюкзак якнайдовше зберігав свою первісну чарівність, необхідно дотримуватися простих правил догляду за ним.

Читать
Kite – переможець у номінації «Рюкзаки 2022 року» Української народної премії
26.09.2022

«Українці варті кращого»: гасло Української народної премії! А її мета – виявлення кращих з кращих серед брендів.

Читать
Рюкзак для дитячого садочку: як обрати найважливіший аксесуар для дошкільнят
20.09.2022

Перший рюкзак – неймовірно корисний подарунок для малечі. Незамінний помічник для дитячого садочка та підготовчих занять, захоплюючий аксесуар для різноманітних ігор та стильна окраса гардеробу.

Читать
Зручні та трендові бананки Kite!
25.07.2022

Сумка-бананка – один із найкращих винаходів людства! Адже з її появою в житті вирішується купа проблем. Куди покласти телефон та де зберігати картки? Як гуляти та мандрувати з вільними руками та усіма необхідними дрібницями? 

Читать
Трендові новинки аксесуарів Kite! Створюй неймовірні луки, насолоджуйся легкістю та комфортом
15.07.2022

Інколи для створення довершеного образу не вистачає невеличкого штриха. Одного-одненького, але дуже важливого інгредієнта. Чогось дуже стильного та одночасно зручного.

Читать
Як обрати рюкзак для першокласника у 2023 році
03.06.2022

Коли наближається пора перших дзвоників та вересневих урочистостей, для майбутніх школярів настає хвилююча мить вибору нового рюкзака. Ця подія така хвилююча та важлива! Хочеться зупинити час та насолодитися її трепетно-солодким смаком.

Читать
Що рюкзак може "сказати" про людину
04.10.2021

А ви знали, що рюкзаки вміють говорити? Ні, ви не почуєте від них людську мову і буквальне звучання голосу. Вони розмовляють інакше. Безмовно, але дуже змістовно: не здригаючи повітря звуковими хвилями та не порушуючи гармонію тиші.

Читать
Рюкзаки з майбутнього: нова колекція Kite 2022
17.09.2021

Коли тренди, інновації та традиції зливаються воєдино, народжується щось неймовірне. Ці магічні елементи в правильній комбінації створюють справжнє диво. І кожен рюкзак з нової колекції Kite 2022 поєднує в собі всі три заповітних інгредієнти:

Читать
Як обрати рюкзак для подорожі
02.08.2021

Що може бути приємнішим за подорож? Нові місця, живописні краєвиди, незвична архітектура: у мандрівках ми відкриваємо для себе нові грані цього світу та розширюємо власні горизонти. Хвилююче передчуття, заколисуючий звук мотору та гіпнотизуюча зміна ландшафтів за вікном: такі моменти наповнюють справжнім щастям. 

Читать