Ru Ua
Як обрати рюкзак для подорожі

Як обрати рюкзак для подорожі

02.08.2021

Що може бути приємнішим за подорож? Нові місця, живописні краєвиди, незвична архітектура: у мандрівках ми відкриваємо для себе нові грані цього світу та розширюємо власні горизонти. Хвилююче передчуття, заколисуючий звук мотору та гіпнотизуюча зміна ландшафтів за вікном: такі моменти наповнюють справжнім щастям.

Емоції, які ми отримуємо в мандрівці, оновлюють нас та заряджають силами для майбутніх звершень. Щоб подорож залишила в пам’яті лише гарні спогади, потрібно подбати про власний комфорт. Зручний рюкзак для подорожі дозволить почуватися вільними та насолоджуватись кожною миттю поїздки.

Вдалий рюкзак для відрядження та мандрівки – ваш спокій та впевненість в дорозі. Коли усі документи, гаджети та найнеобхідніші речі зберігаються в надійному місці та завжди при вас, ніщо не буде бентежити.

Який рюкзак прикрасить вашу мандрівку? Як обрати ідеальну модель рюкзака Kite

Об’єм рюкзака

  • Компактні моделі незамінні, коли вам не потрібно мати при собі велику кількість речей. У легенький та мініатюрний аксесуар можна покласти найважливіше: телефон, гаманець, документи та воду.
  • Місткі та об’ємні рюкзаки стануть у нагоді під час далекої поїздки. Моделі з великим літражем допоможуть бути максимально організованими та при цьому з абсолютно вільними руками.

Комфорт

  • Зручна спинка – основа основ. Від її конструкції залежить ваш комфорт та самопочуття. А особливо – при тривалому носінні рюкзака. Рюкзаки Kite мають лише зручні анатомічні спинки: щільні, дихаючі та м’які.
  • Амортизуюча спинка AGS дарує неймовірне відчуття легкості навіть при максимальному завантаженні рюкзака. Вона працює за принципом автомобільної пневмопідвіски: коли ви рухаєтесь, вага відчувається на 25% легшою. Рюкзак ніби зависає в повітрі у вас за спиною. Ідеальний вибір для тривалих подорожей.
  • М’які лямки бережуть плечі від втоми. Вони не тиснуть та не натирають. Їх розмір легко підлатувати під свої параметри.
  • Фіксуючий нагрудний ремінь в обраних моделях гарантує додатковий комфорт та рівномірний розподіл ваги.

Функціональність

  • Відділення для гаджетів ретельно продумані. Вони оснащені м’якою плюшевою підкладкою, яка дбайливо захищає екран та запобігає утворенню подряпин.
  • Наявність кишень гарантує порядок та зручне розділення предметів на зони.
  • Органайзер для дрібниць – щоб нічого не загубилося та зберігалося охайно.
  • USB-накопичувач та отвір для навушників – щоб слухати музику та заряджати телефон на ходу.
  • Ручка для переноски та підвішування – для зручного транспортування та фіксації рюкзака в автобусі, поїзді чи на вішалці.
  • Світловідбивні елементи – щоб бути помітним для водіїв в темну пору доби.
  • Ремінь для кріплення на чемодан – мега-зручна опція для далеких подорожей та відряджень.
  • Ключниця подбає про те, щоб ключі не загубилися в дорожній метушні.

Дизайн

  • Строкаті та епатажні моделі – для тих, хто любить створювати яскраві луки та бути в центрі уваги.
  • Вишукані та елегантні рюкзаки відмінно поєднуються з сукнями, спідницями та романтичним вбранням.
  • Стримані бізнес-моделі – маст-хев для ділових поїздок, конференцій, службових відряджень. Строгий базовий дизайн пасуватиме навіть до класичного костюму.

Якість

Міцність матеріалів та надійність фурнітури – чи не найважливіше в подорожі. Якщо в невдалий момент розійдеться блискавка чи порвуться шви, в незнайомому місті не завжди вийде швидко знайти ательє чи нитку з голкою для виправлення ситуації. Німецькі рюкзаки Kite відрізняються бездоганною якістю. На них можна покластися навіть в далекій дорозі.

Автор: Олена Шарандак

Схожі новини
Українська народна премія визначила найкращі рюкзаки 2023 року. І це рюкзаки Kite!
29.09.2023

Kite став переможцем в номінації «Найкращі рюкзаки 2023 року» Української народної премії.

Читать
Конференція Kite 2023: подія, яка поєднала у собі тренди, інновації та благодійність
22.09.2023

14 вересня відбулася Конференція Kite, на якій бренд презентував нову колекцію рюкзаків, аксесуарів та канцелярії.

Читать
Обираємо рюкзак в перший клас: актуальні моделі для початкової школи
03.08.2023

Як вибрати рюкзак мрії, щоб дитина пішла в перший клас найщасливішою?

Читать
Як подовжити термін служби улюбленого рюкзака? Інструкція по догляду за текстильними аксесуарами Kite
15.05.2023

Щоб ваш улюблений рюкзак якнайдовше зберігав свою первісну чарівність, необхідно дотримуватися простих правил догляду за ним.

Читать
Kite – переможець у номінації «Рюкзаки 2022 року» Української народної премії
26.09.2022

«Українці варті кращого»: гасло Української народної премії! А її мета – виявлення кращих з кращих серед брендів.

Читать
Рюкзак для дитячого садочку: як обрати найважливіший аксесуар для дошкільнят
20.09.2022

Перший рюкзак – неймовірно корисний подарунок для малечі. Незамінний помічник для дитячого садочка та підготовчих занять, захоплюючий аксесуар для різноманітних ігор та стильна окраса гардеробу.

Читать
Зручні та трендові бананки Kite!
25.07.2022

Сумка-бананка – один із найкращих винаходів людства! Адже з її появою в житті вирішується купа проблем. Куди покласти телефон та де зберігати картки? Як гуляти та мандрувати з вільними руками та усіма необхідними дрібницями? 

Читать
Трендові новинки аксесуарів Kite! Створюй неймовірні луки, насолоджуйся легкістю та комфортом
15.07.2022

Інколи для створення довершеного образу не вистачає невеличкого штриха. Одного-одненького, але дуже важливого інгредієнта. Чогось дуже стильного та одночасно зручного.

Читать
Як обрати рюкзак для першокласника у 2023 році
03.06.2022

Коли наближається пора перших дзвоників та вересневих урочистостей, для майбутніх школярів настає хвилююча мить вибору нового рюкзака. Ця подія така хвилююча та важлива! Хочеться зупинити час та насолодитися її трепетно-солодким смаком.

Читать
Що рюкзак може "сказати" про людину
04.10.2021

А ви знали, що рюкзаки вміють говорити? Ні, ви не почуєте від них людську мову і буквальне звучання голосу. Вони розмовляють інакше. Безмовно, але дуже змістовно: не здригаючи повітря звуковими хвилями та не порушуючи гармонію тиші.

Читать
Рюкзаки з майбутнього: нова колекція Kite 2022
17.09.2021

Коли тренди, інновації та традиції зливаються воєдино, народжується щось неймовірне. Ці магічні елементи в правильній комбінації створюють справжнє диво. І кожен рюкзак з нової колекції Kite 2022 поєднує в собі всі три заповітних інгредієнти:

Читать