Ru Ua
Як правильно вибрати рюкзак першокласнику в 2021 році

Як правильно вибрати рюкзак першокласнику в 2021 році

06.04.2021

Немов ще вчора ми носили їх на руках і гойдали в колисочці. А тепер вони, такі самостійні і серйозні, ось-ось стануть школярами. Наші малюки в свої 6 років вже готові вивчати науки. А чи готові їхні плечі до нових випробувань? Який ранець купити першокласнику? Який рюкзак краще: каркасний чи м'який? Ці питання цікавлять усіх дбайливих батьків.

Як правильно вибрати рюкзак першокласнику

Рюкзак для початкової школи обов'язково повинен бути ортопедичним. Це найголовніша якість, від якого залежить, наскільки комфортно буде дитині ходити з ним в школу. Кожен день, в будь-яку погоду, носити в ньому важкі книги і зошити.

Пропонуємо список якостей, дотримуючись яких, можна вибрати ідеальний ранець, який буде і зручним, і красивим, і поставі не зашкодить.

Ортопедичні властивості

Ортопедичний рюкзак для першокласника: як вибрати?

Кожен ранець для першокласника Kite володіє усім набором цих властивостей. Вони пройшли комплексні випробування в німецькому Інституті Здоров'я і Ергономіки IGR та отримали нагороду «Ергономічний продукт».

З якою спинкою вибрати рюкзак? На що ще звернути увагу в його конструкції?

  • Ортопедичні спинки Ergo Back і Ergo Kids розроблені спеціально для учнів початкової школи. М'які дихаючі подушечки плавно повторюють природні вигини спини, плавно розподіляючи навантаження.
  • Широкі лямки S-подібної анатомічної форми зручно лягають на плечі, не сповзають, тиснуть і не натирають.
  • Нагрудний ремінь фіксує рюкзак і допомагає правильному розподілу ваги.

Якість

Якщо навіть дорослих можуть засмутити неприємні сюрпризи у вигляді неякісного шва або зламаного пуллера, то для малюків це може стати справжньою драмою. Тому відповідаємо на питання однозначно. Який краще вибрати рюкзак для першокласника? Якісний!

В онлайні, коли кожен товар можна покрутити в руках і ретельно розглянути, це не складе труднощів. А як не помилитися з вибором при покупці в інтернет-магазині? Віддати перевагу перевіреному бренду.

Німецькі рюкзаки Kite — еталон високої європейської якості. Перш ніж потрапити на полиці магазинів, вони проходять складні випробування на зносостійкість і міцність.

Розмір та вага

Тут все ясно без підказок: перевантажувати дитину важкими і громіздкими речами не можна. Це буде не тільки втомлювати юного школяра, але і шкодити його здоров'ю. Порожній ранець для першокласника не повинен важити більше 1 кг.

Оптимальний розмір рюкзака для 1 класу найзручніше визначити по розмірній сітці Kite. Як підібрати рюкзак по зросту? Просто подивіться на його артикул: розмір S підходить для дітей зростом 115 — 130 см; M: 130 — 145 см.

Організація простору

Приємно, коли в рюкзаку завжди порядок. Дрібні предмети — в кишенях і органайзерах, книжки та зошити надійно зафіксовані і не бовтаються по рюкзаку під час ходи.

Для бездоганного порядку і правильного розподілу ваги в кожному рюкзаку для початкової школи Kite є зручна система роздільників. Кишені для гаджетів з плюшевою підкладкою піклуються про те, щоб на екрані не було жодної подряпини. Іконки навігації підказують про призначення кожної кишеньки.

Каркасний або м'який

Молодшим школярам особливо важко підтримувати порядок: вони тільки вчаться бути самостійними. Каркасний рюкзак з жорстким коробом допоможе дитині зберігати зошити в акуратному вигляді. Щільні стінки не прогинаються і служать своєрідною «бронею», що зберігає канцелярію від застрягання. Тому, каркасні моделі — кращий вибір для непосид.

Напівкаркасні та м'які рюкзаки — легші, але при цьому зберігають всі необхідні для початкової школи якості.

Безпека — перш за все

Щоб дитина була помітною на дорозі в темну пору доби, кожний рюкзак Kite оснащений світловідбиваючими елементами з чотирьох сторін.

Дизайн

Коли якість і ортопедичні властивості на висоті, залишилося вибрати гарний дизайн. Для дітей це дуже важливо! З красивим рюкзаком набагато цікавіше ходити в школу. Це не тільки мотивує вчитися, а й допомагає адаптуватися в новому колективі, відчувати себе спокійніше і впевненіше.

Рюкзак, пенал, сумка для взуття в єдиному дизайні — ідеальний комплект! Зберіть капсульну колекцію в улюбленому оформленні!

Серія Wonder Kite — для найвимогливіших. Супер-пропозиція, яка заощадить вам час і кошти, адже разом з рюкзаком ви отримуєте сумку для фізкультури і пенал в аналогічному дизайні.

Кожному школяреві потрібен свій ортопедичний рюкзак Kite!

Адже Kite — першокласні рюкзаки!

Автор: Олена Шарандак

Схожі новини
Українська народна премія визначила найкращі рюкзаки 2023 року. І це рюкзаки Kite!
29.09.2023

Kite став переможцем в номінації «Найкращі рюкзаки 2023 року» Української народної премії.

Читать
Конференція Kite 2023: подія, яка поєднала у собі тренди, інновації та благодійність
22.09.2023

14 вересня відбулася Конференція Kite, на якій бренд презентував нову колекцію рюкзаків, аксесуарів та канцелярії.

Читать
Обираємо рюкзак в перший клас: актуальні моделі для початкової школи
03.08.2023

Як вибрати рюкзак мрії, щоб дитина пішла в перший клас найщасливішою?

Читать
Як подовжити термін служби улюбленого рюкзака? Інструкція по догляду за текстильними аксесуарами Kite
15.05.2023

Щоб ваш улюблений рюкзак якнайдовше зберігав свою первісну чарівність, необхідно дотримуватися простих правил догляду за ним.

Читать
Kite – переможець у номінації «Рюкзаки 2022 року» Української народної премії
26.09.2022

«Українці варті кращого»: гасло Української народної премії! А її мета – виявлення кращих з кращих серед брендів.

Читать
Рюкзак для дитячого садочку: як обрати найважливіший аксесуар для дошкільнят
20.09.2022

Перший рюкзак – неймовірно корисний подарунок для малечі. Незамінний помічник для дитячого садочка та підготовчих занять, захоплюючий аксесуар для різноманітних ігор та стильна окраса гардеробу.

Читать
Зручні та трендові бананки Kite!
25.07.2022

Сумка-бананка – один із найкращих винаходів людства! Адже з її появою в житті вирішується купа проблем. Куди покласти телефон та де зберігати картки? Як гуляти та мандрувати з вільними руками та усіма необхідними дрібницями? 

Читать
Трендові новинки аксесуарів Kite! Створюй неймовірні луки, насолоджуйся легкістю та комфортом
15.07.2022

Інколи для створення довершеного образу не вистачає невеличкого штриха. Одного-одненького, але дуже важливого інгредієнта. Чогось дуже стильного та одночасно зручного.

Читать
Як обрати рюкзак для першокласника у 2023 році
03.06.2022

Коли наближається пора перших дзвоників та вересневих урочистостей, для майбутніх школярів настає хвилююча мить вибору нового рюкзака. Ця подія така хвилююча та важлива! Хочеться зупинити час та насолодитися її трепетно-солодким смаком.

Читать
Що рюкзак може "сказати" про людину
04.10.2021

А ви знали, що рюкзаки вміють говорити? Ні, ви не почуєте від них людську мову і буквальне звучання голосу. Вони розмовляють інакше. Безмовно, але дуже змістовно: не здригаючи повітря звуковими хвилями та не порушуючи гармонію тиші.

Читать
Рюкзаки з майбутнього: нова колекція Kite 2022
17.09.2021

Коли тренди, інновації та традиції зливаються воєдино, народжується щось неймовірне. Ці магічні елементи в правильній комбінації створюють справжнє диво. І кожен рюкзак з нової колекції Kite 2022 поєднує в собі всі три заповітних інгредієнти:

Читать
Як обрати рюкзак для подорожі
02.08.2021

Що може бути приємнішим за подорож? Нові місця, живописні краєвиди, незвична архітектура: у мандрівках ми відкриваємо для себе нові грані цього світу та розширюємо власні горизонти. Хвилююче передчуття, заколисуючий звук мотору та гіпнотизуюча зміна ландшафтів за вікном: такі моменти наповнюють справжнім щастям. 

Читать