Ru Ua
Як вибрати рюкзак для міста

Як вибрати рюкзак для міста

08.04.2021

Ми щодня потребуємо цілого списку речей, які завжди повинні бути під рукою: гаджети, зарядні пристрої та перехідники, гаманець, ключі, серветки, антисептик і багато іншого. Рюкзак не тільки допомагає бути впевненим і організованим, але і дарує свободу. Який рюкзак вибрати для міста? Ділимося корисними порадами про критерії вибору ідеального аксесуару.

Зручність і комфорт при носінні рюкзака

Ера громіздких мішків, які впиваються лямками в плечі — давно в минулому. Тепер можна вибрати міський рюкзак, який буде сидіти бездоганно. У всіх моделях Kite м'яка анатомічна спинка ідеально підлаштовується під вигини хребта, а лямки ніжно і невагомо обіймають за плечі. Такий рюкзак як одягнеш — і знімати не хочеться, з ним комфортно і затишно.

Плаваюча спинка AGS — нове слово в розумінні зручності. Така конструкція в буквальному сенсі полегшує вагу повного рюкзака. Унікальна інновація працює за принципом автомобільної підвіски. Рюкзак ніби висить в повітрі за спиною, а загальна вага його вмісту відчувається на 25% легше.

Ергономіка та надійність рюкзака для міста

Як вибрати рюкзак для міста, максимально зручний та добротний? Пильної уваги заслуговують наступні моменти:

  • Якість. Надійні матеріали та фурнітура — запорука довгої служби аксесуара. Міцна тканина, плавно працюючі блискавки, міцні шви: тут немає дрібниць і кожний параметр важливий. Kite — це бездоганна німецька якість у всьому.
  • Організація простору. Оптимальне поєднання відділень та кишеньок гарантує зручність і зразковий порядок. У міських моделях Kite зосереджені всі найкрутіші особливості: місткі відділення, практичні кишені для гаджетів і аксесуарів, виходи для USB та навушників, потаємні кишеньки, ергономічні ручки, органайзери для дрібниць, лямки для кріплення на валізу, ключниці та ін.

Ідеальний розмір і формат рюкзака

Щоб розібратися в тому, як вибрати міський рюкзак з оптимальними параметрами, потрібно відповісти на одне питання: що ви плануєте в ньому носити? Якщо це мінімальний набір речей (наприклад, гаманець, ключі, ланчбокс) — вам бездоганно підійде найкомпактніша модель Kite K21-2567S на 10 л. Якщо ваш девіз по життю «все своє ношу з собою» або ви плануєте брати рюкзак в поїздки чи на шопінг — придивіться до найбільш містких: Kite K21-2569L і K21-876L на 21 літр.

Шукаєте універсальний рюкзак? Зверніть увагу на моделі середнього літражу, які і місткістю порадують, і місця багато не займуть.

Вибрати рюкзак за зростом — дуже просто! Під час примірки зверніть увагу на ці моменти: верхній край рюкзака повинен бути на рівні плечей, а дно — приблизно на 4 см нижче талії. Порожній рюкзак не повинен важити більше 1 кг, а повний — не більше 10% від загальної маси тіла.

Призначення і стиль рюкзака

Колись рюкзак був традиційним аксесуаром школярів і туристів. Сьогодні він став невід'ємним атрибутом міського життя: по комфорту і функціоналу йому немає рівних. А головне — сучасний міський рюкзак можна підібрати під будь-який образ! Як вибрати стильний рюкзак: заглянути в колекцію Kite 2021.

  • Міський рюкзак-портфель в діловому стилі для роботи і навчання. Рюкзак і класичний образ сумісні! Лінійка строгих моделей Kite підійде і для університету, і для офісу. Ідеальний варіант для відряджень і ділових зустрічей. Рюкзаки K21-2579L, K21-2580L, K21-2514M, K21-2515L бездоганно поєднуються з брючними костюмами і вбранням в стилі smart casual.
  • Повсякденний однотонний рюкзак, який підійде під будь-який лук: молодіжна модель JV21-949L, практична і містка — K21-876L-2.
  • Стильна прикраса повсякденного гардероба — рюкзак з яскравим принтом. Епатажні та зухвалі аксесуари K21-2569L, MTV21-949L стануть справжньою перчинкою образу. Подібно до прянощів, які підкреслюють смак страви, ці моделі розкриють справжню глибину вашого стилю.
  • Жіночі моделі, які можна носити і з джинсами, і з сукнею. Який рюкзак поєднати з елегантним стилем? Витончені і жіночні моделі K21-910M в чотирьох трендових дизайнах.

Як вибрати рюкзак для студента? Перш за все, орієнтуйтеся на ваші смаки, потреби і переваги. Ідеальний аксесуар для навчання вмістить і книги, і гаджети, і бокс з перекусом. Наявність зручних кишеньок — завжди плюс!

Еко рюкзак — турбота про навколишнє середовище

І модний рюкзак купити, і про Планету подбати? Проблема забруднення природи нікого не може залишити байдужими. Щорічно кількість пластикового сміття заповнює собою все більші території на суші і в світовому океані, витісняючи собою все живе.

Kite не залишається осторонь від цієї загальної для нас біди: в колекції 2021 року з'явилися рюкзаки, створені з пластикових пляшок. За стилем, якістю та міцності вони не традиційним моделям. Єдина їх відмінність — кожний екземпляр очищає планету на 35 пластикових пляшок (саме стільки йде на виробництво 1 рюкзака).

Тепер ви знаєте як вибрати рюкзак для прогулянок. Бажаємо скоріше знайти свій ідеальний аксесуар!

Автор: Олена Шарандак

Схожі новини
Українська народна премія визначила найкращі рюкзаки 2023 року. І це рюкзаки Kite!
29.09.2023

Kite став переможцем в номінації «Найкращі рюкзаки 2023 року» Української народної премії.

Читать
Конференція Kite 2023: подія, яка поєднала у собі тренди, інновації та благодійність
22.09.2023

14 вересня відбулася Конференція Kite, на якій бренд презентував нову колекцію рюкзаків, аксесуарів та канцелярії.

Читать
Обираємо рюкзак в перший клас: актуальні моделі для початкової школи
03.08.2023

Як вибрати рюкзак мрії, щоб дитина пішла в перший клас найщасливішою?

Читать
Як подовжити термін служби улюбленого рюкзака? Інструкція по догляду за текстильними аксесуарами Kite
15.05.2023

Щоб ваш улюблений рюкзак якнайдовше зберігав свою первісну чарівність, необхідно дотримуватися простих правил догляду за ним.

Читать
Kite – переможець у номінації «Рюкзаки 2022 року» Української народної премії
26.09.2022

«Українці варті кращого»: гасло Української народної премії! А її мета – виявлення кращих з кращих серед брендів.

Читать
Рюкзак для дитячого садочку: як обрати найважливіший аксесуар для дошкільнят
20.09.2022

Перший рюкзак – неймовірно корисний подарунок для малечі. Незамінний помічник для дитячого садочка та підготовчих занять, захоплюючий аксесуар для різноманітних ігор та стильна окраса гардеробу.

Читать
Зручні та трендові бананки Kite!
25.07.2022

Сумка-бананка – один із найкращих винаходів людства! Адже з її появою в житті вирішується купа проблем. Куди покласти телефон та де зберігати картки? Як гуляти та мандрувати з вільними руками та усіма необхідними дрібницями? 

Читать
Трендові новинки аксесуарів Kite! Створюй неймовірні луки, насолоджуйся легкістю та комфортом
15.07.2022

Інколи для створення довершеного образу не вистачає невеличкого штриха. Одного-одненького, але дуже важливого інгредієнта. Чогось дуже стильного та одночасно зручного.

Читать
Як обрати рюкзак для першокласника у 2023 році
03.06.2022

Коли наближається пора перших дзвоників та вересневих урочистостей, для майбутніх школярів настає хвилююча мить вибору нового рюкзака. Ця подія така хвилююча та важлива! Хочеться зупинити час та насолодитися її трепетно-солодким смаком.

Читать
Що рюкзак може "сказати" про людину
04.10.2021

А ви знали, що рюкзаки вміють говорити? Ні, ви не почуєте від них людську мову і буквальне звучання голосу. Вони розмовляють інакше. Безмовно, але дуже змістовно: не здригаючи повітря звуковими хвилями та не порушуючи гармонію тиші.

Читать
Рюкзаки з майбутнього: нова колекція Kite 2022
17.09.2021

Коли тренди, інновації та традиції зливаються воєдино, народжується щось неймовірне. Ці магічні елементи в правильній комбінації створюють справжнє диво. І кожен рюкзак з нової колекції Kite 2022 поєднує в собі всі три заповітних інгредієнти:

Читать
Як обрати рюкзак для подорожі
02.08.2021

Що може бути приємнішим за подорож? Нові місця, живописні краєвиди, незвична архітектура: у мандрівках ми відкриваємо для себе нові грані цього світу та розширюємо власні горизонти. Хвилююче передчуття, заколисуючий звук мотору та гіпнотизуюча зміна ландшафтів за вікном: такі моменти наповнюють справжнім щастям. 

Читать