Ru Ua
Сумки-бананки Kite — комфортні та модні

Сумки-бананки Kite — комфортні та модні

23.07.2021

Найгарячіші тренди вуличної моди ніби кричать: людство достатньо настраждалося в гонитві за модними ідеалами. Настав час, коли естетика та комфорт існують в любові, гармонії та синергії. Сьогодні в моді все, що не сковує рухи, дарує відчуття свободи, надихає бути максимально розкутими та активними. Актуальні поясні сумки — ідеальне тому підтвердження. Вони підкорюють своєю легкістю і функціональністю і стильно прикрашають образ.

Бананка ділить життя на «до» і «після»

Звучить надто пафосно? Але тільки не для тих, у кого розбивався телефон, випадаючи з кишені брюк або забуті там же гроші відправлялися у прання на 90 градусів. Можна навіть не згадувати про моменти, коли намагаєшся розподілити по кишенях або одночасно утримати в руках телефон, гаманець, маску, навушники і ключі.

Коли з'являється сумка-бананка, мимоволі замислюєшся: «А як я жив раніше без неї?». Аксесуар стає незамінним атрибутом повсякденного образу, адже дарує свободу і дозволяє тримати при собі всі найнеобхідніші предмети.

Як і з чим носити сумку-бананку в сезоні 2021-2022

Відповідь проста. З чим завгодно! Хоч з сукнею, хоч зі спортивним костюмом; з піджаком або кроп-топом; з футболкою оверсайз або водолазкою «в обліпочку». На відміну від упереджень минулих десятиліть, в сучасному світовому стритстайлі стерлися кордони і зникли чіткі правила. Саме час розслабитися і насолоджуватися свободою. Чи відчуваєте себе зручно і впевнено в цьому вбранні з бананкою? Носіть з задоволенням. І не сумнівайтеся: вам дуже личить!

Поясна сумка — флешбек з 90-х? А ось і ні

Інколи популярні сьогодні аксесуари асоціюють з часом їх неймовірної популярності в 80-ті та 90-ті. Але насправді історія поясної сумки набагато цікавіша. Сумки, які фіксуються на поясі, носили в різних епохах. Подібний аксесуар зустрічався в обмундируванні запорізьких козаків і корінних народів Америки, а також доповнював гардероб середньовічних європейських лордів. І це не дивно. Адже історія циклічна, а прагнення людства до комфорту — нескінченне.

Як носити бананку

На поясі, на плечі, через плече: будь-які можливі варіації актуальні. Зручний ремінець з фастексом легко регулюється і швидко підлаштовується під ваші параметри.

Переваги сумок-бананок Kite

  • Руки вільні. Можна гуляти і бути спокійними, що найнеобхідніші речі завжди поруч.
  • Вони легкі і компактні, практично не відчуваються на тілі. Завдяки мінімальній вазі сумки, плече не втомлюється навіть при тривалому носінні.
  • Маст-хев для активного способу життя: з таким аксесуаром зручно кататися на скейтборді, велосипеді, самокаті, роликах або здійснювати пробіжки.
  • Ідеально для подорожей, відряджень, екскурсій, туристичних поїздок. Бананка незамінна в поїзді, в літаку і в автобусі. Збереже в порядку смартфон, документи, квитки, гроші, ключі і банківські картки. Коли все найважливіше поруч з вами і на виду, ймовірність щось загубити набагато нижче, а нерви — спокійніше.
  • Бездоганна німецька якість і висока зносостійкість. Міцні матеріали та надійна фурнітура.
  • Стильно виглядають з будь-яким одягом.
  • Чудовий подарунок: завдяки своїй універсальності і практичності, прекрасно підійде для кожного члена сім'ї.

Поясні сумки Kite з колекції 2021

Сумки на пояс для дорослих і тінейджерів із серії City

4 моделі в 10 дизайнах

Модель 1007 — оптимальна кількість кишень і відділень для ідеального порядку.

2 об’ємні відділення на блискавці, 2 внутрішні міні-кишеньки для дрібниць і внутрішня кишеню на блискавці.

Модель 2564 — лаконічна і трендова.

1 об'ємне відділення на тракторній блискавці і стильне оформлення.

Модель 2562 — максимальна місткість і футуристичний дизайн.

1 відділення та 2 кишені. Голографічне напилення на тканині і голографічний друк логотипу MTV.

Модель 2584 — сувора класика, місткість і мінімалізм.

1 відділення і 1 кишеня. Ефектна бізнес-модель з приголомшливою функціональністю. Класична форма і стриманий дизайн.

Дитячі сумки-бананки Kite Kids — 4 приголомшливі дизайни

Компактна і стильна сумочка на пояс потрібна малюкам не менше, ніж дорослим. У дитячий садочок, школу і на прогулянку: її можна брати з собою куди завгодно. Тримати при собі телефон, серветки і ласощі, при цьому вільно граючи на майданчику: що може бути краще? До того ж, крихітки такі рухливі і допитливі, що, якщо не покласти дорогі серцю речі в поясну сумку, можна мимоволі влаштувати квест «знайди улюблену іграшку в радіусі 1 км».

Життєрадісний дизайн зі звірятами підніматиме настрій, а легка вага і зручна конструкція порадує комфортом.

Сумка-бананка Kite — незамінний аксесуар для дітей і дорослих.

Автор: Олена Шарандак

Схожі новини
День всіх закоханих: як красиво та оригінально виразити свої почуття
08.02.2023

День, коли оспівуються почуття. День, коли найчастіше лунають зізнання в коханні. 

Читать
Маст-хев цього літа – пляшечки Kite
16.06.2021

Коли ми відчуваємо спрагу, все інше відходить на другий план. Не радує ані яскраве сонечко, ані квітуче літечко, скоріше б добратися до живильного оазису. В спекотну погоду терпіти спрагу не тільки неприємно, а і небезпечно для здоров’я. Більше того, пити чисту воду необхідно регулярно і ще до того, як ви відчуєте сильне бажання пити.

Читать
Навіщо аксесуари малюкам?
07.05.2021

Те, що школярам потрібні рюкзаки, ні у кого не викликає сумнівів. Це аксіома, яка не потребує доказів. Але при виборі аксесуарів для дошкільнят батьки, часом, задаються рядом питань. Чи не зарано дитині носити рюкзак? А це не зашкодить поставі? З якого віку можна його надягати малюку?

Читать
Як правильно загадувати бажання: гумка подяки та інші чарівні способи від Kite
30.12.2020

Цей рік нам наочно продемонстрував: якщо життя підсунуло лимон, зроби з нього лимонад. І навіть якщо рік, що минає, для вас був не дуже вдалим, пам'ятайте, що Новий рік — це новий початок!

Кінець грудня та початок січня — найкращий час для того, щоб загадувати бажання! Але як правильно їх сформулювати?

Читать
Пишемо листа Святому Миколаю: корисні поради від Kite
10.12.2020

Багато історій трапляються самі собою. Сидиш біля вікна, дивишся на танучий захід сонця, а тут рррраз! І щось неодмінно починає відбуватися. Темніти о 4 годині (чим не історія?). А в 6 ми вже мружимося від яскравих ліхтарів і біжимо в магазин за мандаринами, вдихаючи морозне повітря.

Читать
Як зустріти зиму з Kite в чудовому настрої?
03.12.2020

Зима вже на порозі. А разом з нею радість від снігу, прогулянок в засніжених парках, катання на ковзанах, свят і новорічних канікул. Щоб ви і ваші діти насолоджувалися кожним зимовим днем, подумайте про захист від сезонних застуд і хороший настрій.

І в цьому Kite вам із задоволенням допоможе!

Читать
Сумка для взуття Kite — незамінна для школи
21.08.2020

Сумка для взуття — не забуваємо про важливе

Куди скласти кросівки на фізкультуру? Це питання не таке дріб'язкове, як здається на перший погляд. Заняття спортом, танцями, уроки фізичного виховання: кілька днів в тиждень потрібно носити з собою заповітну пару кросівок, балеток або взуття для купання.

Читать
Сучасні правила етикету для дітей
11.08.2020

Етикет робить наше повсякденне життя кращим та приємнішим. Гарні манери згладжують гострі кути, оберігають особисті кордони і допомагають уникнути казусних ситуацій. Коли дитина з дитинства навчена цим правилам, їй набагато легше комунікувати в суспільстві, отримувати схвальні оцінки від вчителів та вибудовувати дружні відносини з однолітками.

Читать
Як зрозуміти дітей покоління Альфа
05.12.2019

Їм всього 3 роки, а вони з легкістю розуміються в налаштуваннях телефону. Їм тільки 6, але вони не хочуть грати у дворі, а проводять час в планшеті. Їх неможливо змусити щось зробити силою, але якщо домовитися, то вони з радістю відгукуються на прохання. Впізнаєте? Це покоління Альфа! Діти, народжені з 2010 року.

Читать
Чому колекціонування для дітей — не просто пустощі
15.08.2019

Всі діти — колекціонери. Згадайте, тільки-но ваш малюк навчився ходити, як вже збирав у парку каштани та листя. Підростаючи, дитина слухає казки, дивиться мультфільми, і у неї з'являються улюблені герої. Потім в ящиках столу і кишенях — вкладиші, картки, а на полицях і в коробках — маленькі іграшки.

Читать
Добірка від Kite: незвичайні шкільні правила з усього світу
17.07.2019

Середина липня — час, коли батьки починають збирати дітей до школи. Потрібно встигнути купити рюкзак, шкільну канцелярію, спортивну форму, зручне взуття… та багато інших необхідних речей. Погодьтесь, список покупок збільшується з кожним днем. Без паніки! Зупиніться та видихніть.

Читать