Ru Ua
Як зустріти зиму з Kite в чудовому настрої?

Як зустріти зиму з Kite в чудовому настрої?

03.12.2020

Зима вже на порозі. А разом з нею радість від снігу, прогулянок в засніжених парках, катання на ковзанах, свят і новорічних канікул. Щоб ви і ваші діти насолоджувалися кожним зимовим днем, подумайте про захист від сезонних застуд і хороший настрій.

І в цьому Kite вам із задоволенням допоможе!

Тримайте список, завдяки якому ви отримаєте максимум радості, навіть якщо погода за вікном похмура.

1. Проводьте більше часу на свіжому повітрі і менше біля комп'ютера

І нехай вас не лякають зимові морози або сльота під ногами. Термос Kite з гарячим чаєм завжди зігріє.

  • Він легко поміститься в рюкзак, об'єм термоса 350 мл.
  • Корпус виготовлений з нержавіючої сталі, завдяки цьому термос не розіб'ється.
  • Внутрішня колба — зі сталі AISI 304, яка використовується в харчовій промисловості. Вона не вбирає запахи і абсолютно безпечна для здоров'я.
  • Термос тримає тепло до 6 годин.
  • Стаканчики брати з собою не потрібно. В термосі вже передбачена функціональна чашка.

Дизайн сподобається і дітям, і дорослим. Є яскраві термоси з казковими героями, а є — стримані, з модними металевими відтінками: бірюза, лавандовий, сірий. Гуляйте швидким кроком і прогулянка винагородить вас бадьорістю в тілі і ясністю в розумі. Вечорами так здорово дихати морозним повітрям і дивитися, як у вікнах миготять гірлянди!

2. Нехай на столі завжди будуть сезонні фрукти

Апельсини, мандарини, яблука. Нехай вони витіснять цукерки і шоколадки хоча б до Нового року. Невеликий лайфхак від Kite: очистіть мандаринки, розділіть на часточки і складіть їх в ланчбокс. Перевірено — так дитина їсть фрукти охочіше. Так само можна вчинити і з яблуками. Кришка ланчбокса щільно закривається, яблука не потемніють. А ще в ланчбоксі можна зробити фруктовий салат, якщо залити шматочки фруктів йогуртом.

Ланчбокси Kite

3. Не знижуйте активності

Займайтеся спортом, не забувайте про ранкову зарядку, зніміть, нарешті з велотренажера одяг і зробіть пробіжку. А під рукою нехай буде пляшечка для води Kite.

  • Її можна використовувати і вдома, і в спортзалі.
  • Ємність надійно закривається і виготовлена ​​з тритану.
  • Бутилочку зручно тримати, завдяки ергономічній формі і легко відкривати.
  • Різноманітність забарвлень і обсягів приємно вас здивує і дозволить вибрати пляшечку на ваш смак.

4. Пийте більше чаю

Всілякі фруктові та трав'яні чаї можна заварювати прямо в термокружці Kite!

  • Стінки виконані з нержавіючої сталі AISI 304, яка застосовується в харчовій промисловості. Матеріал абсолютно безпечний, не змінює смак напоїв, не накопичує запахи і легко миється.
  • Завдяки щільній кришці з клапаном з кухля зручно пити і можна не переживати, що напій проллється.
  • Приємне на дотик покриття корпусу і ергономічна форма дарують комфорт під час використання.

Липовий, імбирний, м'ятний або будь-який інший чай обов'язково доповніть лимоном. Це добре вплине на імунітет.

5. Навчіться чомусь новому

Ліпити квіти з пластиліну, малювати дудли, робити хендмейд листівки. Варіантів безліч. Виберіть такий, який буде цікаво зробити разом з дитиною. А канцелярія Kite завжди готова підтримати ваші творчі плани.

І звичайно ж, сприймайте зиму, як час для нових ідей, планів, проєктів, тоді зимові місяці не здаватимуться гнітючими. І заглядайте до нашого блогу. Тут завжди багато ідей і лайфхаків.

Щиро ваш, Kite.

Схожі новини
День всіх закоханих: як красиво та оригінально виразити свої почуття
08.02.2023

День, коли оспівуються почуття. День, коли найчастіше лунають зізнання в коханні. 

Читать
Сумки-бананки Kite — комфортні та модні
23.07.2021

Найгарячіші тренди вуличної моди ніби кричать: людство достатньо настраждалося в гонитві за модними ідеалами. Настав час, коли естетика та комфорт існують в любові, гармонії та синергії. Сьогодні в моді все, що не сковує рухи, дарує відчуття свободи, надихає бути максимально розкутими та активними.

Читать
Маст-хев цього літа – пляшечки Kite
16.06.2021

Коли ми відчуваємо спрагу, все інше відходить на другий план. Не радує ані яскраве сонечко, ані квітуче літечко, скоріше б добратися до живильного оазису. В спекотну погоду терпіти спрагу не тільки неприємно, а і небезпечно для здоров’я. Більше того, пити чисту воду необхідно регулярно і ще до того, як ви відчуєте сильне бажання пити.

Читать
Навіщо аксесуари малюкам?
07.05.2021

Те, що школярам потрібні рюкзаки, ні у кого не викликає сумнівів. Це аксіома, яка не потребує доказів. Але при виборі аксесуарів для дошкільнят батьки, часом, задаються рядом питань. Чи не зарано дитині носити рюкзак? А це не зашкодить поставі? З якого віку можна його надягати малюку?

Читать
Як правильно загадувати бажання: гумка подяки та інші чарівні способи від Kite
30.12.2020

Цей рік нам наочно продемонстрував: якщо життя підсунуло лимон, зроби з нього лимонад. І навіть якщо рік, що минає, для вас був не дуже вдалим, пам'ятайте, що Новий рік — це новий початок!

Кінець грудня та початок січня — найкращий час для того, щоб загадувати бажання! Але як правильно їх сформулювати?

Читать
Пишемо листа Святому Миколаю: корисні поради від Kite
10.12.2020

Багато історій трапляються самі собою. Сидиш біля вікна, дивишся на танучий захід сонця, а тут рррраз! І щось неодмінно починає відбуватися. Темніти о 4 годині (чим не історія?). А в 6 ми вже мружимося від яскравих ліхтарів і біжимо в магазин за мандаринами, вдихаючи морозне повітря.

Читать
Сумка для взуття Kite — незамінна для школи
21.08.2020

Сумка для взуття — не забуваємо про важливе

Куди скласти кросівки на фізкультуру? Це питання не таке дріб'язкове, як здається на перший погляд. Заняття спортом, танцями, уроки фізичного виховання: кілька днів в тиждень потрібно носити з собою заповітну пару кросівок, балеток або взуття для купання.

Читать
Сучасні правила етикету для дітей
11.08.2020

Етикет робить наше повсякденне життя кращим та приємнішим. Гарні манери згладжують гострі кути, оберігають особисті кордони і допомагають уникнути казусних ситуацій. Коли дитина з дитинства навчена цим правилам, їй набагато легше комунікувати в суспільстві, отримувати схвальні оцінки від вчителів та вибудовувати дружні відносини з однолітками.

Читать
Як зрозуміти дітей покоління Альфа
05.12.2019

Їм всього 3 роки, а вони з легкістю розуміються в налаштуваннях телефону. Їм тільки 6, але вони не хочуть грати у дворі, а проводять час в планшеті. Їх неможливо змусити щось зробити силою, але якщо домовитися, то вони з радістю відгукуються на прохання. Впізнаєте? Це покоління Альфа! Діти, народжені з 2010 року.

Читать
Чому колекціонування для дітей — не просто пустощі
15.08.2019

Всі діти — колекціонери. Згадайте, тільки-но ваш малюк навчився ходити, як вже збирав у парку каштани та листя. Підростаючи, дитина слухає казки, дивиться мультфільми, і у неї з'являються улюблені герої. Потім в ящиках столу і кишенях — вкладиші, картки, а на полицях і в коробках — маленькі іграшки.

Читать
Добірка від Kite: незвичайні шкільні правила з усього світу
17.07.2019

Середина липня — час, коли батьки починають збирати дітей до школи. Потрібно встигнути купити рюкзак, шкільну канцелярію, спортивну форму, зручне взуття… та багато інших необхідних речей. Погодьтесь, список покупок збільшується з кожним днем. Без паніки! Зупиніться та видихніть.

Читать