Ru Ua
З парасольками Kite ви полюбите дощ!

З парасольками Kite ви полюбите дощ!

31.05.2021

Землю вкриває прозоре намисто з дощових краплинок, по дахах барабанить ритмічний природний бітбокс, а листя дерев так наситилося вологою, що ніби перетворилося на воскове. Естетика дощового дня відчувається як найвища благодать, коли спостерігаєш за нею із затишного сухого закуточку.

Але маючи парасольку та спеціальні аксесуари, можна насолодитися повнометражною версією цього природного дива: вдихати п'янкий аромат свіжості, вимірювати глибину калюж і пускати паперові кораблики. Що це, якщо не щасливе дитинство?

Дощ, злива, мряка: ці гості навідуються до нас на вихідних і в будні. Зустрічають на прогулянках та застають зненацька по дорозі в дитячий садок, поліклініку, школу.

Успішність цілого дня в цей момент залежить від наявності звичайної, здавалося б, парасольки.

Під його куполом можна сховатися як під крилом великого доброго птаха з дитячих казок. Він не дає намокнути, замерзнути і застудитися.

Дитяча парасолька – важливий аксесуар і вірний друг одночасно. У кожного малюка повинна бути така: своя, власна, особиста. Яка підходить по зросту, зручно лягає в долоньку і піднімає настрій яскравим принтом.

Як вибрати дитячу парасольку? На що звернути увагу

Механізм і конструкція парасольки

Щоб дитині було легко приборкувати аксесуар, рекомендуємо звернути увагу на «напівавтомат». Відкрити його можна простим натисканням на кнопочку, а скласти – підтягнувши бігунок до основи ручки. Цей механізм перевірений роками і поколіннями.

Парасолька-тростина – найкращий вибір для дитини. Вона практична і довговічна.

Кількість і матеріал спиць. Для дитячої моделі оптимальний варіант – парасолька на 8 посилених спицях. Взагалі ідеально, коли вони виконані зі скловолокна і карбону. Такий аксесуар прослужить довше і не підведе в несподіваний момент.

Якість і надійність

Брендові парасольки Kite порадують зразковою якістю. Матеріал купола – міцний і водонепроникний поліестер. Кожна деталь – від каркаса до дрібної фурнітури – виконана сумлінно. Спиці надійно пришиті до купола в декількох місцях.

Зручність для дитини

Щоб парасольку було зручно тримати – зверніть увагу на моделі з пластиковою ручкою-гаком. Вона зручно лягає в долоньку, а також, з її допомогою можна підвісити парасольку для просушування та зберігання. Хлястик на липучці легко і надійно фіксує парасольку в закритому положенні.

Розмір дитячої парасольки

Для дошкільнят та учнів молодшої школи важливо, щоб парасолька була легкою і мобільною, але при цьому повністю вкривала дитину від дощу. Оптимальний розмір – з діаметром купола 86 см і довжиною тростини 68 см, він підходить дітям від 3 до 10 років.

Безпека

Щоб дитина ненароком не укололася, кожна спиця у виступаючій частині повинна бути закритою захисним наконечником (обов'язково – закругленої форми, без гострих кутів і граней).

Дизайн

Яскраві кольори і життєрадісні принти піднімуть настрій навіть в найпохмуріший день. Коли парасолька подобається дитині, кожна прогулянка буде приносити море позитивних емоцій. Парасольки Kite порадують стійкістю відтінків – кольори не вигоряють на сонці та не бояться води. Великий вибір дизайнів дозволить кожному малюку знайти свою модель. Дитина мріє про парасольку з улюбленим персонажем? У Kite – круті світові ліцензії Peanuts Snoopy, DC Comics, Hot Wheels, Transformers, Racheal Hale.

Дитячі парасольки Kite – улюблений аксесуар крихітки

Автор: Олена Шарандак

Схожі новини
Чому корисно вести щоденник? Як це допомагає досягати мрій та творити власну історію
02.02.2024

Планування майбутнього, зберігання спогадів та фіксація ідей – далеко не весь потенціал особистого щоденника.

Читать
Що має бути у ланчбоксі та термочашці для корисного перекусу дитини? Ідеї ланчів для підвищення енергії  та покращення розумової діяльності дитини у школі
29.12.2023

Ланчбокси та термокухлі Kite допоможуть налагодити режим, смачно та правильно харчуватися у школі, в садочку та в подорожах.

Читать
Диво Новорічних cвят для дітей: подарунки та творчість створюють чарівну атмосферу зимової казки
08.12.2023

Новорічні свята для дітей – це час, коли малюки вірять у справжнє диво.

Читать
Як доглядати за термосом, термочашкою та пляшечкою Kite
27.11.2023

Ознайомтеся з інструкцією, щоб отримувати максимальну користь та радість від користування термосами, термокружками та пляшечками для води Kite.

Читать
Світловідбивайки Kite – сяюче розмаїття аксесуарів, що подбає про вашу безпеку
13.11.2023

Ці аксесуари є надзвичайно важливими для безпеки на дорозі, адже виконують рятівну місію.

Читать
Як читати, щоб отримати з книги максимум користі
01.11.2023

Сьогодні ми розглянемо, як читати, щоб розкрити потенціал кожної книги на повну та засвоїти максимум матеріалу.

Читать
Важливість фінансової грамотності для розвитку дитини: чому з дитинства важливо формувати правильне ставлення до грошей
16.10.2023

Навчання дітей розумінню грошей відкриває двері до здорового ставлення до фінансів в майбутньому.

Читать
Які матеріали обрати для юного художника
06.10.2023

Якісні матеріали для малювання відкривають двері до світу креативності.

Читать
Як творчість впливає на дитину: кілька слів про користь малювання
11.03.2023

Нестримне прагнення до малювання, вражаючі креативні здібності та унікальне «авторське» бачення світу: це – суперздібності, притаманні кожній дитині. І їх реалізація – природна потреба особистості.

Читать
Як складати плани, щоб бути продуктивним? Корисні поради та лайфхаки
02.02.2023

Насолоджуйтесь плануванням та втілюйте найсміливіші мрії разом з канцелярією Kite!

Читать
Збираємо першокласника до школи з Kite
18.08.2022

Що потрібно першокласнику? Яке шкільне приладдя купити в 1 клас? Відповіді на ці питання у нашій статті. З Kite підготовка до школи — в радість.

Читать
Ланчбокси Kite: час підкріпитися!
08.09.2021

Щоб успішно навчатися, займатися улюбленими хобі і всюди встигати, потрібні не тільки бажання та старанність, а й ... сили! Графік сучасної дитини часом перенасичений подіями, заняттями та обов'язками. Уроки, секції, гуртки, репетитори, факультативи, спорт. При такому завантаженні потрібна своєчасна і ґрунтовна «підзарядка». З Ланчбоксом Kite ви можете подбати про те, щоб дитина ніколи не була голодною.

Читать