Ru Ua
Ланчбокси Kite: час підкріпитися!

Ланчбокси Kite: час підкріпитися!

08.09.2021

Щоб успішно навчатися, займатися улюбленими хобі і всюди встигати, потрібні не тільки бажання та старанність, а й ... сили! Графік сучасної дитини часом перенасичений подіями, заняттями та обов'язками. Уроки, секції, гуртки, репетитори, факультативи, спорт і рухливі ігри. При такому завантаженні потрібна своєчасна і ґрунтовна «підзарядка». З Ланчбоксом Kite ви можете подбати про те, щоб дитина ніколи не була голодною.

Як вибрати ланчбокс

Які якості притаманні хорошому ланчбоксу? На що звернути увагу при виборі?

  • Безпечність та матеріал. Це перше і найголовніше, що потрібно врахувати. Ланчбокс безпосередньо контактує з їжею. Важливо, щоб він був виконаний з безпечного матеріалу, який не виділяє токсини (в тому числі – при нагріванні). Ланчбокси Kite виготовляються з якісного харчового пластику, абсолютно безпечного для здоров'я. Він не вбирає запахи та не впливає на смак їжі.
  • Об’єм. У кожного типу ланчбоксу – свої переваги. В об'ємному поміститься більше продуктів, а компактний займе мінімум місця в рюкзаку. Великі та маленькі моделі не взаємозамінні. Навіть навпаки: вони працюють у парі, в тандемі, в дуеті. Доповнюють і страхують один одного. Вони настільки корисні в щоденному побуті, що, зібравши колекцію різних ланчбоксів, ви зможете насолоджуватися максимальним комфортом при зборі дитини до школи. Покладіть в об'ємний бокс основний обід, а в маленький – легкий перекус чи смачні ласощі до чаю. Упакуйте ситний ланч в дорогу та мініатюрний «тормозок» на прогулянку.
  • Надійність. Хороший ланчбокс повинен щільно закриватися. Адже нікому не потрібні несподівані клопоти у вигляді виловлювання канцелярії з розсипаного у рюкзаку плову. А жирні плями і липкі шматочки шинки зовсім не прикрасять робочий зошит. Та й переписувати заново усі постраждалі конспекти – так собі задоволення. Тому відразу вибирайте моделі, які щільно закриваються. Всі ланчбокси Kite оснащені бічними фіксаторами, які надійно закріплюють кришку.
  • Комплектація. Ланчбокси з наповненням – маст-хев для повноцінного перекусу в школі, на пікніку і в поїздці, адже в комплекті передбачені столові прилади. Роздільники та додаткові внутрішні контейнери не дадуть стравам змішуватися між собою.
  • Термостійкість. На смак страви впливає не тільки майстерність кухаря, але і температура при подачі. Деякі ланчі смачніше гарячими, а деякі – холодними. Чудово, що їжу в ланчбоксах Kite можна розігрівати в мікрохвильовій печі та зберігати в холодильнику.
  • Дизайн. «Зовнішність» посуду має величезне значення, а особливо – для дітей. Естетичний і красиво оформлений ланчбокс дитина з радістю візьме в школу.

Ланчбокси Kite – моделі на будь-який смак і апетит

Модель 178 – наймісткіша

Об'єм: 860 мл

Справжній хіт, який вже полюбили наші клієнти. Ємний і дуже зручний у використанні ланчбокс. Завдяки силіконовим вставкам на кришці та бічним фіксаторам, герметично закривається. У новій колекції – ще більше барвистих дизайнів!

Модель 179 – найкомпактніший

Об’єм: 370 мл

Крута новинка сезону! Дуже легка, компактна та симпатична. Виходячи з форми та конструкції, її можна назвати молодшою сестричкою 178 моделі. Така ж надійна і функціональна. Така ж мила і стильна.

Модель 175 – найніжніша

Об’єм: 650 мл

Ефектні ланчбокси в чарівній пастельній кольоровій гамі. Вишуканий лаконічний дизайн, витончена форма, гармонійні ручки-фіксатори. Одним словом – Beauty! Внутрішній пересувний роздільник не дасть двом стравам змішатися між собою, зберігаючи неповторний смак кожної з них.

Модель 160 – універсальна

Об’єм: 420 мл

Як маленьке чорне плаття в гардеробі елегантної дами, цей ланчбокс – основа основ для школяра. Він компактний та легкий, відмінно поміщається в кишені рюкзака. Строкатий дизайн з яскравими принтами перетворить цю модель в улюблений аксесуар дитини.

Модель 163 – «все в одному»

Об’єм: 750 мл

Не просто ланчбокс, а цілий набір для комфортного прийняття їжі в будь-який час і в будь-якому місці. Містить додатковий внутрішній контейнер і столові прилади (вилку та ложку). Завдяки приголомшливій місткості моделі, вам не доведеться робити болісний вибір між сирниками та млинцями – поміститься і те, і інше.

Дизайни дитячих ланчбоксів Kite заворожують своєю різноманітністю.

  • Кольори: насичені та пастельні, яскраві та ніжні. Запаморочливий асортимент дозволить вибрати найбільш підходящу модель, яка сподобається саме вашій дитині.
  • Малюнки: кумедні картинки, строкаті патерни, цікаві персонажі і лаконічні написи.
  • Ліцензії. Ланчбокс з улюбленим персонажем – мрія кожної дитини. Kite може похвалитися крутими дизайнами з мультяшками та тваринами: Peanuts Snoopy, My Little Pony, Hello Kitty, Hot Wheels, Transformers, Rachael Hale, Studio Pets.

Як доглядати за ланчбоксами Kite

  1. Промити.
  2. Висушити.
  3. Все!

Ланчбокси Kite абсолютно невибагливі в догляді. Їх достатньо промити теплою водою (можна о з додаванням засобу для миття посуду). Потім просушити, не закриваючи кришкою. Все.

І що важливо – їх можна мити в посудомийній машині!

Що покласти в ланчбокс? Сендвіч, гранолу, горіхи, сухофрукти, млинчики, оладки, бутерброди, сирники, чізкейки, салати, котлетки з пюрешкою та інші ласощі... Практично будь-який гарнір або закуску! Смачний та корисний ланч, з любов'ю упакований в красивий ланчбокс, додасть море сил та енергії для активного дня!

Автор: Олена Шарандак

Схожі новини
Чому корисно вести щоденник? Як це допомагає досягати мрій та творити власну історію
02.02.2024

Планування майбутнього, зберігання спогадів та фіксація ідей – далеко не весь потенціал особистого щоденника.

Читать
Що має бути у ланчбоксі та термочашці для корисного перекусу дитини? Ідеї ланчів для підвищення енергії  та покращення розумової діяльності дитини у школі
29.12.2023

Ланчбокси та термокухлі Kite допоможуть налагодити режим, смачно та правильно харчуватися у школі, в садочку та в подорожах.

Читать
Диво Новорічних cвят для дітей: подарунки та творчість створюють чарівну атмосферу зимової казки
08.12.2023

Новорічні свята для дітей – це час, коли малюки вірять у справжнє диво.

Читать
Як доглядати за термосом, термочашкою та пляшечкою Kite
27.11.2023

Ознайомтеся з інструкцією, щоб отримувати максимальну користь та радість від користування термосами, термокружками та пляшечками для води Kite.

Читать
Світловідбивайки Kite – сяюче розмаїття аксесуарів, що подбає про вашу безпеку
13.11.2023

Ці аксесуари є надзвичайно важливими для безпеки на дорозі, адже виконують рятівну місію.

Читать
Як читати, щоб отримати з книги максимум користі
01.11.2023

Сьогодні ми розглянемо, як читати, щоб розкрити потенціал кожної книги на повну та засвоїти максимум матеріалу.

Читать
Важливість фінансової грамотності для розвитку дитини: чому з дитинства важливо формувати правильне ставлення до грошей
16.10.2023

Навчання дітей розумінню грошей відкриває двері до здорового ставлення до фінансів в майбутньому.

Читать
Які матеріали обрати для юного художника
06.10.2023

Якісні матеріали для малювання відкривають двері до світу креативності.

Читать
Як творчість впливає на дитину: кілька слів про користь малювання
11.03.2023

Нестримне прагнення до малювання, вражаючі креативні здібності та унікальне «авторське» бачення світу: це – суперздібності, притаманні кожній дитині. І їх реалізація – природна потреба особистості.

Читать
Як складати плани, щоб бути продуктивним? Корисні поради та лайфхаки
02.02.2023

Насолоджуйтесь плануванням та втілюйте найсміливіші мрії разом з канцелярією Kite!

Читать
Збираємо першокласника до школи з Kite
18.08.2022

Що потрібно першокласнику? Яке шкільне приладдя купити в 1 клас? Відповіді на ці питання у нашій статті. З Kite підготовка до школи — в радість.

Читать