Ru Ua
Канцелярія майбутнього: Kite презентував круті новинки товарів для школи та творчості

Канцелярія майбутнього: Kite презентував круті новинки товарів для школи та творчості

24.09.2021

На мапі канцелярської галактики помічено наднові сузір'я! Незвично яскраве світіння спостерігалося під час презентації нової колекції канцелярії Kite!

Море вражаючих новинок: готуйтеся дивуватися

Презентація Kite 2022 відкрила світові майбутнє: саме це шкільне приладдя незабаром буде красуватися майже на кожній парті. Практичні, емоційні, революційні. У цьому канцелярському фестивалі немає випадкових виконавців і другорядних персонажів. Кожен товар – уже зірка.

Для навчання, дозвілля та творчості

  • Підставки для книг – найбільш очікувані новачки сезону. Надійні, зручні та неймовірно красиві. Яскравий дебют одразу в двох моделях і ефектному асортименті дизайнів. У вигляді тварин з милими вушками або у формі відкритої книги? Під час занять вони зафіксують книжку в оптимальному положенні, а у вільний час  прикрасять інтер'єр дитячої.
  • Настільні контейнери для сміття – ви не повірите, на робочому столі дитини нарешті запанує порядок. Тепер можна зі спокійною душею спостерігати за тим, як дитина створює аплікації і захоплено створює креативні вироби. Адже відтепер – ніякого хаосу в кімнаті. Всі паперові обрізки та фантики моментально "з'їсть" новий мешканець робочого столу і за сумісництвом охоронець чистоти дитячої кімнати: настільний контейнер для сміття. Виконаний у вигляді милого звірятка, стильний та місткий. А дітям як подобається!
  • Гумки та точилки. Вони дуже ображаються, коли їх помилково називають канцелярськими дрібницями. Коли ламається грифель олівця або терміново потрібно підправити ескіз – ці товари на вагу золота! А в новій колекції Kite-2022 гумки і точилки б'ють усі рекорди мімімішності та функціональності. Море крутих дизайнів і нові формати! Неможливо пройти повз них!
  • Ручки. Всього 5 букв, а скільки сенсу! Головний інструмент школяра та студента, який діти практично не випускають з рук. Нові ручки Kite – ще яскравіші та комфортніші. Класичні «стіки» і автоматичні моделі; строкаті дизайни корпусу та ніжні пастельні поєднання кольорів; з улюбленими ліцензіями та ексклюзивними патернами. Класичні чорнила та чарівні «пиши-стирай». З об'ємними персонажами, крутими підвісками і навіть штампами! Традиційно: комфортна область захоплення – щоб пальчики не втомлювалися.
  • Емоційні блокноти. Не просто поле для нотаток, а неповторний аксесуар, який стане корисним особистим асистентом, підніме настрій та розбавить шкільні будні щирим гумором. Подвійна обкладинка змінює настрій зображених персонажів. Яскраві композиції з силуетами тварин світяться в темряві. У моделях з еко-шкіри є кумедні рухливі елементи.

Для організації комфортного шкільного життя

  • Стильні термокружки – щоб чай довго залишався теплим, а настрій – відмінним. У Kite – вражаюче поповнення: величезний вибір форм і дизайнів. Супер-місткі та мініатюрні, строкаті та мінімалістичні: для кожного знайдеться своя улюблена термокружка Kite. Стильний і корисний подарунок для дому та офісу!
  • Практичні ланчбокси – головна зірка шкільної перерви. Компактні міні-моделі для легкого перекусу і місткі – для ґрунтовного обіду. З такими ланчбоксами мами будуть спокійні, що дитина смачно і корисно підкріпилася, а школярі порадіють стильним дизайнам з кумедними сюжетами або лаконічним стриманим оформленням.
  • Чарівні термоси для дітей та дорослих. З ними добре влаштовувати чаювання на перервах і пікніках, під час прогулянок і подорожей. Класичні моделі в стильному мінімалістичному оформленні та емоційні дизайни для дітей з вушками зайчика чи малюнками.
  • Незамінні пляшечки для води – тепер навіть з трубочкою! Ергономічні, красиві, зручні. Налив водички, взяв з собою – і водний баланс під контролем. Виконано з безпечних матеріалів, відмінно поміщаються в рюкзаку.
  • Неймовірні планери, які легко кріпляться на гладеньку поверхню. Навчать дитину бути зібраною і організованою. Допоможуть вивчити дні тижня, орієнтуватися в щотижневому розкладі і розумно розпоряджатися часом. Важлива інформація постійно перед очима, а кімната прикрашена ще одним стильним предметом. Всі дизайни – стильні, ошатні та гармонійні.

Хто випустив собаку?

Яка ще собака, ми ж говорили про канцелярію? Ви нічого не переплутали?

Все вірно! Kite випустив собак! Безліч серйозних псів і прикольних цуциків. Великі, дрібні, гладкошерсті, кудлаті, активні, ледачі: тепер їх кумедні мордочки прикрашають нову лінійку канцелярії Kite Dogs.

Кожній групі канцтоварів відповідає певна група порід. А на звороті упаковки – короткі відомості та цікаві факти.

Купуйте та допомагайте улюбленим тваринам! Частина виручених коштів буде перераховуватися в Міжнародний фонд допомоги собакам-безхатькам.

Нові ліцензії Kite – надихайтеся улюбленими персонажами

  • Mortal Kombat – улюблена гра поколінь, яка отримала статус культової.
  • Rick and Morty – цей сюрреалістичний мультсеріал навів знатного галасу в молодіжному середовищі.
  • Likee – найпопулярніша міжнародна соціальна мережа тінейджерів з багатомільйонною аудиторією.
  • Мавка – найактуальніша українська ліцензія майбутнього сезону: епічний мультфільм за мотивами легендарного твору Лесі Українки.
  • Tokidoki – трендовий лайфстайл-стилістика з милими персонажами в популярній японській естетиці.

Kite – канцелярія майбутнього!

Схожі новини
Що купити в школу окрім рюкзака та канцелярії? Важливі товари, про які ви могли забути
23.08.2023

У щоденному арсеналі школяра має бути усе необхідне для налагодження бездоганного шкільного побуту та успішного навчання.

Читать
Як вибрати пенал шкільний для першокласника та для підлітка
11.08.2023

Давайте розглянемо типи пеналів, щоб зробити правильний вибір.

Читать
Дитячий настінний календар Kite – путівник до здійснення мрій
27.07.2023

Нові яскраві календарі Kite створені для того, щоб кожен день супроводжувати дитину на шляху до нових вершин.

Читать
Як зберегти здорову поставу під час читання? Підставки для книг: зручність та користь
19.07.2023

Підставки для книг – вірні помічники усіх школярів. Вони зроблять процес навчання набагато зручнішим та приємнішим.

Читать
Помічники у вивченні іноземних мов, різні методи, поради для запам’ятовування слів
26.04.2023

Картки для вивчення іноземних слів – це один з найпопулярніших методів вивчення іноземної мови.

Читать
BE UKRAINE Нова серія канцтоварів Kite, наповнена любов’ю до України
30.08.2022

Цього року небо по-особливому блакитне, а горизонти – надзвичайно золотаві. Лазурова блакить та тепле сонячне проміння. Дзеркальний спокій синіх озер та бурштинова розкіш пшеничного колосся. Де б ми не були, нас обіймає блакитний небосхил та стелить килимову стежку пісчано-жовта дорога.

Читать
Шкільні щоденники Kite – натхнення для успішного навчання на цілий рік
16.08.2022

Він завжди буде з тобою: з першого дзвінка до літніх канікул. Закарбує на своїх сторінках розклад уроків і нагадає про домашнє завдання. 

Читать
Нова лінійка Kite Fantasy – барвисте натхнення для справжніх мрійників
02.08.2022

Строкаті сплески відтінків, розмаїта гармонія форм та максимальний простір для фантазії. Ця казкова серія зачаровує своєю загадковістю та фантастичною феєрією кольорів.

Читать
Канцелярія, яка робить настрій! Емоційні товари Kite, які повинні бути у кожному пеналі
04.07.2022

Як мотивувати дитину вчитися? Як зацікавити та лагідно підштовхнути до натхненного навчання? Щоденна рутина втомлює малечу. З понеділка по п’ятницю одне й те саме: вправи, номери, робота над помилками. Букви, цифри, цифри, букви, знову букви і так по колу…

Читать
Пляшки для води Kite: особливості, переваги та огляд оновленого асортименту
21.06.2022

Пляшечка з водою обов’язково повинна бути в рюкзаку, де б ви не були. Це маст-хев для кожного члена родини. А особливо – влітку. В спекотну погоду ми не завжди відчуваємо, коли наш організм потребує відновлення водного балансу. А зневоднення – не просто неприємний, але й небезпечний стан.

Читать
Як вибрати настінний планер для школяра
08.06.2022

Сучасні школярі мають насичений щоденний графік, який не поступається по своїй завантаженості режиму дня дорослого бізнесмена. Малеча вивчає багато наук, іноземних мов та займається цікавими різноманітними хобі. 

Читать
Нова лінійка канцелярії Kite Dogs – знайомство з дивовижним світом собак
09.12.2021

Тепер дітлахів надихатиме цілий загін нових хвостатих друзів: пухнастих і гладкошерсті, великі та мініатюрні, однотонні та плямисті. Зустрічайте: Kite та собаки!

Читать