Ru Ua
Що рюкзак може "сказати" про людину

Що рюкзак може "сказати" про людину

04.10.2021

А ви знали, що рюкзаки вміють говорити? Ні, ви не почуєте від них людську мову і буквальне звучання голосу. Вони розмовляють інакше. Безмовно, але дуже змістовно: не здригаючи повітря звуковими хвилями та не порушуючи гармонію тиші.

Рюкзаки можуть багато розповісти про свого господаря. Потрібно просто навчитися зчитувати їх мовчазні послання. Як же вони це роблять? Дуже просто. Наплічники говорять з нами мовою кольору, розповідають захоплюючі історії за допомогою символіки, форми і стилістики.

Отже, подивіться на свій рюкзак Kite і дізнайтеся про себе багато цікавого!

Що розповість про вас ...

Переважаючий колір рюкзака

  • Синій. Ви цінуєте свободу та спокій, прагнете до гармонії та рівноваги. Чуйна і доброзичлива особистість, яка відчуває єднання з навколишнім світом.
  • Сірий. Безтурботність і нейтральність. Колір, який підходить до всього та бездоганно поєднується з іншими. Його вибирають ті, кому важлива практичність і стабільність.
  • Зелений — супутник твердості, завзятості та наполегливості. Він супроводжує впевнених і цілеспрямованих особистостей.
  • Червоний та помаранчевий — експресія та емоційність, притаманна темпераментним і сильним. Імпульсивні та яскраві кольори, що приковують погляди.
  • Жовтий — найяскравіший та найсвітліший. Одночасно милий, немов сонечко чи курчатко, і в той же час — сміливий та волелюбний. Його вибирають активні та діяльні люди.
  • Фіолетовий — мікс червоного та синього, який поєднує в собі яскраві протилежності. Отже, фіолетовий — вибір романтиків і мрійників.
  • Рожевий — цукерково-зефірний та невагомо-ніжний колір маленьких та великих принцес. Для тих, хто вірить в добро і цінує романтику.
  • Коричневий — спокійний, стильний та трендовий. Він подобається і поціновувачам традицій, і шанувальникам усього нового.
  • Чорний — класика, яку вибирають серйозні та незалежні.

Обсяг рюкзака

  • Об'ємні рюкзаки з великим літражем — сподвижники студентів і прихильників активного способу життя. У вас багато справ і дуже насичений графік: усюди потрібно встигнути, за всім простежити. Об'ємний рюкзак допомагає бути діяльним і успішним. З офісу — відразу в спортзал, не заїжджаючи додому за «змінкою». На обіді — насолоджуватися улюбленими домашніми стравами, упакованими в гарненький ланчбокс. Спіймали натхнення — діставайте з рюкзака ноутбук і творіть в будь-який час, в будь-якому місці.
  • Мініатюрні рюкзаки, як правило, вибирають зібрані педантичні особистості, які люблять чітку організованість і порядок у всьому. Ви легко виділяєте головне від другорядного та фокусуєтесь на основному.

Форма

  • Плавна обтічна — для тих, хто біжить по життю, розрізаючи час і простір.
  • Чітка геометрична — для цінителів консервативної розміреності.

Стиль і оформлення

  • Епатаж — вибір сміливих і творчих.
  • Класика — стилістика тих, хто вміє смакувати вічне.
  • Безтурботність — спокійні нейтральні моделі надихають мрійників.
  • Мінімалізм — стиль цінителів досконалості.
  • Ніжні кольори надихають щирих і добрих.

Зміст рюкзака

Мабуть, цей пункт може найбільш точно розповісти про власника рюкзака. Якщо оформлення і обсяг — досить суб'єктивні показники: адже ви можете вибирати їх просто під певний  лук чи настрій. А ось манера наповнювати рюкзак — красномовніша оповідачка.

  • Запасливий. У вашому рюкзаку — як за щічкою у хом'ячка: повний арсенал потрібних речей і безліч предметів «про всяк випадок».

Про що це може сказати? А так же спокійніше! Коли ви, як равлик, усюди носите з собою свій «будиночок», в будь-якому місці можете відчути себе вдома: впевненим і захищеним. Ваш рюкзак — ваша броня, ваш курінь, ваш «чарівний капелюх фокусника», з якого в будь-який момент можна витягнути хоч білосніжного зайця, хоч набір прищіпок, хоч будівельну рулетку. У будь-якій незрозумілій ситуації завжди є план «Б».

«Запасливий хом'ячок» — завбачливий та цінний напарник: завжди виручить, поділившись зарядкою для телефону або вологою серветкою.

  • Рай перфекціоніста. Якщо на відділенні вказана іконка «планшет», то телефону чи блокноту сюди дорога назавжди закрита. Зв'язка ключів завжди пристебнута до петельки ключниці, а канцелярія в органайзері розсортована по кольорам. Все чисто, чітко і симетрично. Нічого зайвого і випадкового — все прораховано до дрібниць як за рецептом.

Ви — та сама «Моніка». І для вас порядок — життєво важлива артерія, по якій транспортується енергія та натхнення. У кожної зірочки в сузір'ї — своє місце на карті, а у кожного предмета в вашому рюкзаку — своє власне відділення.

  • Всесвітній хаос. Творчий безлад і ретельної перемішаний вінегрет з речей — те, за що вам частенько діставалося від оточуючих. «Нечупара, порося, замазура» ... Що тільки не доводилося чути в свою адресу в момент пошуку флешки або цукерки на дні заповненого рюкзака. Але не всі знають, що така недбалість — риса, властива творчим людям зі швидким мисленням: емоційним креативщикам, експресивним поетам, натхненним художникам. Ви дійсно не розкладаєте все по поличках, але лише тому, що не можете собі дозволити витрачати на це сили і час, які і так зайняті тисячами проектів. Ви постійно в русі, в мріях, у хмарах.

Ймовірно, ви віддаєте перевагу швидкій ходьбі і говорите зі швидкістю 300 слів за хвилину. Ваші дії просто не встигають за стрімким потоком думок та ідей.

  • Скатертина-самобранка. У вас завжди з собою цілий буфет або філія продуктового магазину? Горішки на перекус, салатик у красивому ланчбоксі, в термосі — фруктовий чай, а до нього — поживний батончик із сухофруктів? Бракує хіба що бабусиних маринованих огірків в банці із залізною кришкою. Але це зовсім не означає, що ви — ненажера. Швидше — навпаки: перед нами приклад продуманої та свідомої людини.

Ви знаєте, що кожен день жадає від вас багато сил і енергії, тому завбачливо запаслися «паливом». Такий підхід допомагає завжди бути в ресурсі, економити на походах в кав’ярню, правильно харчуватися, не залежати від обставин і брати від життя максимум.

  • Канцелярське царство — місце, де мешкають мрії, вірші, зізнання, замальовки, уривки цитат і карти бажань. «Здрастуй, дорогий щоденник», приспіви улюблених пісень, недбалі шаржі на перехожих. Олдскульні романтики та ультрамодні хіпстери не уявляють свого життя без купи блокнотів, паперових книг, різнокольорових ручок і стікерів.

У рюкзаку такого мрійника завжди повно милих канцтоварів та емоційних деталей. Адже для цієї особистості вони такі важливі! Якщо записувати рядки щойно вигаданих пісень і стендапів – то тільки на гарні білі сторінки.

Це про вас? Вітаємо. Ви не просто творча людина, ви — естет і тонкий поціновувач прекрасного в буденному.

  • Діджіталізатор і проповідник «цифри». У вашому рюкзаку, переважно, електроніка? Гаджети, гаджети, гаджети ... Ноутбук, планшет, телефон, павербанк, дроти-перехідники та бездротові аксесуари. Так виглядають «нутрощі» рюкзака у людини, яка, ніби на серфінговій дошці, приборкує час, а також – знає про всі новинки та інновації.

Ви давно забули, як тримати кулькову ручку, а якщо навіть і згадаєте — побачивши каракулі відвиклої від письма кисті, закинете цю ідею куди подалі. Проте, знання розташування клавіш уже давно стало рефлексом. Пальці самі танцюють по ним: вистукують ритмічну «чечітку», не чекаючи жодних підказок.

Спосіб носіння

  • На спині, на двох лямках. Так носять рюкзак ті, хто цінує комфорт і піклується про своє здоров'я.
  • На одному плечі. Ця звичка говорить про те, що скоро до вас в гості може постукати непрошений гість, ім'я якого починається на «ско», а закінчується на «ліоз».

Кількість

  • Колекціонер. Володар кількох рюкзаків, які можна одягати для різних випадків і під різні стилі одягу. Завжди шикарно виглядає, але іноді забуває перекладати зарядку для телефону в потрібний рюкзак.
  • Однолюб. Ніколи не дивиться на інші рюкзаки, в жодному разі не лайкає фото цих аксесуарів, а повз відділ наплічників у торговому центрі пробігає з заплющеними очима. Роками зберігає вірність «тій самій, єдиній і неповторній» моделі, яку з 2005 року носить на навчання, за продуктами, на город і в бібліотеку. Плюси в такій ситуації теж є: якщо ви забули підготувати костюм на гелловінську вечірку, просто візьміть з собою цей зомбі-рюкзак.

Автор: Олена Шарандак

Схожі новини
Українська народна премія визначила найкращі рюкзаки 2023 року. І це рюкзаки Kite!
29.09.2023

Kite став переможцем в номінації «Найкращі рюкзаки 2023 року» Української народної премії.

Читать
Конференція Kite 2023: подія, яка поєднала у собі тренди, інновації та благодійність
22.09.2023

14 вересня відбулася Конференція Kite, на якій бренд презентував нову колекцію рюкзаків, аксесуарів та канцелярії.

Читать
Обираємо рюкзак в перший клас: актуальні моделі для початкової школи
03.08.2023

Як вибрати рюкзак мрії, щоб дитина пішла в перший клас найщасливішою?

Читать
Як подовжити термін служби улюбленого рюкзака? Інструкція по догляду за текстильними аксесуарами Kite
15.05.2023

Щоб ваш улюблений рюкзак якнайдовше зберігав свою первісну чарівність, необхідно дотримуватися простих правил догляду за ним.

Читать
Kite – переможець у номінації «Рюкзаки 2022 року» Української народної премії
26.09.2022

«Українці варті кращого»: гасло Української народної премії! А її мета – виявлення кращих з кращих серед брендів.

Читать
Рюкзак для дитячого садочку: як обрати найважливіший аксесуар для дошкільнят
20.09.2022

Перший рюкзак – неймовірно корисний подарунок для малечі. Незамінний помічник для дитячого садочка та підготовчих занять, захоплюючий аксесуар для різноманітних ігор та стильна окраса гардеробу.

Читать
Зручні та трендові бананки Kite!
25.07.2022

Сумка-бананка – один із найкращих винаходів людства! Адже з її появою в житті вирішується купа проблем. Куди покласти телефон та де зберігати картки? Як гуляти та мандрувати з вільними руками та усіма необхідними дрібницями? 

Читать
Трендові новинки аксесуарів Kite! Створюй неймовірні луки, насолоджуйся легкістю та комфортом
15.07.2022

Інколи для створення довершеного образу не вистачає невеличкого штриха. Одного-одненького, але дуже важливого інгредієнта. Чогось дуже стильного та одночасно зручного.

Читать
Як обрати рюкзак для першокласника у 2023 році
03.06.2022

Коли наближається пора перших дзвоників та вересневих урочистостей, для майбутніх школярів настає хвилююча мить вибору нового рюкзака. Ця подія така хвилююча та важлива! Хочеться зупинити час та насолодитися її трепетно-солодким смаком.

Читать
Рюкзаки з майбутнього: нова колекція Kite 2022
17.09.2021

Коли тренди, інновації та традиції зливаються воєдино, народжується щось неймовірне. Ці магічні елементи в правильній комбінації створюють справжнє диво. І кожен рюкзак з нової колекції Kite 2022 поєднує в собі всі три заповітних інгредієнти:

Читать
Як обрати рюкзак для подорожі
02.08.2021

Що може бути приємнішим за подорож? Нові місця, живописні краєвиди, незвична архітектура: у мандрівках ми відкриваємо для себе нові грані цього світу та розширюємо власні горизонти. Хвилююче передчуття, заколисуючий звук мотору та гіпнотизуюча зміна ландшафтів за вікном: такі моменти наповнюють справжнім щастям. 

Читать