Ru Ua
Хто в навчанні еталон? Пес Патрон! Задає шкільному стилю тон – Пес Патрон! Навчайся разом з улюбленим героєм! Ліцензія Kite Пес Патрон – офіційно схвалена головним чотирилапим рятівником

Хто в навчанні еталон? Пес Патрон! Задає шкільному стилю тон – Пес Патрон! Навчайся разом з улюбленим героєм! Ліцензія Kite Пес Патрон – офіційно схвалена головним чотирилапим рятівником

01.06.2023

Ви вже бачили цю вражаючу серію канцелярії з найголовнішим джек-расселом країни? Ці кумедні сюжети, надихаючі малюнки, яскраві оздоблення… А Патрон вже бачив. Він переглянув кожний зошит, своїми мімімішними лапками гортав білі сторіночки, особисто допомагав придумувати жарти, а на деяких обкладинках навіть залишив свій схвальний «лизь». 

«І мене покажи! І мене покажи!» – муркотливо терся об ніжку нашого дизайнера Том. Тож і вірного котика-братика нашого Патроші ви також побачите на нових канцтоварах цієї ліцензії. Та навіть улюблених гумових качечок песика! 


Патрон – не просто зірка. Він дарує натхнення та підтримку. Піднімає настрій та мотивує в будь-якій ситуації не опускати лапки та тримати хвіст «пістолетом». Вчить бути обережним та обачним та завжди дбати про власну безпеку. Окрім блискучої медійної діяльності, хоробрий песик бере активну участь у розмінуванні територій та опікується важливими благодійними проєктами.

20% прибутку від продажу товарів Kite Пес Патрон йдуть на благодійність

Мандруючи Україною, Патрон побачив багато нерозмінованих територій та познайомився з багатьма безпритульними тваринами, які потребують нашої допомоги. Як можна залишитися осторонь, коли навколо стільки голодних котиків та собачок? Тож Kite та Патрон роблять усе можливе, щоб у мешканців притулків для тварин не урчало в животиках від голоду. А лунало лише сите та  задоволене хуркотіння «хрррр-хррррр»… Відчули цю ніжну вібрацію? Таку, яку генерують щасливі котусики, блаженно примруживши оченятка.

Купуючи канцелярію Kite Пес Патрон, ви отримуєте позитивні емоції від крутої продукції. А також робите добру справу! 20% прибутку від продажу товарів цієї ліцензії відраховуються у фонд Пса Патрона.  Ці кошти спрямовуватимуться на розмінування та допомогу нужденним тваринкам.

Сміливий, дотепний, відповідальний… Таким ми його бачимо з екранів новин. Лагідний, грайливий, кумедний… Такий він вдома, коли можна на декілька годин зняти свій супергеройський жилет та побути звичайнісіньким домашнім улюбленцем. 

Непохитний героїзм та безпосередня простота. Можливість бути титанічно сильним, та по-буденному справжнім. Ці якості переплітаються у кожному нашому герої. І Патрон – не виключення. Попри свої значні досягнення та чесноти, для «своїх» він залишається грайливим цуциком, який обожнює ласувати сиром та гратися з гумовими качечками. Крім люблячої родини, Патрон чудово ладнає з двома котиками, Венею та Томом. Вони разом – нерозлучна хвостата банда, яка розбиває стереотипи та демонструє, що любов, дружба та доброта завжди торжествують. Коли ми маємо таких відданих та щирих пухнастих героїв, серце наповнюється теплом та вірою в світле майбутнє.


Канцелярія Kite Пес Патрон – натхнення та радісні емоції для школярів

Веселі, яскраві та повчальні історії з Псом Патроном тепер прикрашають собою товари для навчання та творчості від Kite. Ця канцелярія надихає та розвиває патріотизм. Пес Патрон та його пухнаста команда завжди поруч — в школі, на перерві, в дитячому садочку та навіть під час прогулянок. З такою підтримкою та натхненням будь-які заняття стають цікавішими! Навчайтеся з радістю та оптимізмом! І пам’ятайте: Патрон кожному передає свій люблячий «лизь»!
 

Автор: Олена Шарандак

Схожі новини
Країна обирає канцтовари Kite! Бренд став переможцем премії «Вибір Країни 2023»
10.04.2024

Бренд Kite – переможець всеукраїнської премії «Вибір Країни 2023» у номінації «Канцтовари року».

Читать
Стань володарем свого часу з багатофункціональним електронним годинником Kite
18.03.2024

Більше, ніж просто годинник: усі важливі функції зосереджені в одній моделі

Читать
Колекція Kite 2024: нові дизайни, традиційна якість!
07.03.2024

Що нового в асортименті Kite? Які рюкзаки та аксесуари стануть найбажанішими серед школярів у 2024 році?

Читать
Українці обирають рюкзаки Kite! І це вже традиція. Бренд втретє став переможцем премії «Вибір року»
10.01.2024

Премія "Вибір року 2023" визначила свого переможця, і цим брендом став Kite.

Читать
Текстильні шопери Kite: міцні, зручні та стильні. Вражаюча новинка та трендовий маст-хев цього літа!
20.06.2023

Покупка шопера – інвестиція у комфортне повсякдення. Текстильні шопери Kite допоможуть завжди бути зібраними та додадуть оригінальності вашому образу.

Читать
Перемагати – наша традиція! «Вибір року 2022» – це Kite
18.05.2023

Ця нагорода – наша гордість та ілюстрація єдності між нашою наполегливою працею та задоволенням потреб споживача.

Читать
Ліцензія Kite Naruto: навчайся разом з улюбленими героями!
06.04.2023

Колекціонувати шкільні предмети з яскравими принтами, створювати навколо себе захоплюючий всесвіт улюбленого аніме, вчитися та творити разом з Наруто.

Читать
Kite допомагає дітям, які втратили батьків на війні. Запускаємо новий благодійний проєкт спільно з БФ Діти Героїв
15.02.2023

В рамках цього благодійного проєкту, 10% від продажів патріотичної продукції Kite Be Ukraine буде перераховано до БФ «Діти Героїв»*.

Читать
Грамотна організація робочого місця – запорука високої продуктивності
16.01.2023

Гарна організація робочого місця дитини має велике значення та позитивно вливає на результат навчання. 

Читать
Що Кролик принесе під ялинку? Ідеї актуальних подарунків для малечі від Kite
09.12.2022

Саме час обрати тематичні подарунки! Наймиліші, найактуальніші та найгарніші. Ті самі «від Кролика», як в дитинстві. Вони подарують дитині море радості.

Читать
Термоси та термокружки Kite: тепло, яке завжди поруч
22.11.2022

З термосами і термокухлями Kite можна відчути усі барви осені та полюбити сніжну романтику зими.

Читать