Ru Ua
Колекція Kite 2024: нові дизайни, традиційна якість!

Колекція Kite 2024: нові дизайни, традиційна якість!

07.03.2024

Майбутні зірки шкільного сезону: трендові моделі Kite

Що нового в асортименті Kite? Які рюкзаки та аксесуари стануть найбажанішими серед школярів у 2024 році? Ласкаво просимо до всесвіту Kite, де панує турбота про здоров’я та комфорт. Де  втілюються найгарячіші  тренди стрітстайлу. Де народжуються моделі, покликані зробити життя кращим. Зручнішим, цікавішим, яскравішим.

Легкість, на яку ви заслуговуєте, і стиль, який вам так подобається. Сузір’я приголомшливих новинок дивує інноваційним поєднанням текстур та широким діапазоном   оздоблень, де враховані різні смаки та потреби. Колекція Kite 2024 от-от засяє свіжістю новизни у шкільних коридорах та розквітне карнавалом гармонійних кольорів у міських парках.

Рюкзаки та аксесуари Kite Kids 2024: найменші, найлегші, найперші ♥

Най-най-найцікавіші моделі для дошкільнят. Вони враховують особливості розвитку малюків та забезпечують максимальний комфорт у носінні. Асортимент 2024 поповнився новими модними сумочками та гаманцями. А моделі, які вже полюбилися дітлахам, засяяли новими барвами.

Рюкзаки Kite Education 2024

Ортопедичні рюкзаки Kite Education 2024: подорож до знань буде комфортною та яскравою

У повсякденному шкільному житті однаково важливі комфорт, функціональність та стиль. І це тріо злилося в єдиний піднесений акорд у колекції учнівських моделей. Відповідність вимогам ортопедії – це незмінна традиція Kite. На цьому міцному фундаменті постає приголомшливе розмаїття трендових дизайнів, у спектрі якого знайдеться особлива, найулюбленіша модель для кожного школяра.

Kite Education Teens втілює підліткові мрії

Рюкзаки та аксесуари цієї лінійки підкреслять індивідуальність юнаків та дівчат і забезпечать зручність у їхньому активному житті. Колекція, що плекає різноманітність та різноплановість. Спонукає мріяти та самовиражатися. Бути впевненими та динамічними.

Що нового в колекції текстилю Kite 2024?

  • Оновлені дизайни з актуальним поєднанням кольорів та патернів. Багато фактурного декору, якиц підкреслює особливості дизайну. Серед оздоблень: кольоровий, об’ємний, голографічний та світловідбивний друк; гумові бейджі та текстильні нашивки; різноманітні підвіски тощо.
  • Поєднання різних текстур створює чарівний тандем, який приваблює об’ємністю образів та особливо приємною тактильністю. До кожної моделі хочеться доторкнутися та відчути її рельєф.
  • Практичність та стиль. Модна сумка-гаманець – в подарунок до усіх моделей Kite Education.
  • Приємні сюрпризи. Разом з рюкзаком Education Teens ви отримаєте модний шнурок для телефона.
  • Яскраве неонове сяйво, що заворожує. LED-вишивка та LED-оптичне волокно – інноваційний апгрейд молодіжних рюкзаків. Найновіші технології, наймодніші оздоблення, найяскравіше світіння. Моделі, оснащені цією суперздібністю, вражають приголомшливими візуальними ефектами: вони неперевершено сяють.
  • Динамічні дизайни, які можна оформити на власний смак. В новій колекції багато моделей з велкро-вставками та змінними бейджами. Їх можна оздоблювати під настрій та прикрашати різними модними бейджами.

Зустрічайте нові моделі! Дебютанти колекції Kite 2024:

  • Сумки-рюкзаки для дошкільнят Kite 2620: милі дизайни та унікальна можливість трансформації.  За допомогою знімної лямки сумочка трансформується в рюкзачок.
  • Фігурні силіконові сумки-гаманці 2800: представлені у формі улюблених дитячих персонажів та доповнені зручним текстильним ремінцем.
  • Шкільні сумки-портфелі 589 – незамінні для уроків мистецтва та творчих гуртків.
  • Ланчбеги: стильні термосумки для шкільних обідів: естетичні та функціональні.
  • Нові моделі крос-боді 2772: дуже стильні та легенькі.
  • Наймісткіші рюкзаки 2593 з вражаючою кількістю кишень.
  • Сумка-трансформер 586: рюкзачок та шопер в одній мультифункціональній моделі.
  • Класичний рюкзак 2599: бізнес-модель з антигравітаційною спинкою AGS.
  • Трендовий пенал 2701 з об’ємними кишенями та чудовою місткістю.

Не тільки рюкзаки. Аксесуари Kite – справжнє мистецтво комфорту і еталон стилю

Для особливої зручності в повсякденному житті та навчанні передбачені круті моделі аксесуарів для дітей та молоді: сумки, пенали, сумки для взуття, бананки, гаманці, шопери та багато іншого. Малюкам та школярам сподобаються яскраві парасольки, стильні фартухи та плащі-дощовики.

Рюкзаки Kite Education Kuromi 2024

Нові ліцензії: ще більше улюблених героїв надихатимуть дітлахів у школі!

  • Kuromi – неймовірно мила крихітка зі всесвіту Sanrio, яка користується шаленою популярністю серед шанувальників японської поп-культури. Куромі – маленьке кроленя з  чарівною зовнішністю та капосним характером. Любить карколомні пригоди та є уособленням бездоганного стилю. В мультфільмі вона часто виступає в ролі антагоніста та зачаровує своєю харизмою. Запальний персонаж із вогником сподобається дівчаткам та тінейджеркам, які люблять японську естетику, комікси та манґу, а також – усім поціновувачам мультику Hello Kitty.
  • Bad Badtz-Maru – ще один яскравий персонаж Sanrio. Маленький чорний пінгвін відомий своїм яскравим характером та ексцентричним стилем. Він часто зображується у кепських та курйозних ситуаціях. Badtz-Maru має безліч прихильників, які цінують його за непокірний характер, непередбачувану поведінку та кумедні витівки. Персонаж неймовірно популярний серед прихильників Sanrio та широкої аудиторії, яка любить японську культуру.

Рюкзаки Kite Education teens 2024

Реалізуй свою креативність та відчуй себе модним дизайнером! Унікальна риса нової колекції Kite: можливість кастомізувати свій образ

Кожна дитина – особлива, талановита та неповторна! Сучасні дітлахи такі креативні, сміливі та ерудовані. Такий потенціал важко обмежити рамками. Та і навіщо? Коли так хочеться творити, створювати та витворяти. Шукати свій власний шлях та стиль. Проявляти свою індивідуальність та транслювати оточуючим свої смаки. Нові декоративні аксесуари Kite допоможуть створювати власні неповторні образи! Додавати яскраві акценти у повсякденну рутину. До вашої уваги:

  • Підвіски на карабінах: представлені у великому асортименті. Фігурні брелоки, текстильна тасьма з принтами та ін.
  • Бейджі на липучках можна змінювати під настрій та підлаштовувати свій лук під різні стилі. Це дуже зручно, адже до кожного бейджа у комлекті є основа для кріплення.
  • Набори аксесуарів: найбажаніший подарунок для підлітка. Різні декоративні аксесуари поєднані єдиним стилем та упаковані в презентабельну коробку.

Про нову колекцію Kite 2024 можна розповідати довго та захоплено. Проте найкраще – побачити цю красу на власні очі. Знайдіть своїх фаворитів в розмаїтті моделей Kite. І пам’ятайте, що Діти обирають краще!

Автор: Олена Шарандак

Супутні товари
Пенал Kite BE Ukraine K24-2701-2 Пенал Kite BE Ukraine K24-2701-2
K24-2701-2
380.00 грн
Схожі новини
Країна обирає канцтовари Kite! Бренд став переможцем премії «Вибір Країни 2023»
10.04.2024

Бренд Kite – переможець всеукраїнської премії «Вибір Країни 2023» у номінації «Канцтовари року».

Читать
Стань володарем свого часу з багатофункціональним електронним годинником Kite
18.03.2024

Більше, ніж просто годинник: усі важливі функції зосереджені в одній моделі

Читать
Українці обирають рюкзаки Kite! І це вже традиція. Бренд втретє став переможцем премії «Вибір року»
10.01.2024

Премія "Вибір року 2023" визначила свого переможця, і цим брендом став Kite.

Читать
Текстильні шопери Kite: міцні, зручні та стильні. Вражаюча новинка та трендовий маст-хев цього літа!
20.06.2023

Покупка шопера – інвестиція у комфортне повсякдення. Текстильні шопери Kite допоможуть завжди бути зібраними та додадуть оригінальності вашому образу.

Читать
Перемагати – наша традиція! «Вибір року 2022» – це Kite
18.05.2023

Ця нагорода – наша гордість та ілюстрація єдності між нашою наполегливою працею та задоволенням потреб споживача.

Читать
Ліцензія Kite Naruto: навчайся разом з улюбленими героями!
06.04.2023

Колекціонувати шкільні предмети з яскравими принтами, створювати навколо себе захоплюючий всесвіт улюбленого аніме, вчитися та творити разом з Наруто.

Читать
Kite допомагає дітям, які втратили батьків на війні. Запускаємо новий благодійний проєкт спільно з БФ Діти Героїв
15.02.2023

В рамках цього благодійного проєкту, 10% від продажів патріотичної продукції Kite Be Ukraine буде перераховано до БФ «Діти Героїв»*.

Читать
Грамотна організація робочого місця – запорука високої продуктивності
16.01.2023

Гарна організація робочого місця дитини має велике значення та позитивно вливає на результат навчання. 

Читать
Що Кролик принесе під ялинку? Ідеї актуальних подарунків для малечі від Kite
09.12.2022

Саме час обрати тематичні подарунки! Наймиліші, найактуальніші та найгарніші. Ті самі «від Кролика», як в дитинстві. Вони подарують дитині море радості.

Читать
Термоси та термокружки Kite: тепло, яке завжди поруч
22.11.2022

З термосами і термокухлями Kite можна відчути усі барви осені та полюбити сніжну романтику зими.

Читать