Ru Ua
Грамотна організація робочого місця – запорука високої продуктивності

Грамотна організація робочого місця – запорука високої продуктивності

16.01.2023

Порядок, чистота та охайність – не лише базові гігієнічні норми, а і фундамент майбутнього успіху. Впорядкованість побуту економить наш час, допомагає ефективніше працювати та допомагає боротися зі стресом. Саме тому гарна організація робочого місця дитини має велике значення та позитивно вливає на результат навчання. А особливо – в період дистанційного навчання: коли письмовий стіл стає для дитини і осередком науки, і місцем онлайн-зустрічі з друзями, і креативним коворкінгом для занять улюбленими хобі. Розумно облаштований творчий та навчальний простір вирішує силу-силенну задач.

  • Мотивація та натхнення. Гарне та охайне робоче місце з продуманим та впорядкованим простором пробуджує інтерес до навчання.
  • Зосередженість. Коли усе канцелярське приладдя гарно розкладене по своїх місцях, ніщо не відволікатиме дитину від головного. Адже коли на столі хаос, поки знайдеш необхідний предмет, вже й забудеш, навіщо його шукав.
  • Економія часу. Коли у дитини є спеціальні зручні органайзери, не треба так часто прибирати, як зазвичай. Так набагато легше підтримувати порядок.
  • Раціональне використання місця. Комбінування різних органайзерів дозволяє звільнити багато місця та компактно розкласти усе те, що постійно має бути під рукою.
  • Формування корисних звичок. Дитина привчається тримати свої речі в порядку та бути відповідальною.
  • Позитивні емоції. Естетична складова дуже важлива для підтримки гарного настрою. Цікаве, затишне та стильне робоче місце – мрія кожного учня.

У Kite є безліч крутих товарів для організації робочого місця! Усі вони якісні, функціональні та неймовірно привабливі.

Органайзери Kite

Яскраві мультиорганайзери Kite допоможуть раз і назавжди розпрощатися з завалами на робочому столі. Ніби за помахом чарівної палички, кожна ручка, точилка та скріпка розбіжаться по своїх місцях, а в кімнаті запанує краса і затишок.

• Настільний органайзер Kite 357 на 4 предмети.

Набір виконаний з екологічного та практичного матеріалу. Кожен комплект поєднаний єдиною стилістикою та гармонійною колірною гамою. Складається з 4 предметів: лотку для канцелярського приладдя; квадратного стакану-підставки для ручок; вертикального лотку для документів формату А4; міні-комоду з двома висувними шухлядами для дрібниць. Завдяки яскравому трендовому дизайну, настільний органайзер ідеально пасуватиме до інтер'єру кімнати та щодня підніматиме настрій. Весь набір складається в пластиковий бокс з ручкою. Ідеально підходить на подарунок.

• Органайзер Kite 408 на 5 предметів.

Трендовий набір допоможе створити максимально зручний, функціональний та стильний простір для навчання та праці. Він сучасно та оригінально прикрасить робоче місце. Усі предмети оформлені в єдиному ансамблі та бездоганно поєднуються між собою. Ви можете розставляти їх за власним смаком, у будь-якому порядку: усі деталі пасуватимуть одна одній та гармонійно «звучатимуть» в унісон.

Модульний органайзер складається з 5 предметів різного розміру, що дозволяє охайно впорядкувати канцелярію. Має в складі два місткі лотки та три оригінальні підставки для письмового приладдя та дрібниць.

• Набір Kite 409 Куб – багатофункціональний помічник для дому, школи та офісу.

Цей набір – справжнє диво. У компактному строкатому кубику ховаються важливі канцелярські предмети: блок паперу для нотаток; блок стікерів; яскраві кольорові закладки; компактне відділення-органайзер для канцелярських дрібничок. Набір легко складається в лаконічний кубик та за необхідності розгортається, вмить перетворюючись на функціональну міні-панель. Унікальний зручний формат та трендове оформлення надихнуть ефективно вчитися та читати улюблені книжки із задоволенням.

• Картонний бокс з папером для нотаток Kite 416.

Зручний та ефектний помічник у навчанні, роботі та повсякденних справах. Паперові аркуші для нотаток допоможуть відмінно справлятися з усім запланованим. Це зручний простір для запису нових ідей спонтанних осяянь. Вони надають можливість миттєво занотовувати будь-яку інформацію: номери телефону, списки покупок, пропорції продуктів для рецептів, короткі послання тощо. Ці крихітки допоможуть тримати все в полі зору.

• Органайзер-комод Kite 410.

Він призначений для зберігання канцелярії, косметики та інших важливих дрібниць. Органайзер неймовірно милий та місткий. У нього зручно складати те, для чого так складно знайти вдале місце. У двох висувних шухлядах всі важливі дрібниці завжди будуть на своїх місцях. Вони не загубляться, а в потрібний момент будуть під рукою. Це дуже зручно!

Підставки для книг

Правильно організоване робоче місце школяра позитивно впливає на настрій, продуктивність та здоров’я дитини. Саме тому підставка для книг вважається одним з найважливіших шкільних аксесуарів, а її регулярне використання буде корисним протягом усього навчального процесу.

За допомогою підставок можна зафіксувати книгу, обравши найзручніший кут нахилу. Це дозволяє відчутно зменшити навантаження на очі та спину. Дитина зможе робити уроки, зберігаючи здорову поставу та не перенапружуючи оченята.

• Металева підставка для книг Kite 390.

Барвистий дизайн з чарівним звірятком щодня надихатиме дитину читати із задоволенням. Під дружнім наглядом добрих очей улюбленої тварини виконання домашнього завдання ніколи не буде нудним. А після закінчення занять підставка стане гарною окрасою інтер’єру чи непомітно сховається у шухляді, адже в складеному вигляді вона займає мінімум місця.

• Підставка для книг Kite 391.

Гармонійне поєднання кольорів, приємна матова текстура, стильний патерн. Креативний дизайн у вигляді відкритої книги виглядає ефектно та незвичайно. За допомогою цієї підставки можна зафіксувати книгу під будь-яким кутом. Завдяки можливості розширення на +150 мм, зручно фіксувати широкоформатні книги та журнали.

Усі підставки для книг Kite оснащені фіксаторами сторінок, які перешкоджають їхньому довільному гортанню.

Настільні контейнери для сміття

• Настільний контейнер для сміття Kite 010 – наймиліший хранитель чистоти на столі.

Він має привабливий дизайн, який прикрасить інтер'єр дитячої кімнати та наповнить її особливим затишком. Завдяки компактному розміру він підходить для письмових або комп'ютерних столів, а також – туалетних столиків та комодів. Кришка широко відкривається і легко закривається, надійно утримуючи сміття всередині. Одночасно мила іграшка та практичний аксесуар для раціональної організації робочого місця та підтримання порядку. З цим контейнером дитина створюватиме аплікації, вирізатиме сніжинки та точитиме олівці із задоволенням. А на столі завжди буде чисто та охайно!

Підставки для ручок

Підставки для ручок незамінні на кожному робочому місці. Вони допоможуть охайно впорядкувати письмове приладдя.

  • Настільний канцелярський набір Kite 214 — це відмінний помічник в організації робочого місця школяра. Міцний металевий стаканчик квадратної форми складається з 3-х відсіків з пластиковою окантовкою. В набір входять: два графітних олівця середньої твердості; лінійка 15 см; металеві ножиці 13 см. Крутий дизайн ефектно виглядатиме на столі на підніматиме настрій.
  • Також можна придбати підставку окремо, без наповнення – модель 105.
  • Металева підставка для ручок Kite 2110 – стильна та практична модель з міцної металевої сіточки, яка відрізняється надійною конструкцією та відмінною якістю. Її лаконічне оформлення, яскравий колір та корпус з міцного металу – бездоганне поєднання, яке порадує відмінною функціональністю та стильним дизайном.

Kite – канцелярія, яка надихає.

Автор: Олена Шарандак

Схожі новини
Країна обирає канцтовари Kite! Бренд став переможцем премії «Вибір Країни 2023»
10.04.2024

Бренд Kite – переможець всеукраїнської премії «Вибір Країни 2023» у номінації «Канцтовари року».

Читать
Стань володарем свого часу з багатофункціональним електронним годинником Kite
18.03.2024

Більше, ніж просто годинник: усі важливі функції зосереджені в одній моделі

Читать
Колекція Kite 2024: нові дизайни, традиційна якість!
07.03.2024

Що нового в асортименті Kite? Які рюкзаки та аксесуари стануть найбажанішими серед школярів у 2024 році?

Читать
Українці обирають рюкзаки Kite! І це вже традиція. Бренд втретє став переможцем премії «Вибір року»
10.01.2024

Премія "Вибір року 2023" визначила свого переможця, і цим брендом став Kite.

Читать
Текстильні шопери Kite: міцні, зручні та стильні. Вражаюча новинка та трендовий маст-хев цього літа!
20.06.2023

Покупка шопера – інвестиція у комфортне повсякдення. Текстильні шопери Kite допоможуть завжди бути зібраними та додадуть оригінальності вашому образу.

Читать
Перемагати – наша традиція! «Вибір року 2022» – це Kite
18.05.2023

Ця нагорода – наша гордість та ілюстрація єдності між нашою наполегливою працею та задоволенням потреб споживача.

Читать
Ліцензія Kite Naruto: навчайся разом з улюбленими героями!
06.04.2023

Колекціонувати шкільні предмети з яскравими принтами, створювати навколо себе захоплюючий всесвіт улюбленого аніме, вчитися та творити разом з Наруто.

Читать
Kite допомагає дітям, які втратили батьків на війні. Запускаємо новий благодійний проєкт спільно з БФ Діти Героїв
15.02.2023

В рамках цього благодійного проєкту, 10% від продажів патріотичної продукції Kite Be Ukraine буде перераховано до БФ «Діти Героїв»*.

Читать
Що Кролик принесе під ялинку? Ідеї актуальних подарунків для малечі від Kite
09.12.2022

Саме час обрати тематичні подарунки! Наймиліші, найактуальніші та найгарніші. Ті самі «від Кролика», як в дитинстві. Вони подарують дитині море радості.

Читать
Термоси та термокружки Kite: тепло, яке завжди поруч
22.11.2022

З термосами і термокухлями Kite можна відчути усі барви осені та полюбити сніжну романтику зими.

Читать