Ru Ua
Рюкзак для дитячого садочку: як обрати найважливіший аксесуар для дошкільнят

Рюкзак для дитячого садочку: як обрати найважливіший аксесуар для дошкільнят

20.09.2022

Перший рюкзак – неймовірно корисний подарунок для малечі. Незамінний помічник для дитячого садочка та підготовчих занять, захоплюючий аксесуар для різноманітних ігор та стильна окраса гардеробу.

Дитячий наплічник одночасно справляється з низкою важливих функцій:

1. Тримає в собі усе найважливіше, що завжди повинно бути під рукою. Улюблену іграшку, без якої неможливо уявити жодну прогулянку. Канцелярське приладдя для розвиваючих гуртків та секцій. Різноманітні гігієнічні дрібнички: носову хустинку та серветки тощо.

Якщо у дитини є улюблена іграшка (кішечка, лялька чи машинка), покладіть її в дитячий рюкзак та будьте спокійні, що вона не загубиться. Адже для малят це так важливо: усюди бути разом зі своїм найкращим другом.

2. Змалечку привчає бути успішним та організованим. Пунктуальність та охайність – перші сходинки до омріяного тріумфу у будь-якій справі. Маючи свій власний рюкзак, дитина вчиться акуратному поводженню з речами. Дізнається, які речі необхідні для повсякденних справ та розвиваючих занять. Навчається бути відповідальною.

3. Дарує відчуття легкості та комфорту. Коли дитячий рюкзак має зручну продуману конструкцію, можна вільно ходити, бігати, стрибати та насолоджуватись максимальною свободою. Адже малеча ніколи не сидить на місці. Рух – природна та звична стихія дошкільнят.

4. Піднімає настрій та дарує яскраві позитивні емоції. Рюкзаки для дошкільнят Kite Kids представлені в захоплюючих дизайнах, які зачарують малечу красою. Дитячі рюкзаки для садочку з першого погляду привертають увагу завдяки яскравому оформленню. Унікальні елементи декору познайомлять малюків з розмаїттям фактур та кольорів. Урізноманітнять тактильне та зорове сприйняття. Такі рюкзаки хочеться вдягати щодня. Носити їх в садочок, на майданчик та влаштовувати покази мод прямо вдома.

Який дошкільний рюкзак купити дитині?

Познайомимось ближче з моделями наплічників, їхніми особливостями, секретами та перевагами.

  • Найлегші рюкзачки для малечі від 2 рочків – Модель 538XXS

Легенькі, компактні та неймовірно чарівні. Ці приголомшливі рюкзачата просто незамінні для малюків. Вони майже невагомі та важать усього 150 г. Ці моделі мають фактурні декоративні оздоблення для розвитку дрібної моторики дітлахів. Компактні, легенькі та барвисті. Найкращий варіант для найпершого аксесуару в садочок.

  • Для дошкільнят та наймолодших школярів – Модель 559XS

Класична форма, вражаюча місткість та велика кількість різноманітних кишеньок. Це вже справжній серйозний аксесуар для дошкільнят та молодших школярів. В садочку на «відмінно» справиться з повсякденними задачами. А в початковій школі стане чудовим дублером шкільного ранця. Адже це неймовірно комфортна модель з ущільненою м’якою спинкою, широкими зручними лямками на нагрудним ременем. Оптимальна кількість відділень та кишень, висока якість та вражаючі оздоблення.

Оригінальний дизайн, вражаюча функціональність та чудова місткість. Ця модель – еталон ергономічності та стилю. Незвичайне оформлення, актуальна обтічна форма та два приголомшливі дизайни для хлопчиків та дівчаток. Спинка та лямки з суперм’якою сіточкою starmesh – дуже комфортні та зручні. Надзвичайна місткість та надихаюча гармонія кольорів. Модель буде в нагоді для старших дошкільнят та молодших школярів.

Чарівні ліцензії Kite

Візьміть до садочку улюблених персонажів! Дизайни з найпопулярнішими дитячими мультфільмами, коміксами та героями – для супер-натхнення та гарного настрою. Дитячі рюкзаки в садочок Kite представлені в ексклюзивних та ліцензійних дизайнах: DC, Transformers, Studio Pets, Hello Kitty.

Kite – першокласні рюкзаки!

Автор: Олена Шарандак

Схожі новини
Українська народна премія визначила найкращі рюкзаки 2023 року. І це рюкзаки Kite!
29.09.2023

Kite став переможцем в номінації «Найкращі рюкзаки 2023 року» Української народної премії.

Читать
Конференція Kite 2023: подія, яка поєднала у собі тренди, інновації та благодійність
22.09.2023

14 вересня відбулася Конференція Kite, на якій бренд презентував нову колекцію рюкзаків, аксесуарів та канцелярії.

Читать
Обираємо рюкзак в перший клас: актуальні моделі для початкової школи
03.08.2023

Як вибрати рюкзак мрії, щоб дитина пішла в перший клас найщасливішою?

Читать
Як подовжити термін служби улюбленого рюкзака? Інструкція по догляду за текстильними аксесуарами Kite
15.05.2023

Щоб ваш улюблений рюкзак якнайдовше зберігав свою первісну чарівність, необхідно дотримуватися простих правил догляду за ним.

Читать
Kite – переможець у номінації «Рюкзаки 2022 року» Української народної премії
26.09.2022

«Українці варті кращого»: гасло Української народної премії! А її мета – виявлення кращих з кращих серед брендів.

Читать
Зручні та трендові бананки Kite!
25.07.2022

Сумка-бананка – один із найкращих винаходів людства! Адже з її появою в житті вирішується купа проблем. Куди покласти телефон та де зберігати картки? Як гуляти та мандрувати з вільними руками та усіма необхідними дрібницями? 

Читать
Трендові новинки аксесуарів Kite! Створюй неймовірні луки, насолоджуйся легкістю та комфортом
15.07.2022

Інколи для створення довершеного образу не вистачає невеличкого штриха. Одного-одненького, але дуже важливого інгредієнта. Чогось дуже стильного та одночасно зручного.

Читать
Як обрати рюкзак для першокласника у 2023 році
03.06.2022

Коли наближається пора перших дзвоників та вересневих урочистостей, для майбутніх школярів настає хвилююча мить вибору нового рюкзака. Ця подія така хвилююча та важлива! Хочеться зупинити час та насолодитися її трепетно-солодким смаком.

Читать
Що рюкзак може "сказати" про людину
04.10.2021

А ви знали, що рюкзаки вміють говорити? Ні, ви не почуєте від них людську мову і буквальне звучання голосу. Вони розмовляють інакше. Безмовно, але дуже змістовно: не здригаючи повітря звуковими хвилями та не порушуючи гармонію тиші.

Читать
Рюкзаки з майбутнього: нова колекція Kite 2022
17.09.2021

Коли тренди, інновації та традиції зливаються воєдино, народжується щось неймовірне. Ці магічні елементи в правильній комбінації створюють справжнє диво. І кожен рюкзак з нової колекції Kite 2022 поєднує в собі всі три заповітних інгредієнти:

Читать
Як обрати рюкзак для подорожі
02.08.2021

Що може бути приємнішим за подорож? Нові місця, живописні краєвиди, незвична архітектура: у мандрівках ми відкриваємо для себе нові грані цього світу та розширюємо власні горизонти. Хвилююче передчуття, заколисуючий звук мотору та гіпнотизуюча зміна ландшафтів за вікном: такі моменти наповнюють справжнім щастям. 

Читать