Ru Ua
Як обрати рюкзак для першокласника у 2023 році

Як обрати рюкзак для першокласника у 2023 році

03.06.2022

Коли наближається пора перших дзвоників та вересневих урочистостей, для майбутніх школярів настає хвилююча мить вибору нового рюкзака. Ця подія така хвилююча та важлива! Хочеться зупинити час та насолодитися її трепетно-солодким смаком. Бо наші малята вже стають на поріг нового етапу свого життя та вже зовсім скоро стануть мудрішими та дорослішими.

Обирати рюкзак для першокласника – не менш зворушливо, ніж обирати весільну сукню для нареченої. Але якщо святкове вбрання, як правило, дарує радість лише один день, то рюкзак для 1 класу слугуватиме дитині цілий рік. Щодня малеча буде вдягати його на свої тендітні плечі та носити у ньому шкільне приладдя, смачні мамині обіди та, звичайно ж, свої перші учбові досягнення.

Як правильно обрати портфель для першокласника?

Усі ранці для першокласників мають відповідати наступним вимогам:

Ортопедична конструкція

  • Ортопедична спинка

Моделі для першачків Kite мають запатентовані ортопедичні спинки Ergo Back та Ergo Kids. Вони спроєктовані саме для учнів початкової школи, щільні та комфортні для малечі. М'якенькі та повітропроникні подушечки делікатно повторюють природні вигини хребта, рівномірно розподіляючи навантаження на всі його відділи.

  • Анатомічні лямки

Широкі регульовані лямки правильної S-подібної форми ідеально лягають на дитячі плечі, абсолютно не тиснуть і не натирають.

  • Нагрудний (та поясний) ремінь закріплює рюкзак в оптимальному положенні та допомагає правильному розподілу ваги. Коли дитина ходить, наплічних залишається зручно зафіксованим, а лямки не сповзають.

Ортопедичний рюкзак для першокласника – це маст-хев, який даруватиме крихітці не тільки відчуття комфорту, а і дбайливо захищатиме її поставу. Спинка не втомлюватиметься, а дитинка не буде горбитися.

Рюкзаки для першокласників Kite мають схвалення від німецького Інституту Здоров'я та Ергономіки IGR та рекомендовані ортопедами Інституту травматології та ортопедії НАМН України.

Об’єм та вага рюкзака

Як зрозуміти, що модель рюкзака підходить за розміром

Кожна дитина унікальна. І щоб обрати рюкзак, який ідеально пасуватиме майбутньому школяреві під час примірки зверніть увагу на наступні деталі: дно рюкзака має розміщуватися на 4 см нижче талії, а верхній край — залишатися на рівні плечей. Зручно підігнати рюкзак під параметри учня допоможуть регульовані лямки та ремені.

Зверніть увагу на розмір виробу, який вказаний на етикетці. Він повинен відповідати параметрам росту дитини.

Розмір:Зріст дитини:
S
115-130 см
M
130-145 см

Вага порожнього рюкзака повинна бути до 1 кг, а наповненого — не перевищувати 10% від маси тіла дитини.

Внутрішня організація

Продумана система роздільників для зошитів та книжок допоможе дитині з легкістю підтримувати порядок та зберігати шкільне приладдя охайно. Особливої зручності додають спеціальні бічні кишеньки для пляшечки з водою та кишені з м’якою підкладкою для гаджетів.

Каркасний, напівкаркасний чи м’який?

Будь-який тип ортопедичних рюкзаків Kite відмінно підходить для першокласників та має власні переваги.

Каркасні допомагають непосидам підтримувати порядок та захищають зошити та альбоми від загинів та не дають їм пом’ятися.

М’які – найкращий вибір для дітей, які вже навчилися охайно складати шкільне приладдя. Їхня перевага – у максимально полегшеній вазі.

Напівкаркасні – відмінно тримають форму та мають легку вагу.

Якість, міцність та надійність

Німецькі рюкзаки Kite відшиваються з матеріалів, які поєднують неймовірну міцність, зносостійкість та легкість. Зовнішній матеріал, тканина підкладки та фурнітура відрізняються бездоганною якістю та відмінно справляються зі щоденними шкільними навантаженнями.

Який дизайн обрати?

Красивий рюкзак здатний на справжні дива! Він надихає та мотивує. Додає наснаги та ентузіазму навчатися із задоволенням. Колекція рюкзаків Kite 2023 дивує розмаїттям найпривабливіших дизайнів, які подарують дітлахам море щастя!

Ліцензійні дизайни Kite: ходити в школу з улюбленим персонажем набагато цікавіше!

Мультики, комікси, спорт, космос, творчість, домашні тваринки… У дітей стільки різноманітних хобі та захоплень! Кожному малюкові хочеться поринути у світ мрій та якомога тісніше наблизитися до улюблених героїв. Рюкзаки Kite в яскравих дизайнах всесвітньо відомих ліцензій – найкращий подарунок для першокласника! В колекції Kite Education 2023 представлені такі ліцензії:

Transformers, My Little Pony, Juventus, DC, Studio Pets, Hot Wheels, NASA, Justice League, Likee, Peanuts Snoopy, Hello Kitty.

Капсула в єдиному дизайні!

Ваша дитина може стати щасливим володарем унікальних комплектів шкільних аксесуарів в єдиній капсулі.

Преміум-набори Wonder Kite

Поліпшений функціонал, ексклюзивний дизайн та преміальна якість. Набори Wonder Kite «3-в-1» –  це рюкзак, сумка для взуття та пенал, які даруватимуть дитині максимум радості та зручності!

Чому варто купити шкільний рюкзак для 1 класу Kite

Мами першокласників обирають Kite! За результатами голосування реальних клієнтів, бренд отримав премію "Вибір року 2021".

Kite – першокласні рюкзаки!

Автор: Олена Шарандак

Схожі новини
Українська народна премія визначила найкращі рюкзаки 2023 року. І це рюкзаки Kite!
29.09.2023

Kite став переможцем в номінації «Найкращі рюкзаки 2023 року» Української народної премії.

Читать
Конференція Kite 2023: подія, яка поєднала у собі тренди, інновації та благодійність
22.09.2023

14 вересня відбулася Конференція Kite, на якій бренд презентував нову колекцію рюкзаків, аксесуарів та канцелярії.

Читать
Обираємо рюкзак в перший клас: актуальні моделі для початкової школи
03.08.2023

Як вибрати рюкзак мрії, щоб дитина пішла в перший клас найщасливішою?

Читать
Як подовжити термін служби улюбленого рюкзака? Інструкція по догляду за текстильними аксесуарами Kite
15.05.2023

Щоб ваш улюблений рюкзак якнайдовше зберігав свою первісну чарівність, необхідно дотримуватися простих правил догляду за ним.

Читать
Kite – переможець у номінації «Рюкзаки 2022 року» Української народної премії
26.09.2022

«Українці варті кращого»: гасло Української народної премії! А її мета – виявлення кращих з кращих серед брендів.

Читать
Рюкзак для дитячого садочку: як обрати найважливіший аксесуар для дошкільнят
20.09.2022

Перший рюкзак – неймовірно корисний подарунок для малечі. Незамінний помічник для дитячого садочка та підготовчих занять, захоплюючий аксесуар для різноманітних ігор та стильна окраса гардеробу.

Читать
Зручні та трендові бананки Kite!
25.07.2022

Сумка-бананка – один із найкращих винаходів людства! Адже з її появою в житті вирішується купа проблем. Куди покласти телефон та де зберігати картки? Як гуляти та мандрувати з вільними руками та усіма необхідними дрібницями? 

Читать
Трендові новинки аксесуарів Kite! Створюй неймовірні луки, насолоджуйся легкістю та комфортом
15.07.2022

Інколи для створення довершеного образу не вистачає невеличкого штриха. Одного-одненького, але дуже важливого інгредієнта. Чогось дуже стильного та одночасно зручного.

Читать
Що рюкзак може "сказати" про людину
04.10.2021

А ви знали, що рюкзаки вміють говорити? Ні, ви не почуєте від них людську мову і буквальне звучання голосу. Вони розмовляють інакше. Безмовно, але дуже змістовно: не здригаючи повітря звуковими хвилями та не порушуючи гармонію тиші.

Читать
Рюкзаки з майбутнього: нова колекція Kite 2022
17.09.2021

Коли тренди, інновації та традиції зливаються воєдино, народжується щось неймовірне. Ці магічні елементи в правильній комбінації створюють справжнє диво. І кожен рюкзак з нової колекції Kite 2022 поєднує в собі всі три заповітних інгредієнти:

Читать
Як обрати рюкзак для подорожі
02.08.2021

Що може бути приємнішим за подорож? Нові місця, живописні краєвиди, незвична архітектура: у мандрівках ми відкриваємо для себе нові грані цього світу та розширюємо власні горизонти. Хвилююче передчуття, заколисуючий звук мотору та гіпнотизуюча зміна ландшафтів за вікном: такі моменти наповнюють справжнім щастям. 

Читать