Ru Ua
Що купити в школу окрім рюкзака та канцелярії? Важливі товари, про які ви могли забути

Що купити в школу окрім рюкзака та канцелярії? Важливі товари, про які ви могли забути

23.08.2023

Рюкзак, зошити, канцтовари… і все? Точно нічого не забули? Давайте перевіримо. Підготовка до школи – дуже відповідальна справа. А в щоденному арсеналі школяра має бути усе необхідне для налагодження бездоганного шкільного побуту та успішного навчання.

1. Шкільні пенали: організованість – перший крок до успішності

Ніщо так не відволікає від учбового процесу, як пошук загублених гумок, ручок, олівців та дрібних аксесуарів. Тільки уявіть: ідеальна тиша в класі, тематична діагностична робота, і тут терміново треба підправити геометричну фігуру чи підточити олівець. Учень зі зручним пеналом справиться з цим за лічені секунди. А якщо пеналу немає? І треба шурхотіти в усіх закутках рюкзака, витрачати багато часу, щоб зібрати докупи усі необхідні предмети.

Пенал Kite – зручний та стильний організатор порядку. Він зберігатиме письмове приладдя, гумки, коректори та точилки в ідеальному стані.

Першокласники оцінять пенал-книжку з практичним органайзером, а старшокласникам сподобаються компактні моделі. Дизайн даруватиме естетичну насолоду, а якість матеріалів гарантують довгий термін служби.

2. Сумки для взуття: щоденна зручність і бездоганний стиль

Сумки для фізкультури Kite – це приклад збалансованої комбінації зручності та стилю. Більше ніяких одноразових пакетів. Ці сумки відмінно носяться, мають стильний дизайн і дозволяють носити їх на плечах як міні-рюкзак. Тепер ви нізащо не залишите вдома "змінку" для фізкультури або спортивних занять. Сумки створюються з легеньких матеріалів, які легко перуться та дуже швидко висихають. Затягуються шнурочком.

3. Ланчбокси, термоси, пляшечки для води

Щоб гарно вчитися – треба добре підкріпитися. Розумова праця потребує постійного поповнення енергії. І навіть якщо дитина харчується в шкільній їдальні, ситний бутерброд, корисний салатик чи вітамінний компотик завжди актуальні.

  • Пляшечки для води Kite – справжній маст-хев. Наявність чистої питної водички в індивідуальній тарі – базова вимога до кожного школяра. Пляшки Kite мають зручний та стильний дизайн, а головне – виготовлені з міцного та безпечного для здоров’я матеріалу – тритану.
  • Термоси та термокухлі Kite – зігріватимуть учнів теплими напоями. Зручно, коли під рукою завжди є запашний чай чи какао.
  • Ланчбокси Kite представлені в приголомшливому асортименті. Є великі та маленькі. Прозорі та з малюнками. З наповненням та без. Рекомендуємо завжди мати в арсеналі декілька ланчбоксів на кожну потребу. Зверніть увагу на моделі з внутрішніми роздільниками, додатковими контейнерами, ложкою та виделкою.

4. Дитячі гаманці: кишенькові гроші в надійних руках

Забудьте про незручності з грошима, картками і купюрами. Більше ніякого дзвону монет, які так і норовлять випасти з кишені. Дитячі гаманці Kite – це організована скарбниця для монеток та банкнот. Організований внутрішній простір, компактний кишеньковий розмір та неймовірно стильний дизайн.

Високоякісна фурнітура, закрита текстильна кромка та ретельно опрацьовані шви. Незамінний аксесуар для походу в шкільний буфет.

5. Фартухи: шкільне вбрання завжди буде чистим


Коли занурюєшся у творчість, цілком поринаєш у світ мистецтва, не помічаючи таких дрібниць, як плями фарби чи клею. В результаті радість від нового художнього шедевру заплямовується зіпсованим одягом. Дитячі фартухи Kite – це надійний захист одягу та одночасно стильний аксесуар. Різноманітні дизайни з улюбленими персонажами дозволяють кожному школяреві вибрати свій стиль та виглядати неперевершено на уроках праці та малювання. Наявність нарукавників – це додатковий захист для одягу.

6. Дитячі парасольки та плащі-дощовики: Захист від дощу і чудовий настрій


Дощі, сніг чи туман: погода може бути капризною. Але з дитячими парасольками та дощовиками Kite ви завжди будете готові до будь-якого прогнозу синоптиків. 

  • Дитячі парасольки Kite, окрім надійного захисту, мають яскравий дизайн і чудово витримують вітряну погоду. В асортименті є парасольки-тростини та компактні складні моделі.
  • Плащі-дощовики Kite дозволяють радіти будь-якій погоді та насолоджуватися свободою руху. Вони виготовлені з міцного водонепроникного матеріалу, оснащені капюшоном з великим прозорим козирком, кишенею та зручними застібками. Дощовики Kite захищають від намокання не тільки дитину, а і її рюкзак. В плащі є велика кишеня-чохол, завдяки якому дощовик вдягається прямо поверх рюкзака. А отже – зошити та підручники завжди будуть сухими. 

Кожен шкільний аксесуар від Kite – це справжній помічник і джерело натхнення. Вони поєднують функціональність та красу, даруючи школярам радість від навчання та творчості.

Автор: Олена Шарандак

Супутні товари
Пенал Kite Be Ukraine K23-642-2 Пенал Kite Be Ukraine K23-642-2
K23-642-2
212.10 грн
Схожі новини
Як вибрати пенал шкільний для першокласника та для підлітка
11.08.2023

Давайте розглянемо типи пеналів, щоб зробити правильний вибір.

Читать
Дитячий настінний календар Kite – путівник до здійснення мрій
27.07.2023

Нові яскраві календарі Kite створені для того, щоб кожен день супроводжувати дитину на шляху до нових вершин.

Читать
Як зберегти здорову поставу під час читання? Підставки для книг: зручність та користь
19.07.2023

Підставки для книг – вірні помічники усіх школярів. Вони зроблять процес навчання набагато зручнішим та приємнішим.

Читать
Помічники у вивченні іноземних мов, різні методи, поради для запам’ятовування слів
26.04.2023

Картки для вивчення іноземних слів – це один з найпопулярніших методів вивчення іноземної мови.

Читать
BE UKRAINE Нова серія канцтоварів Kite, наповнена любов’ю до України
30.08.2022

Цього року небо по-особливому блакитне, а горизонти – надзвичайно золотаві. Лазурова блакить та тепле сонячне проміння. Дзеркальний спокій синіх озер та бурштинова розкіш пшеничного колосся. Де б ми не були, нас обіймає блакитний небосхил та стелить килимову стежку пісчано-жовта дорога.

Читать
Шкільні щоденники Kite – натхнення для успішного навчання на цілий рік
16.08.2022

Він завжди буде з тобою: з першого дзвінка до літніх канікул. Закарбує на своїх сторінках розклад уроків і нагадає про домашнє завдання. 

Читать
Нова лінійка Kite Fantasy – барвисте натхнення для справжніх мрійників
02.08.2022

Строкаті сплески відтінків, розмаїта гармонія форм та максимальний простір для фантазії. Ця казкова серія зачаровує своєю загадковістю та фантастичною феєрією кольорів.

Читать
Канцелярія, яка робить настрій! Емоційні товари Kite, які повинні бути у кожному пеналі
04.07.2022

Як мотивувати дитину вчитися? Як зацікавити та лагідно підштовхнути до натхненного навчання? Щоденна рутина втомлює малечу. З понеділка по п’ятницю одне й те саме: вправи, номери, робота над помилками. Букви, цифри, цифри, букви, знову букви і так по колу…

Читать
Пляшки для води Kite: особливості, переваги та огляд оновленого асортименту
21.06.2022

Пляшечка з водою обов’язково повинна бути в рюкзаку, де б ви не були. Це маст-хев для кожного члена родини. А особливо – влітку. В спекотну погоду ми не завжди відчуваємо, коли наш організм потребує відновлення водного балансу. А зневоднення – не просто неприємний, але й небезпечний стан.

Читать
Як вибрати настінний планер для школяра
08.06.2022

Сучасні школярі мають насичений щоденний графік, який не поступається по своїй завантаженості режиму дня дорослого бізнесмена. Малеча вивчає багато наук, іноземних мов та займається цікавими різноманітними хобі. 

Читать
Нова лінійка канцелярії Kite Dogs – знайомство з дивовижним світом собак
09.12.2021

Тепер дітлахів надихатиме цілий загін нових хвостатих друзів: пухнастих і гладкошерсті, великі та мініатюрні, однотонні та плямисті. Зустрічайте: Kite та собаки!

Читать