Ru Ua
Збираємо першокласника до школи з Kite

Збираємо першокласника до школи з Kite

18.08.2022

Пам'ятаєте те солодке почуття, коли до осені залишалися лічені дні, а в комоді вже були акуратно складені нові зошити, ручки, олівці та різнокольорові гумки? Щось схоже на ситуацію з ласощами 31 грудня: вони вже готові, а куштувати ще не можна — «це на Новий рік». З новенькою канцелярією — та ж історія: відкриєш дверцята, подивишся, погладиш ідеально рівні обкладинки, вдихнеш аромат свіжого офсетного друку і зачиниш, знаючи, що писати в них ще не можна — це на 1 вересня

Шкільне приладдя в 1 клас: що купити

Серпень — це яблука з золотистим медом, прохолодні зоряні ночі і хвилююча підготовка до школи. Зовсім скоро майбутні першокласники відкриють для себе еру знань і спілкування. Захоплюючі знайомства, цікаві відкриття і нова соціальна роль — учень 1 класу. Школа — це захоплююча мандрівка до вершин особистої досконалості. А що найприємніше перед будь-якою подорожжю? Хвилююче передчуття нових вражень і неспішний збір валіз. Готові? Гайда збирати портфель!

Що потрібно першокласнику


1. Шкільний рюкзак Kite

Всі моделі для першокласників — ортопедичні. Рюкзаки Kite Education можуть похвалитися офіційним схваленням німецького Інституту Здоров'я та Ергономіки IGR, а також — Інституту ортопедії і травматології НАМН України. І дійсно, ці ранці є за що похвалити. М'які дихаючі подушечки на спинці, які підлаштовуються під анатомічні вигини хребта, S-подібні широкі лямки правильної форми, нагрудний ремінь та інші «плюшки» для комфорту дитини.

2. Пенал

Для початкової школи справжній скарб — це пенал-книжка. Він розроблений спеціально для учнів молодших класів. Від розмаїття дизайнів — очі розбігаються, а від зручного внутрішнього органайзеру — душа радіє. Все найнеобхідніше завжди під рукою, та ще й в ідеальному порядку: кожен предмет фіксується еластичною гумкою.

3. Зошити

Першокласники тільки вчаться писати, тому зошитів багато не знадобиться — від 5 до 10 шт. в клітинку і косу лінію. Головне — щоб папір був білий і обкладинка подобалася малюкові. Придивіться до ліцензійної серії зошитів Kite з героями мультфільмів, кумедними тваринами чи персонажами коміксів. Учень буде в захваті!

4. Підставки для підручників

Маст-хев для кожного школяра, з яким набагато зручніше вчитися. Підставки для книг Kite – якісні, міцні та красиві. Вони зафіксують книгу під оптимальним кутом, що корисно і для зору, і для постави. Для максимальної зручності підручник можна встановити під різними кутами нахилу. Спеціальний фіксатор утримує книгу відкритою та не дає сторінкам довільно перегортатися. Дітлахи будуть у захваті від ефектних дизайнів з чарівними тваринками та від підставок у формі розгорнутих книг.

5. Канцелярія Kite

Від папок для зошитів до точилок: Kite збере дитину в школу на 100%! Ручки, гумки, графітні олівці — в асортименті є все для успішного навчання.

6. Для праці і малювання

У молодших класах більшість уроків побудована на творчості і креативі. Треба бути готовими до того, що робоче місце першокласника — це своєрідна філія художньої майстерні. Запишіть, щоб нічого не забути, адже знадобиться багато чого:

  • папка для праці;
  • кольорові олівці;
  • кольоровий папір і картон;
  • ножиці;
  • клей-олівець;
  • акварельні фарби і палітра для змішування кольорів;
  • кілька пензликів (поні або білка);
  • стакан-непроливайка;
  • набір фломастерів (основні кольори);
  • восковий пластилін;
  • пластикова дошка для ліплення і набір стеків.

7. Організація шкільного побуту

  • Облаштування робочого місця. Чим краще продумана організація простору — тим легше ефективно вчитися і підтримувати порядок. Підставки для ручок і олівців повинні бути в достатній кількості, щоб предмети розподілялися в них вільно.
  • Настільна підкладка захистить поверхню столу або парти від забруднень і пошкоджень. У Kite є безліч варіантів з крутими дизайнами.
  • Фартух з нарукавниками позбавить від необхідності прати одяг після кожного уроку малювання і праці.
  • Залишилося відчуття, що щось забули. Точно! Уроки фізкультури і танців. Не носити ж балетки і кросівки в пакеті з найближчого супермаркету. Сумочка для взуття Kite — зручна, красива і міцна. А ще її можна вибрати в тон до рюкзаку і сформувати класний комплект в єдиному стилі.

8. Пора підкріпитися!

Про заняття подбали, а як щодо перерв? Дитині потрібен термос для теплого чаю, ланчбокс і пляшечка для води — базовий набір для шкільного «піт-стопа».

9. В школу — разом з улюбленими героями!

Захопити дитину навчанням і знизити стрес від адаптації в новому колективі допоможуть (хто б міг подумати) — улюблені персонажі з мультфільмів! Всю канцелярію Kite можна зібрати в дизайні з улюбленим героєм. А значить, першокласник тепер не один в новому для себе амплуа. У школі його будуть підтримувати знайомі і близькі з дитинства мультяшки!

Бажаєте зібрати все швидше? Зберіть набір першокласника Kite.

З Kite підготовка до школи — в радість.

Автор: Олена Шарандак

Схожі новини
Чому корисно вести щоденник? Як це допомагає досягати мрій та творити власну історію
02.02.2024

Планування майбутнього, зберігання спогадів та фіксація ідей – далеко не весь потенціал особистого щоденника.

Читать
Що має бути у ланчбоксі та термочашці для корисного перекусу дитини? Ідеї ланчів для підвищення енергії  та покращення розумової діяльності дитини у школі
29.12.2023

Ланчбокси та термокухлі Kite допоможуть налагодити режим, смачно та правильно харчуватися у школі, в садочку та в подорожах.

Читать
Диво Новорічних cвят для дітей: подарунки та творчість створюють чарівну атмосферу зимової казки
08.12.2023

Новорічні свята для дітей – це час, коли малюки вірять у справжнє диво.

Читать
Як доглядати за термосом, термочашкою та пляшечкою Kite
27.11.2023

Ознайомтеся з інструкцією, щоб отримувати максимальну користь та радість від користування термосами, термокружками та пляшечками для води Kite.

Читать
Світловідбивайки Kite – сяюче розмаїття аксесуарів, що подбає про вашу безпеку
13.11.2023

Ці аксесуари є надзвичайно важливими для безпеки на дорозі, адже виконують рятівну місію.

Читать
Як читати, щоб отримати з книги максимум користі
01.11.2023

Сьогодні ми розглянемо, як читати, щоб розкрити потенціал кожної книги на повну та засвоїти максимум матеріалу.

Читать
Важливість фінансової грамотності для розвитку дитини: чому з дитинства важливо формувати правильне ставлення до грошей
16.10.2023

Навчання дітей розумінню грошей відкриває двері до здорового ставлення до фінансів в майбутньому.

Читать
Які матеріали обрати для юного художника
06.10.2023

Якісні матеріали для малювання відкривають двері до світу креативності.

Читать
Як творчість впливає на дитину: кілька слів про користь малювання
11.03.2023

Нестримне прагнення до малювання, вражаючі креативні здібності та унікальне «авторське» бачення світу: це – суперздібності, притаманні кожній дитині. І їх реалізація – природна потреба особистості.

Читать
Як складати плани, щоб бути продуктивним? Корисні поради та лайфхаки
02.02.2023

Насолоджуйтесь плануванням та втілюйте найсміливіші мрії разом з канцелярією Kite!

Читать
Ланчбокси Kite: час підкріпитися!
08.09.2021

Щоб успішно навчатися, займатися улюбленими хобі і всюди встигати, потрібні не тільки бажання та старанність, а й ... сили! Графік сучасної дитини часом перенасичений подіями, заняттями та обов'язками. Уроки, секції, гуртки, репетитори, факультативи, спорт. При такому завантаженні потрібна своєчасна і ґрунтовна «підзарядка». З Ланчбоксом Kite ви можете подбати про те, щоб дитина ніколи не була голодною.

Читать