Ru Ua
Світловідбивайки Kite – сяюче розмаїття аксесуарів, що подбає про вашу безпеку

Світловідбивайки Kite – сяюче розмаїття аксесуарів, що подбає про вашу безпеку

13.11.2023

Світловідбивні аксесуари – надважливі елементи повсякденного ужитку. Їхня функція настільки серйозна, що використання флікерів навіть регламентується законом. Невеличкі, на перший погляд, деталі, виконують дуже відповідальну роль: оберігають нас та наших дітей під час прогулянок та велопоїздок у темну пору доби.


Ці аксесуари є надзвичайно важливими для безпеки на дорозі, адже виконують рятівну місію:

1. Підвищення видимості: Вони відображають світло автомобілів, роблячи пішоходів та велосипедистів помітнішими для водіїв. Це дозволяє вчасно помічати їх та уникати небезпеки зіткнення. В умовах міста чи села, де багато вулиць слабко освітлені, світловідбивні аксесуари є незамінними. Це маст-хев для дітей та дорослих, що пересуваються вулицею рано зранку чи ввечері. Та ключова деталь щоденного спорядження спортсменів, що тренуються на свіжому повітрі.
2. Законодавчі обмеження: У нашій країні носіння флікерів передбачено законодавством. У темний час доби пішоходи та велосипедисти повинні мати на собі світловідбивні елементи. Ця норма впроваджена для підвищення безпеки та зменшення ризику надзвичайних ситуацій на дорозі.
3. Стильний аксесуар: Світловідбивні елементи Kite представлені в різних форматах та кольорах, що дозволяє їх влучно вписати в будь-який стиль одягу. Тим паче, що світловідбивайки стали справжнім трендом у світі моди. Вони використовуються в колекціях відомих дизайнерів, очолюють тренди стріт-стайлу та встигли завоювати неймовірну популярність серед зірок соціальних мереж.
4. Універсальність: Світловідбивні елементи можна додати до будь-якого виду одягу або аксесуарів, таких як куртки, сумки, рюкзаки, шапки, рукавички, взуття тощо. Вони також можуть бути використані на спортивному одязі, що робить їх ідеальними для активних людей.

Світловідбивні елементи Kite: трендові аксесуари задля вашої безпеки

Kite піклується не тільки про комфортне навчання і натхненну творчість. Турбота про безпеку має величезне значення для кожного. А отже – знайомтеся з сяючою лінійкою нових аксесуарів, які допоможуть вам і вашим дітям бути більш захищеними та водночас неймовірно стильними. Обирайте найзручніші для вас формати, комбінуйте різні види світловідбивачів. Будьте впевненими та захищеними.

Зустрічайте найочікуванішу прем’єру: нова колекція світловідбивних аксесуарів!


1. М’які світловідбивні підвіски. Ці аксесуари не лише прикрашають ваш одяг та аксесуари, але й роблять їх здалеку помітними в умовах обмеженої видимості. Вони мають приємну на дотик текстуру і велике різноманіття форм. Кріпляться за допомогою лаконічного карабіну і можуть доповнювати будь-які елементи вашого гардеробу.
2. Світловідбивні браслети. Вони легко адаптуються під будь-який розмір руки або ноги і можуть використовуватися як поверхневий аксесуар, що носиться на одязі, так і безпосередньо фіксуватися на зап’ястку. Також їх можна закріпити на рамі велосипеду чи різноманітних аксесуарах.
3. Світловідбивні значки. Лаконічні, різнобарвні, оригінальні. Ідеально підходять для фіксації на будь-якому одязі, рюкзаках, сумках, шоперах тощо. З ними можна створити стильні образи, водночас підвищуючи рівень безпеки на дорозі.
4. Світловідбивні брелоки. Стильні та креативні. Їх можна прикріпити не лише до наплічника, а й ефектно доповнити шопер, бананку чи крос-боді. Вони додають вашому стилю оригінальності та зроблять вас помітними в темряві.
5. Світловідбивні магнітні кліпси. Надійно фіксуються за допомогою потужних магнітів і можуть носитися на рукавах, кишенях, головних уборах та аксесуарах. Їх зручно перестібувати на різний одяг, не залишаючи слідів і дозволяючи вам бути видимими в будь-який час доби.
6. Світловідбиваючі термонашивки. Легко фіксуються за допомогою звичайної побутової праски. Клей, який активується під впливом температури, забезпечує надійне зчеплення з тканиною, роблячи нашивки незамінними для декорування одягу.
7. Світловідбивні шнурівки: Ці стильні та трендові шнурівки можна використовувати в тандемі зі спортивним взуттям або зав’язувати як креативну прикрасу на сумки чи наплічники. Вони не лише додають вашому образу неповторного стилю, але й підвищують рівень безпеки на дорозі.


Світловідбивні елементи допомагають зробити пересування вулицею безпечнішим для всіх учасників руху. Поєднуйте різні види світловідбивних аксесуарів Kite у повсякденних образах, і ви будете не лише сяюче-стильні, а й захищені.

Автор: Олена Шарандак

Схожі новини
Чому корисно вести щоденник? Як це допомагає досягати мрій та творити власну історію
02.02.2024

Планування майбутнього, зберігання спогадів та фіксація ідей – далеко не весь потенціал особистого щоденника.

Читать
Що має бути у ланчбоксі та термочашці для корисного перекусу дитини? Ідеї ланчів для підвищення енергії  та покращення розумової діяльності дитини у школі
29.12.2023

Ланчбокси та термокухлі Kite допоможуть налагодити режим, смачно та правильно харчуватися у школі, в садочку та в подорожах.

Читать
Диво Новорічних cвят для дітей: подарунки та творчість створюють чарівну атмосферу зимової казки
08.12.2023

Новорічні свята для дітей – це час, коли малюки вірять у справжнє диво.

Читать
Як доглядати за термосом, термочашкою та пляшечкою Kite
27.11.2023

Ознайомтеся з інструкцією, щоб отримувати максимальну користь та радість від користування термосами, термокружками та пляшечками для води Kite.

Читать
Як читати, щоб отримати з книги максимум користі
01.11.2023

Сьогодні ми розглянемо, як читати, щоб розкрити потенціал кожної книги на повну та засвоїти максимум матеріалу.

Читать
Важливість фінансової грамотності для розвитку дитини: чому з дитинства важливо формувати правильне ставлення до грошей
16.10.2023

Навчання дітей розумінню грошей відкриває двері до здорового ставлення до фінансів в майбутньому.

Читать
Які матеріали обрати для юного художника
06.10.2023

Якісні матеріали для малювання відкривають двері до світу креативності.

Читать
Як творчість впливає на дитину: кілька слів про користь малювання
11.03.2023

Нестримне прагнення до малювання, вражаючі креативні здібності та унікальне «авторське» бачення світу: це – суперздібності, притаманні кожній дитині. І їх реалізація – природна потреба особистості.

Читать
Як складати плани, щоб бути продуктивним? Корисні поради та лайфхаки
02.02.2023

Насолоджуйтесь плануванням та втілюйте найсміливіші мрії разом з канцелярією Kite!

Читать
Збираємо першокласника до школи з Kite
18.08.2022

Що потрібно першокласнику? Яке шкільне приладдя купити в 1 клас? Відповіді на ці питання у нашій статті. З Kite підготовка до школи — в радість.

Читать
Ланчбокси Kite: час підкріпитися!
08.09.2021

Щоб успішно навчатися, займатися улюбленими хобі і всюди встигати, потрібні не тільки бажання та старанність, а й ... сили! Графік сучасної дитини часом перенасичений подіями, заняттями та обов'язками. Уроки, секції, гуртки, репетитори, факультативи, спорт. При такому завантаженні потрібна своєчасна і ґрунтовна «підзарядка». З Ланчбоксом Kite ви можете подбати про те, щоб дитина ніколи не була голодною.

Читать